Ај сад!

U pravu si. Ja sam morao da stavim zagrade da bih mogao da stepenujem u kalkulatoru... a to mrsi računicu. U pravu je jutuber, ipak jeste četvrti koren od osam.
Јутјубер је ЗАМАЛО у праву, забрљачио је на крају, али имаш нашег „стојадина” који је то скрцкао час посла и тачно како треба.

Пошто смо ово обавили боље од Јутјубета, могао би @KizzAx окачити и слику с поступком (слатко је колико је једноставно), а ред би био да добије и неку лентицу уз име, заслужио је. :ok:

Evo ide... 😁

1000317967.jpg

Ja bih mu dao cetvorku i to bas ovakvu kakvu on koristi :mrgreen:
Без обзира на рукопис, петица чиста ко суза! Оно ако ћемо загледати длачице по јајима, нас осталих ради, било би добро да је уметнуо још један редић... али подразумијевао га је. За оне којима би то промакло (као и овом Јутјуберу), ево:
aps.jpg

Jedva prolazio bas...
Нама у оном „нултом” разреду (мало пред школу, као неко привикавање, седмицу дана) дали да нешто цртамо... Обилази једног по једног, прокоментира мало, похвали дијете, наравно... Дође до мене, гледа, гледа... и морала је питати шта сам ја то нацртао. Реко па коња (можеш мислити нашта је то личило кад је морала питати шта сам нацртао). Аха, коњ... добро... па да извади ствар каже добар је коњ и упита: А ово му је глава, а? Реко не, то му је реп. Штета што тог коња нисам сачувао, ни Пикасов му није раван. :mrgreen:

Back