nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Vidis... ove je vec dosta zanimljivije, dinamicnje... Ja sam nekako navikao na prst, tesko mi je da menjam navike. Cak pokusavam da tipkam levom rukom kako bi desna bila uvek na pravom mestu. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:Komplikovana ti je ta rabota... cak toliko da izgleda i zvuci poprilicno smesno, nista licno... samo, ovo ne izgleda nimalo razumno
Potrebno je oko 5 minuta dnevno (u ovo vreme uključeno je oblačenje čarapa i cipela) ukoliko izlaziš dvaput iz kuće. Dodaj ovome još minut i po za svaki izlazak napolje.nikodim:Koliko ti je potrebno vremena u toku dana da peres svoje carobne nogice, ako samo par puta u toku dana izadjes. npr. do neke prodavnice... ili se jako slabo kreces ili peres noge po ceo dan
nikodim:Dakle, ako ti ne smrde noge... kakve li su ti ruke posto se celog dana druze sa nogama...
Jedno mogu da zakljucim posle ovoga, a to je da sigurno ne cackas nos.![]()

hanibaI77:ahaha na ovoj temi samo lujke mogu da se pojave. a ja sve mislim gde li su one fine ribe sto se yebu samo iz ljubavi![]()
majcheki:Jeli nikodime, pričaš kao da si odrasliji - pa me zanima koliko danas, posle svog tog utrošenog vremena na čačkanje nosa možeš u jednu nozdrvu da uguraš prstiju?![]()

majcheki:ma jok, samo opušteno i ... diši malo - i to je život![]()

esperanca137:I sta se desava sa kaucem kad vise nema mesta gde da se zalepi mali zelenkooo:shock:![]()
nikodim:Malo exibicija... plafon... za mastovite decake uvek postoji neko zgodno mesto za zalepiti.

esperanca137:vidis,to ti i nije tako losa ideja![]()
Hajde da pravimo kuglice i da gadjamo luster![]()
Pobednik dobija......uh.....za to cemo se dogovoriti naknadno![]()
![]()
![]()

nikodim:Moze... deluje izazovno... prihvatam taj izazov. Dakle, slikacemo luster posle akcije koju bismo ogli da dogovorimo, tj. pocetak i kraj iste.
Odgovara?![]()

esperanca137:vazi![]()
evo,ja cu da pozovem jos neke devojke,jer je glupo da budemo samo nas dvoje,mada...... kad malo bolje razmislim moooooze
samo,jer se ne plasis da budes sam samnom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nikodim:Dobra neka teta... nemoj da mi dajes neke gadne bone... moze?
malo, nije to lose, samo nemoj da preteras.
Nego... kada pocinje "natjecanje"?

majcheki:Uvek pomirišem čarape
Ne diram prste na nogama, hvata me neka jeza od njih

A zakleo bih se da si koliko do juche imala stopalo u avataru.Queen_:hahahha, that's my girl!![]()
jel te hvata jeza i od stopala ili samo prstiju na nogama?
Ja osećam neku neobjašnjivu odvratnost prema stopalima i prstima na nogama, što me ipak ne sprečava da čistim tu "prljavštinu" kad se zablenem u TV![]()