- Poruka
- 6.457
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opalaU 23. godini života. Sa prostitutkom![]()
![]()
mnogo manje ili? Ja nemam problem da priznam 17, al imam drugare koji su sa 13, 14 , sve je za ljude... moglo je i ranije al sam bio stidljivImali smo vec ovakvu temu.
Nisam prosla dobro jer je bilo <18.
Baš mi se ebe kad je ko počeo da se ebe, sve dosadnije teme otvarate, ponekad se osjećam da sam u osnovnoj školi sa vama..
a sta faliBaš mi se ebe kad je ko počeo da se ebe, sve dosadnije teme otvarate, ponekad se osjećam da sam u osnovnoj školi sa vama..
da, jasno...ma bas me briga, ja otvorio temu pa otvorio, ko hoce nek se izjasniNe očekuj da bilo ko piše lične stvari. To je nekada davno bilo kada je bilo mnogo upisa. Sada svako ko nešto napiše štrči
Što te ne sprečava da pitaš
Ali kada je bilo pitanje koliko voliš sex na skali od 1 do 10, većini je bilo ispod 5![]()
da, jasno...ma bas me briga, ja otvorio temu pa otvorio, ko hoce nek se izjasniMuskarci se cine hrabriji za sad xD Osim tebe
hahhaha, ispod 5 , smesno xD
onda sam ja ženaMuškarci samo i pišu na LjiSu, a žena i ako piše zeza se na račun onog što je već napisano![]()
Pa znam i ok je, ali zar je teško prelistati arhivu, glupo mi je da svakih nekoliko mjeseci ponavljamo isto, tačno napamet znam kako ko ebe, kad je počeo itd.Ovo i jeste spomenar
Upišeš se kad si se prvi put iebala, poljubila, gde je to bilo, da li si romantična, da li voliš sex od 1 do 10, da li koristiš vibratore, da li ideš u sex šop, koju pozu voliš, da li ti smeta 69, kako voliš da ti ližu..Sve da se zna !
Pa znam i ok je, ali zar je teško prelistati arhivu, glupo mi je da svakih nekoliko mjeseci ponavljamo isto, tačno napamet znam kako ko ebe, kad je počeo itd.![]()
Što bi mi radili tvoj posao? Tvoj zadatak, kao moderatora, je da držiš forum aktivnim, da osmisliš i otvoriš temu dovoljno zanimljivu da aktiviraš i lijene forumaše da pišu. Kao moderator treba da učiniš da vlada jedva čekanje da se uđe na forum i piše, čita a ne da uđemo, zakolutamo očima i izađemo sa forumaAjde , oredložite neku temu? Kad ovo već ne valja
Što bi mi radili tvoj posao? Tvoj zadatak, kao moderatora, je da držiš forum aktivnim, da osmisliš i otvoriš temu dovoljno zanimljivu da aktiviraš i lijene forumaše da pišu. Kao moderator treba da učiniš da vlada jedva čekanje da se uđe na forum i piše, čita a ne da uđemo, zakolutamo očima i izađemo sa foruma![]()
I trebaš, nema spavanja, noću treba da praviš planove, analize, tabele, skice. Ujutro zablistaš, već od 6:00, ugledaj se na @Senseiajde potrudicu se