gost 303160
Domaćin
- Poruka
- 3.630
A zasto bi se mi svadjali, Igyboj sebe prikazuje kao eksperta, a to se moze dokazati u sportskoj borbi, vrlo jednostavno.
Nemam pojma sta su Ljubini ucenici prikazivali.
Gde ja to sebe prikazujem kao eksperta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto bi se mi svadjali, Igyboj sebe prikazuje kao eksperta, a to se moze dokazati u sportskoj borbi, vrlo jednostavno.
Nemam pojma sta su Ljubini ucenici prikazivali.
Nesto si postao mnogo zaboravan,![]()
Infantilni Imbecilu, izadji na ring, pa se dokazi da tvoj Aikido radi, s obzirom da dosada to nisi imao.
Nisi ti nista skontao, u tome i jeste problem. U 46-toj godini sam imao zadnju borbu u ringu - ful kontakt karate.Pre toga je bilo u grupama sa raznim stilovima karatea, posebno dzudo, dz, dzice, tekvando.I uvek, medju prva tri mesta.Trenutno nemam, potrebe. Izađi i ti u ring. Koliko sam skontao ni ti nisi bio u ringu a i pitanje je šta je kod tebe funkcionisalo.
Ti si isto tako imbecil, zato sto tvrdis za njih.Gde ja to sebe prikazujem kao eksperta? Nisam ja ekspert nego su oni imbecili kao i ti u tome je tvoj problem.
Ne lupaj plp, nego odgovori na ono pitanje koje sam ti postavio. Šta si ti shvatio iz onog videa što si postovao? Ajde. Lagano.
Nisi ti nista skontao, u tome i jeste problem. U 46-toj godini sam imao zadnju borbu u ringu - ful kontakt karate.Pre toga je bilo u grupama sa raznim stilovima karatea, posebno dzudo, dz, dzice, tekvando.I uvek, medju prva tri mesta.
I sve je funkcionisalo, sto sam znao.
Ti nemas potrebu, hoces reci, da nemas petlju, jer nisi siguran, kako ti tehnike funkcionisu, ili je stvarno Istina da aikidoke, NE mogu da se bore sa drugima ,![]()
Ti si isto tako imbecil, zato sto tvrdis za njih.
Sto ne odes kod njih, i izazoves ih i javno dokazes da su imbecili ,![]()
Hajd lagano, odgledaj video, da cujemo tvoju "ekspertizu".
U USA se radi u ringu i na strunjacama i na parketu, zavisi koja je vrsta sportske borbe u pitanju, i sve sam to odradio.Jeste ali se i to radi na strunjačama a ne u ringu dakle nikada nisi ušao u ring i prozivaj druge za isto. Nemam potrebu. Ako misliš na sportsku borbu onda ne.
U USA se radi u ringu i na strunjacama i na parketu, zavisi koja je vrsta sportske borbe u pitanju, i sve sam to odradio.
I konkretno su Sportske borbe u pitanju.
Znaci, nemas nikakvo iskustvo u sportskim borbama.
Zakljucak: kada budes imao takvo iskustvo, pisi.
A sto se tice Real Aikida, posto smatras da je debilizam, otidji kod njih i Javno im to reci i izazovi ih na borbu.
Psiholozi za takve ljude, kao sto si ti, kazu da su psihicki nezreli i da nemaju samopouzdanje, i to je razlog da ti pljujes po drugima, tj. pises negativne komentare.
Poradi na sebi, bolje ces proci u zivotu.
Dakle, toliko nebuloza si napisao, da je ovo ispod Nule.Šta koja vrsta? Fulkontakt karate u Americi se radi na strunjačama kao ovo sve ostalo. Toliko godina "iskustva" a i dalje ovde pišeš nebuloze, strašno. Pa debilizam je i to se vidi i to im je rečeno više puta i na sve to oni nikada nisu ni reagovali jer manje-višu znaju.
Vidi maloga, sad si i kvazipsiholog, samo napred.![]()
Dakle, toliko nebuloza si napisao, da je ovo ispod Nule.
Da ne zivis slucajno u USA, pa znas kako se radi ful kontakt,
Ti si nevidjeni " biserko",![]()
Hajd lagano, odgledaj video, da cujemo tvoju "ekspertizu".
Vidi se da si teoretik.Jok nesrećo nego sam istraživao preko neta. I 90% se radi na strunjačama? Ajd sad ti reci na kom si ti to takmičenju radio u ringu?![]()
Salu na stranu, slican si Igyboju,Zanimljivo uvezbana koreografija, ono vrtenje mi je omiljeno...
Salu na stranu, ovi bas lose rade, moglo bi to mnogo lepse da se uradi i prikaze, a ne tako kao da su dosli po vatre...
Vidi se da si teoretik.
Ja zivim u USA i trenirao po salama, gde je instaliran ring,a ti tvrdis da nema.
Nema potrebe s tobom dalje argumentirati, zabavljaj se i dalje.
Salu na stranu, slican si Igyboju,![]()
Ovo je prvi i zadnji put da prozivas, evo ti video iz Denvera CO USA, tekvando je u pitanju, i ucestvovao sam na jednom od njihovih takmicenja, jer je otvoreno za sve.Kada budes gledao obrati paznju od 0:58 sekunde gde se vidi ring u jednoj od njegovih sala.
Idi ih izazovi, kada se vrte ko dervisi, pa da vidimo, kako ce tebe da vrte,Ako to znaci da vidim ono sto je ocigledno - onda OK. Daj bre, skacu ko majmuni, vrte se ko dervisi....
Tehnike RA takve su kakve su, ali mogu se mnogo bolje prikazati nego na ovom snimku...
Pa dje si ti, infantilac,Jesi ti ova devojcica na pocetku?![]()
![]()
Idi ih izazovi, kada se vrte ko dervisi, pa da vidimo, kako ce tebe da vrte,![]()