Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a?????
=18
Не а, тражи се х.a?????
Па зар то није права тема за „Вјеровали или не”?Uvek me interesovalo šta pametni misle šta je jednostavno
a u stvari za obične ljude je nedostižno.
Nije. Većina ljudi ne mora da koristi matematiku.Па зар то није права тема за „Вјеровали или не”?![]()
Немој засад, само заврши.Jel trebam da napisem i ceo postupak?
Ili ti x = *recima* plus minus 4 korena iz 8x4 = 8
Nemam to na tastaturi hahahaIli ti x = *recima* plus minus 4 korena iz 8
Није баш 4 коријена, прије ће бити 4. коријен, али да, то је то!Ili ti x = *recima* plus minus 4 korena iz 8
Na to sam i mislio, imam na papiru kako sam uradio, pa ako treba da slikam i saljem ovde.Није баш 4 коријена, прије ће бити 4. коријен, али да, то је то!![]()
Јасно је шта си мислио, него само да будемо прецизни кад се већ тешко куца овако нешто на Крсти.Na to sam i mislio, imam na papiru kako sam uradio, pa ako treba da slikam i saljem ovde.
mozes da otvoris i temu zasto dva policajaca uvek idu zajedno i jos pitas, a sta to znaci kad idu utroje.Ко се оно бунио да ово није за нормалне људе?
Али зато је тема за „нормалне” типа 8 ÷ 2(2+2) = ? набила 15 страна.![]()
Отвори је ти, има ваљда на Крсти и неки пандур па да нам то ријеши.mozes da otvoris i temu zasto dva policajaca uvek idu zajedno i jos pitas, a sta to znaci kad idu utroje.
resicu ti ja ako me lepo zamolisОтвори је ти, има ваљда на Крсти и неки пандур па да нам то ријеши.![]()