Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a?????Доста смо се зајебавали, ај сад мало озбиљно.
Pogledajte prilog 1649363
=18Доста смо се зајебавали, ај сад мало озбиљно.
Pogledajte prilog 1649363
Не а, тражи се х.a?????
Па зар то није права тема за „Вјеровали или не”?Uvek me interesovalo šta pametni misle šta je jednostavno
a u stvari za obične ljude je nedostižno.
Nije. Većina ljudi ne mora da koristi matematiku.Па зар то није права тема за „Вјеровали или не”?
Немој засад, само заврши.Jel trebam da napisem i ceo postupak?
Ili ti x = *recima* plus minus 4 korena iz 8x4 = 8
Nemam to na tastaturi hahahaIli ti x = *recima* plus minus 4 korena iz 8
Није баш 4 коријена, прије ће бити 4. коријен, али да, то је то!Ili ti x = *recima* plus minus 4 korena iz 8
Na to sam i mislio, imam na papiru kako sam uradio, pa ako treba da slikam i saljem ovde.Није баш 4 коријена, прије ће бити 4. коријен, али да, то је то!
Јасно је шта си мислио, него само да будемо прецизни кад се већ тешко куца овако нешто на Крсти.Na to sam i mislio, imam na papiru kako sam uradio, pa ako treba da slikam i saljem ovde.
mozes da otvoris i temu zasto dva policajaca uvek idu zajedno i jos pitas, a sta to znaci kad idu utroje.Ко се оно бунио да ово није за нормалне људе?
Али зато је тема за „нормалне” типа 8 ÷ 2(2+2) = ? набила 15 страна.
Отвори је ти, има ваљда на Крсти и неки пандур па да нам то ријеши.mozes da otvoris i temu zasto dva policajaca uvek idu zajedno i jos pitas, a sta to znaci kad idu utroje.
resicu ti ja ako me lepo zamolisОтвори је ти, има ваљда на Крсти и неки пандур па да нам то ријеши.