mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.461
ajde da ne spavamo uopste i da se zezamo na forumu dok ga ne rasturimo skroooz! 8)
da napravimo totalno loodilo!

da napravimo totalno loodilo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha ha ha..... 8)mario80:evo ja prvi... 8)
bice loodilo...ima krstarica da se skrlja...Red_Zmaja:Ha ha ha ha..... 8)mario80:evo ja prvi... 8)
mario80:ajde da nespavamo uopste i da se zezamo na forumu dok ga ne rasturimo skroooz! 8)
da napravimo totalno loodilo!![]()
![]()
![]()
mario80:ajde da nespavamo uopste i da se zezamo na forumu dok ga ne rasturimo skroooz! 8)
![]()
![]()
![]()
![]()
Necu izdrzati tako da odustajem unapred.mario80:ajde da ne spavamo uopste i da se zezamo na forumu dok ga ne rasturimo skroooz! 8)
![]()
![]()
mario80:ajde da ne spavamo uopste i da se zezamo na forumu dok ga ne rasturimo skroooz! 8)
![]()
![]()
Svi junaci nikom ponikose...mario80:ajde da ne spavamo uopste i da se zezamo na forumu dok ga ne rasturimo skroooz! 8)
![]()
![]()
cool storm:Svi junaci nikom ponikose...mario80:ajde da ne spavamo uopste i da se zezamo na forumu dok ga ne rasturimo skroooz! 8)
![]()
![]()
ma ja neregistrovane ne primecujem...ljudi bez hrabrosti i licnog identiteta. 8)miss:cool storm:Svi junaci nikom ponikose...mario80:ajde da ne spavamo uopste i da se zezamo na forumu dok ga ne rasturimo skroooz! 8)
![]()
![]()
uuuuuu,mario,ovo je bila prozivka....![]()
ides da SPAVAS U 7 SATI UVECE? ajde pogledaj barem crtani i popij casu mleka... 8)Miss_worms:Odo ja da odspavam,pa cemo posle... :wink:
mario80:ajde ljudi da nespavamo bre! kaki ste....jel vidite da sasa85 jedva ceka kao gladna zver da pojede jos jednu temu... 8)
pa valda se zezne...valda ima malo duse?Extreme_Girl:mario80:ajde ljudi da nespavamo bre! kaki ste....jel vidite da sasa85 jedva ceka kao gladna zver da pojede jos jednu temu... 8)
Samo ti tako nastavi mozda i obrati paznju na tebe!![]()
mario80:pa valda se zezne...valda ima malo duse?Extreme_Girl:mario80:ajde ljudi da nespavamo bre! kaki ste....jel vidite da sasa85 jedva ceka kao gladna zver da pojede jos jednu temu... 8)
ma znam ja da ona sad nece da mi zatvori ovu temu jer mi je zakucala proslu...
ups! sto sam ovo rekao...sad sam gotov...ode pod kljuc....u slatko sasino srce...![]()
a ipak da te izazovem? nisi toliko daleko... 8)Sasha85:mario80:pa valda se zezne...valda ima malo duse?Extreme_Girl:mario80:ajde ljudi da nespavamo bre! kaki ste....jel vidite da sasa85 jedva ceka kao gladna zver da pojede jos jednu temu... 8)
ups! sto sam ovo rekao...sad sam gotov...ode pod kljuc....u slatko sasino srce...![]()
:?
Ne izazivaj me...
e ajde *mario80:a ipak da te izazovem? nisi toliko daleko... 8)Sasha85:mario80:pa valda se zezne...valda ima malo duse?Extreme_Girl:mario80:ajde ljudi da nespavamo bre! kaki ste....jel vidite da sasa85 jedva ceka kao gladna zver da pojede jos jednu temu... 8)
Ne izazivaj me...
a i tebe? :wink:mortishaaa:e ajde *mario80:a ipak da te izazovem? nisi toliko daleko... 8)Sasha85:mario80:pa valda se zezne...valda ima malo duse?Extreme_Girl:mario80:ajde ljudi da nespavamo bre! kaki ste....jel vidite da sasa85 jedva ceka kao gladna zver da pojede jos jednu temu... 8)
Ne izazivaj me...
mortishaaa:e ajde *
8)Sasha85:mortishaaa:e ajde *
Ne obracaj paznju na njega... :wink: