Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.660
mislis rekao joj instruktor da je bolje da batali voznju i da ce se uvek naci neko ko ce je voziti![]()
To bi trebalo zakon uvedu posto nikad ne nauce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis rekao joj instruktor da je bolje da batali voznju i da ce se uvek naci neko ko ce je voziti![]()
Josh si zelena,ima i takvih devojaka.Medjutim,srecha u zivotu je promenljiva stvar pa plachanje uglavnom u Srbiji predje na mushkarca.nisam mislila na tvoju drugaricu (meni je ok da je ako treba svaki dan vozi ili ona njega)nego na postavljaca koji se oseca ugrozeno...neki muskarci bi bili najsrecniji kada bi im devojka ujutru ostavljala novac na stolu i placala usluge ...takve devojke kad se jednom srede osecaju se tako dobro da odjednom pomisle kako treba da nadju novog momka![]()
el imash traktor?nem auto...nem zemsku...nije mi tesko ici autobusom,dok nekima jeste...i tako![]()
Komercijalni oglas :
Stari baja lep ko slika , pun ko brod , becka shkola , crnom bembarom M5 razvoza ribe po gradu a mozhe i do Frushke Gore i ostale shume ...
Vruci cevapi sa lukom i ladne cole za shiparice obavezno .
Torbanje kvalitetno , sa garancijom josh od 1983 ...
Ako si riba i po , samo napred , ceka te Nachmish , dasa samo taki ...
NA OGLAS DA SE NE JAVLJA ANDREAVK !
@ andreavk
Jao jao ...kako *****sh mala pa to nije normalno ...
Po tvojoj logici kad ti naucish da vozish , i ti ces da otkacish mufljuza u trabantu , tojest , tvog idealnog momka ???
Alo mala , jel se cujesh bre ???
Ako mislish da ikad napecash nekog momka u zivotu , a posle i prizenish nekog ... spushtaj tenziju pod hitno ... ... shtas bre ti umishljash , das amazonka ?
el imash traktor?
ne znam da li se nekada desilo....sedim kuci, blejim u tv, otvorio drugo pivo....kada zvoni telefon i naravno devojka> e, bas sam zavrsila sa poslom, umorna, aj dodji po mene....ja koliko god da sam umoran ako ne dodjem, znam da ce biti durenja i prebacivanja....a ako odem po nju bicu nervozan celo vece, kakav jesam kada ne planiram da se cicmam, a ispadne ovako.....
koliko je normalno da idem po devojku kada zavrsava svoje obaveze? mene niko ne vozi kada JA zavrsavam svoje stvari....i da li je normalno da odbijes devojku za voznju vise od jednom nedeljno?
pitam, jer mi ponekad dodje da prodam kola....bice mi lakse, nego da se cimam ko taksista, svaki put kada mi se ne ide![]()
Komercijalni oglas :
Stari baja lep ko slika , pun ko brod , becka shkola , crnom bembarom M5 razvoza ribe po gradu a mozhe i do Frushke Gore i ostale shume ...
Vruci cevapi sa lukom i ladne cole za shiparice obavezno .
Torbanje kvalitetno , sa garancijom josh od 1983 ...
Ako si riba i po , samo napred , ceka te Nachmish , dasa samo taki ...
NA OGLAS DA SE NE JAVLJA ANDREAVK !
ne znam da li se nekada desilo....sedim kuci, blejim u tv, otvorio drugo pivo....kada zvoni telefon i naravno devojka> e, bas sam zavrsila sa poslom, umorna, aj dodji po mene....ja koliko god da sam umoran ako ne dodjem, znam da ce biti durenja i prebacivanja....a ako odem po nju bicu nervozan celo vece, kakav jesam kada ne planiram da se cicmam, a ispadne ovako.....
koliko je normalno da idem po devojku kada zavrsava svoje obaveze? mene niko ne vozi kada JA zavrsavam svoje stvari....i da li je normalno da odbijes devojku za voznju vise od jednom nedeljno?
pitam, jer mi ponekad dodje da prodam kola....bice mi lakse, nego da se cimam ko taksista, svaki put kada mi se ne ide![]()
tebi ce na samrtnoj postelji najzalije biti auta -cuvajte mi moju bembaru m5
![]()
A jel? A bi li ti dolazila preko pola grada (Beograda na primer) da nekome peglaš košulju zato što mora sutra na posao na primer ili da mu spremaš večeru jer sam ne zna?
E takav je osećaj kada te neko zove da mu budeš šofer.