Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Hvala na predlogu, obavezno tju da ga pogledam. Inache, mogli bi i da se vratimo na temu... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E DA! ajmo ljudi,NAJIRITANTNIJI GLUMCI,KO I ZAŠTO?Ben_Adam:Hvala na predlogu, obavezno tju da ga pogledam. Inache, mogli bi i da se vratimo na temu...![]()
PA OVAJ,HVALA!!katia:Odlicna tema, moze savrseno da posluzi kao vreca za udaranje i oslobadjanje negativne energije! :smile: !
Iritantnost mi je nekako spontani osecaj, cesto ne umemo da opisemo zasto je tako, ali odredjene osobe su nam do nepodnosljivosti antipaticne vec na prvi pogled.
Moji favoriti za peglanje:
1. Bojana Stefanovic ( mozda i ne bi bila na prvom mestu da nije toliko trenutno medijski zastupljena da mi na usi izlazi, gospodjica "Mnogo buke ni oko cega")
2. Kolin Farel ( prosto zraci sirovo i bahato, gaji narcisoidnost u jednakoj meri kao i prethodna zrtva)
3. Grupa "menjaj kanal" koji su toliko iritantni da nema smisla pamtiti njihova imena!
kristina91:2.Ona crvenokosa sto glumi u Ameickoj piti i Date movie. POZLI MI KADA JE VIDIM
zoranpetrovic84:Dep, Dep, Dep
Johnny Depp nije englezDrass:onaj britanski smarac, kako bese...
Dzoni Dep
Dzordz Kluni
Tom Kruz
L. D. Caprio
ima ih jos al ne mogu da se setim
blackpearl:Johnny Depp nije englez
![]()
HM!!Drass:Dzenifer Aniston - grozna mi je i iritantna
Hali Beri - isto
ona riba iz Underworld - no coment
ovi me BAS smaraju:
onaj britanski smarac, kako bese...
Dzoni Dep
Dzordz Kluni
Tom Kruz
L. D. Caprio
ima ih jos al ne mogu da se setim
Slazem se,Depp je odlican glumac...blackpearl:pogledaj malo njegove starije filmove, moji favoriti
Ed Wood
Fear and Loathing in Las Vegas
Edward Scissorhands
Blow
.
.
.
uglavnom Burton+Depp= dobitna kombinacija![]()
KAO PRVO:Drass:ma f... of ti!!!! Dep je smarac a filmovi su mu truli! Uostalom to je moje misljenje, ako si vec otvorila temu sta s*res!
Tajni prozor, Pirati s kariba, From hell, ne zna se sta je gore....