AJ SAD NAJMANJE 3 NAJIRITANTNIJA GLUMCA I GLUMICE? I ZAŠTO?

Za kim žene više otkidaju?

• Cloony

glasova: 7 58,3%
  • Pit

glasova: 5 41,7%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Odlicna tema, moze savrseno da posluzi kao vreca za udaranje i oslobadjanje negativne energije! :smile: !
Iritantnost mi je nekako spontani osecaj, cesto ne umemo da opisemo zasto je tako, ali odredjene osobe su nam do nepodnosljivosti antipaticne vec na prvi pogled.
Moji favoriti za peglanje:
1. Bojana Stefanovic ( mozda i ne bi bila na prvom mestu da nije toliko trenutno medijski zastupljena da mi na usi izlazi, gospodjica "Mnogo buke ni oko cega")
2. Kolin Farel ( prosto zraci sirovo i bahato, gaji narcisoidnost u jednakoj meri kao i prethodna zrtva)
3. Grupa "menjaj kanal" koji su toliko iritantni da nema smisla pamtiti njihova imena!

katia:
Odlicna tema, moze savrseno da posluzi kao vreca za udaranje i oslobadjanje negativne energije! :smile: !
Iritantnost mi je nekako spontani osecaj, cesto ne umemo da opisemo zasto je tako, ali odredjene osobe su nam do nepodnosljivosti antipaticne vec na prvi pogled.
Moji favoriti za peglanje:
1. Bojana Stefanovic ( mozda i ne bi bila na prvom mestu da nije toliko trenutno medijski zastupljena da mi na usi izlazi, gospodjica "Mnogo buke ni oko cega")
2. Kolin Farel ( prosto zraci sirovo i bahato, gaji narcisoidnost u jednakoj meri kao i prethodna zrtva)
3. Grupa "menjaj kanal" koji su toliko iritantni da nema smisla pamtiti njihova imena!
PA OVAJ,HVALA!! ;)

zoranpetrovic84:

ma sta ti znas :razz: :grin:

Drass:
onaj britanski smarac, kako bese...
Dzoni Dep
Dzordz Kluni
Tom Kruz
L. D. Caprio
ima ih jos al ne mogu da se setim
Johnny Depp nije englez ;)

Mene najvise nervira Leonardo Di Kaprio. Bio mi je grozan kad je bila sva ona pompa oko Titanika a i posle, cak ni Departed jos nisam gledala jer izbegavam filmove gde glumi :D

Tok Kruz, uff i njega isto ne podnosim i sve te njegove filmove, ja sam junak ja cu spasiti svet, ne znam sta ljudi vide u njemu

i vecinu nasih glumaca, a najvise ona, ne mogu ni imena da jos se setim, glumila je u Zoni Z :?:

Drass:
ma f... of ti!!!! Dep je smarac a filmovi su mu truli! Uostalom to je moje misljenje, ako si vec otvorila temu sta s*res!
Tajni prozor, Pirati s kariba, From hell, ne zna se sta je gore....
KAO PRVO:
-Tajni prozor-psihološki triler gde je on,kao glumac odlično izvršio posao.....
-Pirati sa Kariba-milioni dolara koje je zaradio film,dosta govori,po priči i mašti nadmašio je mnoge izvikane filmove...Depp je stvorio lik novog,i drugačijeg pirata-uostalom,treba pomenuti samo nominaciju za Oskara u piratima,glavna muška uloga,za istu ulogu-Zlatni globusi(2)
-From hell-pošto se vidi da baš i nisi upoznat/a sa tematikom ovog filma,i teme-najvećeg seriskog ubice,duha tog vremena,i Johnny-ja koji se totalno stopio u ulozi inspektora...šta da ti kažem,sem da si uskraćen/a za poznavanje dela glumca-genija,kojeg je sam Marlon Brando proglasio za svog naslednika.....
inače_Sleepy Hollow,Ed Wood,Blow,Potraga za Nedođijom,Čarli čokolada...i mnoooog drugih veličanstvenih dela.....

Back