Ajde sad

2b85f49e19590ae60bf467c933c90883.jpg

Evo jedan za dame na temi :D

Ode iza leđa je.bo te leb.

Aj da vas cujem...jeste li zadovoljni svojim vrsnjakom? Koliko cesto razmisljate koliki je bio vasem prethodniku, da li joj je sex bio bolji sa njim itd...

A za vrhunske poznavaoce zenskih potreba i dodatno pitanje...kako zivite sa tim da onaj zbog koga ste ostavljeni ima veci i mocniji penis od vas? :malav:
Ne razmisljam ko je kako je jebbo i koliko i koliki..kad neku nataknem na njega ja to radim za sebe i nju,punom snagom dobrim penosim i nit mi je neka reklemirala bilo sta o penisu..
Moj je savrsen za svaku vaginu,,;)
Toliko za Zabicu i njenim interesovanjem za velike penise :malav:

Poslednja izmena:
Ne razmisljam ko je kako je jebbo i koliko i koliki..kad neku nataknem na njega ja to radim za sebe i nju,punom snagom dobrim penosim i nit mi je neka reklemirala bilo sta o penisu..
Moj je savrsen za svaku vaginu,,;)
Toliko za Zabicu i njenim interesovanjem za velike penise :malav:

Brate Hero, meni nije poznato da je neka koja je nataknuta na penis ikome ista prigovarala, idu onom linijom "greota da se ne iskoristi, a posle cemo da sredimo utiske"...

:rotf:

Aj da vas cujem...jeste li zadovoljni svojim vrsnjakom? Koliko cesto razmisljate koliki je bio vasem prethodniku, da li joj je sex bio bolji sa njim itd...

A za vrhunske poznavaoce zenskih potreba i dodatno pitanje...kako zivite sa tim da onaj zbog koga ste ostavljeni ima veci i mocniji penis od vas? :malav:

Nisam zadovoljan ... razmišljam često u životu o raznim stavrima ...

Nikada nisam bio ostavljen zbog drugoga ... oba puta zbog SEBE ...

Pa ja sam zadovoljan. Valjda je dobro to sto sam toliko svestan sebe, da mi je i velicine smokija, snasao bih se i bio zadovoljan. Nikoga ne silim da ima sex samnom tako da na startu se ni ne pitam te stvari. Sigurno da je imala sex sa nekim kojem je veci, pa sta? Znam da mogu da je dovedem do orgazma i bez penetracije - toliko sam mocan sexualno, tako da je moj libido coool brate cool. A otkud to verovanje da su muskarci kompleksasi zbog velicine i da su optereceni time i da razgovaraju nasamo sa svojim penisom svaki dan?

Sluzi ok, ne bi smetalo da je mozda i veci, isto ko sto ne bi smetalo i da sam ja visi, pametniji, lepsi, ali i ovako zavrsava posao.
Bas i ne mislim koliki je ko imao alat, ali taj vise na hebe, vec ja, tako da sta me briga. Nemam neki trip, "joj sta ako sam manji, losiji u krevetu od njega".

Back