ajde priznajte :))

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Siši, pajamaco..gadna si..
Eto šta biva kada supružnik pohodi Hilandar - poludi cela familija na crveno slovo..
TV gledam iz ležećeg položajnika (kad gledam) i onda samo swichujem kanale, nikad ništa nema..nemam vremena za noge, a ne mogu ni da ih dohvatim.
Ja sam lud, meni noge ne smrde :lol:
Jedna od mojih lepih osobina je što uvek operem noge pre nego što se obujem, pedeset puta da uđem i izađem iz kuće, uvek perem noge, idem bos ili samo u čarapama.
E, bio ja jednom u pravoj muslimanskoj kući, komunisti izbegli iz Zagreba tokom rata, oni se izuvaju tradicionalno, odbio sam da se izujem, rekao sam da može ako mi daju da operem noge i da obučem nove čarape.
Tako se to radi..

Komplikovana ti je ta rabota... cak toliko da izgleda i zvuci poprilicno smesno, nista licno... samo, ovo ne izgleda nimalo razumno.
Koliko ti je potrebno vremena u toku dana da peres svoje carobne nogice, ako samo par puta u toku dana izadjes. npr. do neke prodavnice... ili se jako slabo kreces ili peres noge po ceo dan.
Dakle, ako ti ne smrde noge... kakve li su ti ruke posto se celog dana druze sa nogama...
Jedno mogu da zakljucim posle ovoga, a to je da sigurno ne cackas nos. ;)

nikodim:
Komplikovana ti je ta rabota... cak toliko da izgleda i zvuci poprilicno smesno, nista licno... samo, ovo ne izgleda nimalo razumno

Nije komplikovano.
Nerazumno je prati noge? ; )

nikodim:
Koliko ti je potrebno vremena u toku dana da peres svoje carobne nogice, ako samo par puta u toku dana izadjes. npr. do neke prodavnice... ili se jako slabo kreces ili peres noge po ceo dan
Potrebno je oko 5 minuta dnevno (u ovo vreme uključeno je oblačenje čarapa i cipela) ukoliko izlaziš dvaput iz kuće. Dodaj ovome još minut i po za svaki izlazak napolje.

nikodim:
Dakle, ako ti ne smrde noge... kakve li su ti ruke posto se celog dana druze sa nogama...
Jedno mogu da zakljucim posle ovoga, a to je da sigurno ne cackas nos. ;)

Pa, logično je ako perem noge da perem i ruke, tako? Ne trljam nogu o nogu..:lol:
E, baš čačkam nos, ali ne bacam sline, sakupljam ih u specijalnoj tegli, i onda ih menjam za guštere zelembaće sa klincima iz kraja. Nemoj da pitaš čemu služe gušteri, to svi znaju...

Mmmmm... ovo izgleda krajnje navezbano, ako je potrebno toliko vremena... tih 5min.
Nije nerazumno prati noge... zasto bi bilo... nerazumno je ne cackati nos, sta ima bolje od prsta u nosu... mmmm... raj. ;)
Nikada nisam sakupljao "rudu" ali deluje prilicno zanimljivo, mada... ova deca iz mog komsiluka su nemastovita, vidim ih da duvaju po zgradi... nemaju maste za takve vragolije. Kuda ide ovaj svet???? Propradamo, nema klasike, starih i proverenih stvari, mirisanje carapa, cackanje nosa (No1)... Danasnje deca ne znaju sta je zivot...

majcheki:
Jeli nikodime, pričaš kao da si odrasliji - pa me zanima koliko danas, posle svog tog utrošenog vremena na čačkanje nosa možeš u jednu nozdrvu da uguraš prstiju? :lol:

Nije bitan broj... nikada nisam jurio rekorde, jednostavno, ubacim prstic (jedan jedini) i uzivam.
Da ne drzis neki rekord za koji smatras da je ugorzen nekim mojim spisima? ;)

esperanca137:
vazi:D

evo,ja cu da pozovem jos neke devojke,jer je glupo da budemo samo nas dvoje,mada...... kad malo bolje razmislim moooooze
samo,jer se ne plasis da budes sam samnom:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa... ako ne planiras da me plasis, onda moze. Dakle posetna igra... :lol:
Jesi li ti strasna? Posto me pitas da li bih se plasio... pa sam sada radoznao (iz straha naravno). :shock:

Jao, e baš je divna tema. Jao. Jesam čačkala to između prstiju kao dete, ali sam onda počela samoinicijativno da se tuširam uveče :rolleyes:

A što ne volim kad neko iskopa zelenog, pa ga srola u lopticu i katapultira...
Baba voli da čačka prste. Ona uveče ne pere noge. Brat ne čačka, jer ispadne previše na tepih, pa ga teram da usisava :mrgreen:
Dobro, da ne bude baš toliko gadno, to je od bugarskih sintetičkih čarapa, nije siroma' kriv... Ali marš napolje.

e,stvarno ste sjajni:p
obožavam vas.
tema mi pala na pamet gledajući moje klince koji su krenuli na spavanje, on je kopao nos, a ona je hirurškom preciznošću čistila prstiće.....

majcheki:
Uvek pomirišem čarape :lol:
Ne diram prste na nogama, hvata me neka jeza od njih

hahahha, that's my girl!:lol:
jel te hvata jeza i od stopala ili samo prstiju na nogama?
Ja osećam neku neobjašnjivu odvratnost prema stopalima i prstima na nogama, što me ipak ne sprečava da čistim tu "prljavštinu" kad se zablenem u TV:lol:

Queen_:
hahahha, that's my girl!:lol:
jel te hvata jeza i od stopala ili samo prstiju na nogama?
Ja osećam neku neobjašnjivu odvratnost prema stopalima i prstima na nogama, što me ipak ne sprečava da čistim tu "prljavštinu" kad se zablenem u TV:lol:
A zakleo bih se da si koliko do juche imala stopalo u avataru.

Back