codefxx
Početnik
- Poruka
- 46
Da ipak mi nemamo evropske plate...... A da li mozes da mi preporucis neku vestinu koju bih "mogao" da koristim da se odbranim u realnosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svi misle da su genija...
Imam 194cm da li bi bio spor za nindzicu?![]()
Znaci primetio sam sto sam vislji kordinacija pokreta je losija tj ja ocu ali telo ne slusa. Ono sto imamo u familiji je boks i to bih rekao da mi ide sa obzirom da sam imao malo iskustva u tome. Mada svideo mi se aikido i interesuje me kako to da je recimo sigal 2m i opet je majstor u aikidou? I zasto ima neke udarce u svojim filmovima? (samo filmovi ili 
A poenta je ne samo u Aikidou nego u svim BV savladati napadaca, ne oslanjajuci se samo na snagu, nego na tehniku, vestinu, pravovremenost...
KO ti je to rekao, cini mi se da je pogresio, ako sam duplo jaci onda mi ni ne treba nista da treniram. Zar ne? 

Ok vidim da cu ipak upisati aikido. Da li je kasno? Imam 19g.....
Ok vidim da cu ipak upisati aikido. Da li je kasno? Imam 19g.....

San svakog klinca! 
A ja imam sivi, san svakog crnog pojasa...
Inache kako ide zadnja vucha ovi' dana?

To sam naucio iz BV.
A ne moze, on ima 10... 
, kada to posaljes nekom recimo majstoru u Japan, i postavis mu u tom pismu pitanje u vezi ovoga sto sam ti ja rekao onda bi sigurno dobio ovaj odgovor koji sam i ja napisao.