ajde priznajte :))

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xpajamacax:
kada skinete čarapice, da li ih pomirišete?
Ne.Al moj cale to stalno radi. :lol: Ne znam sta mu to znaci. :-?
i da li ...onako kada blejite u tv čistite prljavštinu između prstiju?
:shock: Kakvu bre prljavstinu?
jao ja to stalno radim:roll:
Mada,neki ljudi se bave prljavim poslovima(basta),pa je onda valjda OK,...
pa me zanima jeam li ja jedini tenkre?
Ne,nisi.
i da a čačkanje nosa?
E,ovo radim,al samo kad mi pun,ujutro. :lol:A ko mali sam to JEO. :shock: :lol: :x
i bacanje "sadržaja " iza kreveta?
Ja stavim u maramicu,pa bacim,ako mislimo na isti "sadrzaj". :wink:

xpajamacax:
i da a čačkanje nosa?

Posteno receno jedino ovo zadnje
surrender.gif

ja sam nashao ultimativni nachin chackanja nosa...tj lokaciju...i teo sam o tome da se hvalim al ne dadoshe...naime chachkati dok si na wc sholji...uvek ti pri ruci papir...odushevio sam sam sebe tom idejom...trudim se da mi predje u naviq...charape i ne mirishem...mozhda al jako retko...u tv isto retko blejim...noge i ne chachkam...jesam ranije al sam i to vremenom savladao...e al charapice...shto zhene mahom govore charapice...kao ihihi charapice...noge i ne chachkam jer nosim charape...a leti i nema shta da se chachka jer se trudim shto vishe poqtji bit bos...a kad si bos onda se i ne sqplja...bose noge rulz

AntunTun:
ja sam nashao ultimativni nachin chackanja nosa...tj lokaciju...i teo sam o tome da se hvalim al ne dadoshe...naime chachkati dok si na wc sholji...uvek ti pri ruci papir...odushevio sam sam sebe tom idejom...trudim se da mi predje u naviq...charape i ne mirishem...mozhda al jako retko...u tv isto retko blejim...noge i ne chachkam...jesam ranije al sam i to vremenom savladao...e al charapice...shto zhene mahom govore charapice...kao ihihi charapice...noge i ne chachkam jer nosim charape...a leti i nema shta da se chachka jer se trudim shto vishe poqtji bit bos...a kad si bos onda se i ne sqplja...bose noge rulz

TREBASH DA TRAZISH NOBELOVU NAGRADU ZA IZUM!

xpajamacax:
i da a čačkanje nosa?

Uvek pomirišem čarape :lol:
Ne diram prste na nogama, hvata me neka jeza od njih
Ne čačkam nos, ne često - desi se da me ,,nešto'' unutra iznervira ali skočim po papir

eto :wink:

Back