aj, dodji po mene...imas kola, sta ti je tesko

Komercijalni oglas :

Stari baja lep ko slika , pun ko brod , becka shkola , crnom bembarom M5 razvoza ribe po gradu a mozhe i do Frushke Gore i ostale shume ...
Vruci cevapi sa lukom i ladne cole za shiparice obavezno .
Torbanje kvalitetno , sa garancijom josh od 1983 ...

Ako si riba i po , samo napred , ceka te Nachmish , dasa samo taki ...

NA OGLAS DA SE NE JAVLJA ANDREAVK !

@ andreavk

Jao jao ...kako *****sh mala pa to nije normalno ...

Po tvojoj logici kad ti naucish da vozish , i ti ces da otkacish mufljuza u trabantu , tojest , tvog idealnog momka ???

Alo mala , jel se cujesh bre ???

Ako mislish da ikad napecash nekog momka u zivotu , a posle i prizenish nekog ... spushtaj tenziju pod hitno ... ... shtas bre ti umishljash , das amazonka ?

nisam mislila na tvoju drugaricu (meni je ok da je ako treba svaki dan vozi ili ona njega)nego na postavljaca koji se oseca ugrozeno...neki muskarci bi bili najsrecniji kada bi im devojka ujutru ostavljala novac na stolu i placala usluge ...takve devojke kad se jednom srede osecaju se tako dobro da odjednom pomisle kako treba da nadju novog momka :D
Josh si zelena,ima i takvih devojaka.Medjutim,srecha u zivotu je promenljiva stvar pa plachanje uglavnom u Srbiji predje na mushkarca.

Komercijalni oglas :

Stari baja lep ko slika , pun ko brod , becka shkola , crnom bembarom M5 razvoza ribe po gradu a mozhe i do Frushke Gore i ostale shume ...

:rotf::rotf::rotf:

@ andreavk

Jao jao ...kako *****sh mala pa to nije normalno ...

Po tvojoj logici kad ti naucish da vozish , i ti ces da otkacish mufljuza u trabantu , tojest , tvog idealnog momka ???

Alo mala , jel se cujesh bre ???

Ako mislish da ikad napecash nekog momka u zivotu , a posle i prizenish nekog ... spushtaj tenziju pod hitno ... ... shtas bre ti umishljash , das amazonka ?

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

el imash traktor?

:mrgreen:

ne znam da li se nekada desilo....sedim kuci, blejim u tv, otvorio drugo pivo....kada zvoni telefon i naravno devojka> e, bas sam zavrsila sa poslom, umorna, aj dodji po mene....ja koliko god da sam umoran ako ne dodjem, znam da ce biti durenja i prebacivanja....a ako odem po nju bicu nervozan celo vece, kakav jesam kada ne planiram da se cicmam, a ispadne ovako.....

koliko je normalno da idem po devojku kada zavrsava svoje obaveze? mene niko ne vozi kada JA zavrsavam svoje stvari....i da li je normalno da odbijes devojku za voznju vise od jednom nedeljno?

pitam, jer mi ponekad dodje da prodam kola....bice mi lakse, nego da se cimam ko taksista, svaki put kada mi se ne ide :)

Pa nije bas ok da stalno cima da ides po nju,a nije ni u redu da cesto odbijas!Meni je ovo poznato ali u drugom slucaju za momke koji imaju auto :)

hmm
evo jedne interesantne price
mm i ja imamo svako svoj auto
medjutim ja sam radila na 10min pesaka od kuce i naravno nisam isla autom do istog
desilo mi se nekoliko puta da kad izadjem pada kisa,a prevoz ne postoji od jedne do druge tacke.pozovem ga da dodjem po mene "jao ne mogu,sacekaj da prodje kisa" meni se skupi u grlu dodje mi da placem ali kazem ok stoko i dodjem kuci pokisla
jednom je trebalo da idem u pariz rano ujutro,i tako rano nije bilo busa od naseg sela do zeleznicke,a autom da idem samo parking na zeleznickoj bi me kostao kao put do pariza.zamolim ga da me odveze na voz-nece,kaze pogledaj mozda ima neki bus,kazem da nema,on kao ma pogledaj.vidim sve mi je jasno,i ustanem u 4h30,pa pesaka do grada pored,pored groblja,preko autoputa,noge mi otpale,baletanke me nazuljile ali stignem
nista cutim ja
jednog jutra svako krece na posao,on u panici "jao nisam ukoricio rad,treba mi za odmah,je bi mogla da ..." pozurim ja,jer treba i ja da stignem na posao otrcim ukoricim pa busom do njegovog posla,pa nazad do grada,sve to bez reci prebacivanja
sve s nadom da ce da se seti mog odlaska u pariz i da ce se osecati kao g0vn0
e pa osecao se,jer sledeci put kad sam isla u pariz isto tako rano iako je bio na odmoru podrazumevalo se da ce da me vozi,kao i svih sledecih puta
sad ti vidi kakav je vas odnos,da li si samo ti onaj koji tegli,vozi,pomaze ili je ta devojka zasluzila...

Komercijalni oglas :

Zašto pojedinci smatraju da je "bečka škola" boravak u kazneno-popravnoj instituciji?:roll:

ne znam da li se nekada desilo....sedim kuci, blejim u tv, otvorio drugo pivo....kada zvoni telefon i naravno devojka> e, bas sam zavrsila sa poslom, umorna, aj dodji po mene....ja koliko god da sam umoran ako ne dodjem, znam da ce biti durenja i prebacivanja....a ako odem po nju bicu nervozan celo vece, kakav jesam kada ne planiram da se cicmam, a ispadne ovako.....

koliko je normalno da idem po devojku kada zavrsava svoje obaveze? mene niko ne vozi kada JA zavrsavam svoje stvari....i da li je normalno da odbijes devojku za voznju vise od jednom nedeljno?

pitam, jer mi ponekad dodje da prodam kola....bice mi lakse, nego da se cimam ko taksista, svaki put kada mi se ne ide :)

Veruj mi prijatelju, znam kako ti je...
U više veza su pokušavale da me potčine i što je bolja riba veća su i očekivanja naravno.
Prema ljepoticama davno imam predrasuda miliJon- tražim manje lepe.

Posle shoferluka moze da bude samo gore ...

Papucar po definicji vozi, razvozava ,pere , pruza , pegla , cisti , posprema ,pazari , kuva ...i td ...i retko dobije ishta slozenije od misionarke kao nagradu .

Baja po definiciji ima svoje drushtvo , svoje zborno mesto , svoj stil zivota i nije mu glavni cilj u zivotu shto se ozenio...
Ukoliko baja uredno pravi i dostavlja pare , pa porodica ne oskudeva u nicemu ...ima pravo prvenstva , da ako zeli moze da pomaze po kuci , ali ako ne zeli da niko oko toga ne pr0serava .

Ovo je tipican problem koji se moze objasniti narodnim umotvorinama :
Dash coveku prst ,pa ti uzme celu ruku ... ili
Pas kad se nauci na kasapnici , idi pa ga oduci ...

I posle nek neko kaze da su svi muskarci isti :D
Mene moj dragi jos zove da pita da li da dolazi po mene, redovno, a ja cesto radije idem pesaka (delom pesaka delom busom), posto mi je posao inace sedeci pa da se malo razmrdam.

Kol'ko ljudi tol'ko cudi :lol:

Back