Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.467
Ако би госн Геније био љубазан, рад сам чути рјешење те мистерије.resicu ti ja ako me lepo zamolis
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако би госн Геније био љубазан, рад сам чути рјешење те мистерије.resicu ti ja ako me lepo zamolis
resenje je jako kompleksno a istovremeno i dozlaboga prostoАко би госн Геније био љубазан, рад сам чути рјешење те мистерије.
Само се ти настави дружити с пандурима па ћеш убрзо мијењати ник...resenje je jako kompleksno a istovremeno i dozlaboga prosto
dvoje idu, jer jedan zna cirilicu a drugi latinicu
a po troje idu. jer jedan zna i cirilicu i latinicu, a druga dvojica cuvaju genija...tj mene
naravnoСамо се ти настави дружити с пандурима па ћеш убрзо мијењати ник...
Само ти настави рачунати „с лијева на десно” па ће штошта испадати наопако.Četvrti koren od 8 je 1.682
(1.682^1.682)^4 = 33, dakle nije tačan iznos.
Rešenje je 1,788
(1.788^1.788)^4 = 64 (otprilike)
Само ти настави рачунати „с лијева на десно” па ће штошта испадати наопако.
Јутјубер је ЗАМАЛО у праву, забрљачио је на крају, али имаш нашег „стојадина” који је то скрцкао час посла и тачно како треба.U pravu si. Ja sam morao da stavim zagrade da bih mogao da stepenujem u kalkulatoru... a to mrsi računicu. U pravu je jutuber, ipak jeste četvrti koren od osam.
2.75Доста смо се зајебавали, ај сад мало озбиљно.
Pogledajte prilog 1649363
Чекај јбт, сад тек видјех шта ти пише испод ника. Мијењај то!U pravu si. Ja sam morao da stavim zagrade da bih mogao da stepenujem u kalkulatoru... a to mrsi računicu. U pravu je jutuber, ipak jeste četvrti koren od osam.
Чекај јбт, сад тек видјех шта ти пише испод ника. Мијењај то!
Пссссст... Ником нећу рећи.Ćuti tu, šta naglašavaš, ne moraju svi da znaju. Priznao sam grešku i pola mi je oprošteno. Tako da natpis i dalje stoji
Ja bih mu dao cetvorku i to bas ovakvu kakvu on koristiКратко и елегантно! Ајмо модови, једна лентица овдје!
Jedva sam prosao godinu zbog rukopisa...Ja bih mu dao cetvorku i to bas ovakvu kakvu on koristi
Без обзира на рукопис, петица чиста ко суза! Оно ако ћемо загледати длачице по јајима, нас осталих ради, било би добро да је уметнуо још један редић... али подразумијевао га је. За оне којима би то промакло (као и овом Јутјуберу), ево:Ja bih mu dao cetvorku i to bas ovakvu kakvu on koristi
Падао из ликовног редовно?Jedva sam prosao godinu zbog rukopisa...
Jedva prolazio bas...Падао из ликовног редовно?
Нама у оном „нултом” разреду (мало пред школу, као неко привикавање, седмицу дана) дали да нешто цртамо... Обилази једног по једног, прокоментира мало, похвали дијете, наравно... Дође до мене, гледа, гледа... и морала је питати шта сам ја то нацртао. Реко па коња (можеш мислити нашта је то личило кад је морала питати шта сам нацртао). Аха, коњ... добро... па да извади ствар каже добар је коњ и упита: А ово му је глава, а? Реко не, то му је реп. Штета што тог коња нисам сачувао, ни Пикасов му није раван.Jedva prolazio bas...
što ti nisi VIP?Кратко и елегантно! Ајмо модови, једна лентица овдје!
što ti nisi VIP?