AJ NOU JU VONT MI

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
što bi rekla nata baklava
mali signali su SOS za ljubav...

nemam ja pojma s tim
pogotovo u ovim bogomprihvacenim odnosima

i realno koji su indikatori da znate da vas ČKA iliti FULJA ŽELI

mršenje kose
zagonetni pogledi
lajkovi na fejsu
blajv kad je povezete kući iz grada
...
?

Neznam šta hoćeš da kažeš, ali odgovoriću ti to kako sam ja to shvatio. Gale Kerber je to u jednoj svojoj pesmi lepo opisao-to šta neke od njih hoće "Oduvek htela je da svet se vrti oko nje " I ima stvarno nekih lepih i pametnih žena koje to misle "Muškarac je tu da donese novac, a žena je stub porodice, ona mora da vodi računa o kući a pogotovu kućnoj ekonomiji "

kad me u klubu upita da odem sa njom u toalet (ja naivna odem, jer to dame rade- idu skupa u toalet) a ona tamo podigne majicu i kaze da joj opipam nove silikonske grudi. onda znam da se lozi na mene.

nemam ja pojma s tim

mršenje kose
zagonetni pogledi
lajkovi na fejsu
...
?

I same zene cesto znaju da tupe o tim njihovim navodnim signalima.A u stvari u 99% slucajeva je takav njihov pokret u stvari nesto skroz rutinsko i nema veze sa nabacivanjem i signalima.
Nego je previse uspaljenih muskaraca koji umisljaju da se neka devojka lozi na njih svaki put kada ona zadrzi pogled duze od jedne sekunde.
Ko zna cemu se ona smeje,vrti kosu jer si je smorio,gleda te jer mora negde da gleda,lajkovala ti je sliku na fejsu jer si ti prvo lajkovao njenih 368 slika...ne budi papan.

nemam ja pojma s tim

mršenje kose
zagonetni pogledi
lajkovi na fejsu
...
?

ne pratim znakove. pokazem koliko je zelim, recima pa onda akcijom.
ne idem na yeb radi jedne noci, nemam taj talenat.

Kad primetis da s tobom ima odnos drugaciji nego s ostalim muskarcima oko nje,neka promena u njenom uobicajenom ponasanju,to je najsigurniji znak da te zeli .Takodje pocinju komotnije da se ponasaju,osecaju da imaju musko pored sebe i izlaze iz svoje zenske "inferiorne uloge u drustvu".One koje su po prirodi mirne i nenametljive dugo zadrzavaju pogled na tebi,itd.

kad ja u javnom prevozu pitam jednu devojku dal ti se svidja ovaj decko (pritom misleci na mog mladjeg rodjaka koji cesto putuje sa njom) a ona smeseci kaze : ne, hehehee....
dao sam mu smernice za sutra , mala pada ko klada! pod garanciju.

Poslednja izmena:

Back