Ajd sad da vas vidimo, sa koliko ste godina izgubili nevinost?

Baš mi se ebe kad je ko počeo da se ebe, sve dosadnije teme otvarate, ponekad se osjećam da sam u osnovnoj školi sa vama..

Ovo i jeste spomenar :)

Upišeš se kad si se prvi put iebala, poljubila, gde je to bilo, da li si romantična, da li voliš sex od 1 do 10, da li koristiš vibratore, da li ideš u sex šop, koju pozu voliš, da li ti smeta 69, kako voliš da ti ližu.. :) Sve da se zna !

Ne očekuj da bilo ko piše lične stvari. To je nekada davno bilo kada je bilo mnogo upisa. Sada svako ko nešto napiše štrči :)

Što te ne sprečava da pitaš ;)

Ali kada je bilo pitanje koliko voliš sex na skali od 1 do 10, većini je bilo ispod 5 :)
da, jasno...ma bas me briga, ja otvorio temu pa otvorio, ko hoce nek se izjasni ;) Muskarci se cine hrabriji za sad xD Osim tebe

hahhaha, ispod 5 , smesno xD

Ovo i jeste spomenar :)

Upišeš se kad si se prvi put iebala, poljubila, gde je to bilo, da li si romantična, da li voliš sex od 1 do 10, da li koristiš vibratore, da li ideš u sex šop, koju pozu voliš, da li ti smeta 69, kako voliš da ti ližu.. :) Sve da se zna !
Pa znam i ok je, ali zar je teško prelistati arhivu, glupo mi je da svakih nekoliko mjeseci ponavljamo isto, tačno napamet znam kako ko ebe, kad je počeo itd. :D

Ajde , oredložite neku temu? Kad ovo već ne valja
Što bi mi radili tvoj posao? Tvoj zadatak, kao moderatora, je da držiš forum aktivnim, da osmisliš i otvoriš temu dovoljno zanimljivu da aktiviraš i lijene forumaše da pišu. Kao moderator treba da učiniš da vlada jedva čekanje da se uđe na forum i piše, čita a ne da uđemo, zakolutamo očima i izađemo sa foruma :D

Što bi mi radili tvoj posao? Tvoj zadatak, kao moderatora, je da držiš forum aktivnim, da osmisliš i otvoriš temu dovoljno zanimljivu da aktiviraš i lijene forumaše da pišu. Kao moderator treba da učiniš da vlada jedva čekanje da se uđe na forum i piše, čita a ne da uđemo, zakolutamo očima i izađemo sa foruma :D
😃😃😃😃ajde potrudicu se

Back