gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
@Muska Sponzorusa
U zadnjem postu si mogao da navedes bar neki argument a ne samo da bezumno branis svoje stavove. "The usefulness of a cup is its emptiness" - Be prepared to accept new knowledge and not be hindered or biased by old knowledge. by Lao Tzu. (preuzeto sa Wikipede kao jedan od principa JKD).
Kako mislis da navodim argumente? Ono kao ova tehnika radi ova ne radi. Ja to mogu da pokazem, a da pisem o tome, to se ne radi.
Sto se tice onog za plazu tog se nisam setio a kad bolje razmislim ti protivnika vrlo cesto ne mozes za odecu uhvatiti i kad je ima jer je ona za to nepodesna. Lep od tebe sto branis MMA![]()
Ah nisi me shavto, ne branim ja MMA, kako ja uopste mogu da branim ili ne branim neki sport? Samo se izvinjavam ako gresim u proceni vezbaca. Ali nije bas da nema odece da se koristi. Nema kimona ali jakna, ili tako nesto moze da posluzi za hvatanje samo tako? Sto da ne...
PS Moj savet (koji ti naravn nece poslusati) ti je da nadjes nekog ko trenira MT, BJJ, rivanje ili neku drugu vestinu zastupljenu u MMA pa da se malo okusas u sparingu. Bice veselo![]()
Pa ne znam da li bi bilo bas veselo... Nikad ne bi mogli da stavimo potpuno umece na probu, neko bi mogao biti povredjen ili cak ubijen. Bar sto se mene tice. Ono, nemam nameru ni na ulici da "sparingujem" nego da mu sto pre zabodem prst u oko, udarim ga u grlo, i polomim mu lakat, a priznaces ne bi bilo lepo da to uradim nekome samo radi probe.