mario80
Stara legenda
- Poruka
- 75.534
Zvučiš smešno ko reklama za mršavljenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi probao mozda da umotas u foliju ili papir za pecenje sa zacinima i tako ispeces u njoj?Ko guma bude bilo šta iz tog... Pre neki dan sam pravio pomfrit. Izađe ili izgoreo suv ili živ iz tog čuda.
Meso bude ko drvo suvo, piletina gumasta.
Jedino lepinje izađu lepe možda može i neki čorbuljak da se skuva recimo gulaš? Ugl mamipara.
ja sam iskreno napisala sta mislim, imam i koristim povremeno, mnogo vise sam ga koristila na pocetku, uostalom kao i sve spravice koje imamZvučiš ko delimano reklama jel ti neko uhakovo profil?![]()
u papir jesam, foliju nisamA jesi ti probala da pečeš umotano sa folijom i papirom? Ima li smisla? Stvarno razmišljam da je ponesem za bg i iznajmljujem ljudima![]()
ne obecavam u skorije vreme...no mozda...javim ti u svakom slucajuAj probaj i sa alu folijom pa javi da se ja ne cimam![]()
I ja ga umam već 4 meseca I skoro da sam zaboravila šporet. Mnogo manje potrošene struje, čisto, manje mirisa a sa Vama se slažem-treba samo prilagoditi recepte i voditi računa da nije suvo. Ja ipak koristim vrlo malo ulja koje nanosim četkicom, ali je to neznatno. Moj suprug je, od kad inamo air fryer, sve češće u kuhinji i više nema svadje oko uprljanog šporeta. Riba je fenomenalna u fryeru, a pice od polugotovog testa su mnoogo bolje nego u rerni. Sa mojim testom još nisam probala, verujem da je dobro al probaću prvo samo testo 5-7 minuta pa onda sastojke još 10min. Javljam kako će ispasti. Jedan od najkorisnijih aparata u kuhinji (za dvoje je sasvim dovoljan).Odlican je i mnogo ga koristim. PIletinu, pileca krilca najvise kao i batake i krompir na razne nacine. Tajna je ipak u dobroj pripremi hrane pre nego sto se stavi unutra. Jaja, prezle i razlicite zacine za pohovanu piletinu najvise volim. Pravio sam i cevape, i druge vrste mesa, kao i ribu na mnogo nacina. Najvaznije je da je zdravo. Ne treba ni ulje ni mast, mada moze da ispadne previse suvo. A upravo to je najveca mana. Jelo u tome moze ispasti veoma suvo. Nikada ne stavim hranu unutra od pocetka do kraja. Tokom kuvanja izvadim pa premazem ili vinom, supom, nekim sosom, malo rastopljenog putera, marinadom i drugim tecnim dodacima da ostane vlazno. Cesto ih okrecem. Pileca krilca ostavim u marinadi od razlicitih sastojaka preko noci ali dok ih spremam, obozavam da pileca krilca premazujem marinadom od tekile i zelenog limuna (lime). Ovaj recept koristim i za rostilj, ali je takodje odlican za air fryer. Na kraju ostavim da se zapece i da je hrskavo spolja dok je unutra mekano i raspada se prepuno razlicitih ukusa.
Pusti mashti na volju i eksperimentisi, cak je i zabavno isprobati razne sastojke.
P.S. Mikrotalasne ili instant kokice se ne trebaju praviti u air fryer-u. NIsu namenjene za to niti ce ispasti dobro.
zavisi kakav je frajer. ,...ja sam imala jedan ja ga zovem "ladlicar" i tu se nije odole nista desavaloSa mojim testom još nisam probala, verujem da je dobro al probaću prvo samo testo 5-7 minuta pa onda sastojke još 10min. Javljam kako će ispasti. Jedan od najkorisnijih aparata u kuhinji (za dvoje je sasvim dovoljan).
ja sam moj novi ladlicar prvi platila oko 1000 dinPromešaš povremeno i svejedno sve izlazi suvo i gumenasto. Ja ću ovaj moj da ponesem za beograd i iznajmljivaću ga ljudima da džabe ne bacaju pare na glupost. Bolje za 1000 din da ga probaju nego kao ja da bace 5000 din
to nije za kokiceja sam to imao za kokice i nije bilo nesto posebno i brzo se pokvario.
postoji aparat BAS ZA KOKICENa istu foru radi i taj za kokice aparat. I meni je riknuo posle 10 upotreba.
Nešto mi u poslednje vreme to iskače. Air Fryier. (Nema srpska reč, garantujem da hrvati imaju?)
Pogledajte prilog 1157424
Koliko je to dobro?
kad ne znas da ga koristis.Sve se osuši u njemu dobar je za pečenje lepinja recimo al za meso katastrofa. Pomfrit bude ko daska suv.
da, uzeo sam u lidlu onu ribu u vakumu sa provansalskim biljem i bila je fantasticnaRiba je fenomenalna u fryeru,