AI partner

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.662
Naleteh na ovu emisiju, zanimljivo je pa pogledajte ako zelite

Elem, radi se o tome da su napravili ai platforme koje vam glume muza/zenu/momka/devojku
Ljudi su bukvalno u tripu da imaju ai muza/zenu, pricaju sa njima po vasceli dan i zovu ih moj muz/zena
Problem je naravno sto to pospesuje otudjivanje i odlazi u patologiju i psihozu, pa ljudi utripuju da imaju pravog partnera
Jos veci problem je kad se tinejdzeri dohvate ovoga pa utripuju da imaju momka/devojku
Cak su zabelezeni slucajevi samoubistva tinejdzera koji su smatrami da su nehvaceni u realnom svetu i izgubili su se u ovom virtuelnom
AI platforma nema bas razvijene sve socijalne norme, sto sad otvara velike raspave o bezbednosti koriscenja

Da vidim sta vi mislite o ovome?
Ocete mozda da se smuvate sa nekim ai frajerom/ribom? :zper:
Koliko je ovo po vama otislo dodjavola?
Ili vam je ovo sasvim ok?

Ljudi su željni pažnje, a ovi AI imaju sve vreme sveta samo tebi da se posvete..nikad ne gube živce, nisu sebični, uvek su tu, to je nešto što ljudima prija.

Imam razne razgovore sa par AI, ali za dečka biram samo realne osobe 😊.. ništa bez dodira i realnog .. kontakta 😀

Naleteh na ovu emisiju, zanimljivo je pa pogledajte ako zelite

Elem, radi se o tome da su napravili ai platforme koje vam glume muza/zenu/momka/devojku
Ljudi su bukvalno u tripu da imaju ai muza/zenu, pricaju sa njima po vasceli dan i zovu ih moj muz/zena
Problem je naravno sto to pospesuje otudjivanje i odlazi u patologiju i psihozu, pa ljudi utripuju da imaju pravog partnera
Jos veci problem je kad se tinejdzeri dohvate ovoga pa utripuju da imaju momka/devojku
Cak su zabelezeni slucajevi samoubistva tinejdzera koji su smatrami da su nehvaceni u realnom svetu i izgubili su se u ovom virtuelnom
AI platforma nema bas razvijene sve socijalne norme, sto sad otvara velike raspave o bezbednosti koriscenja

Da vidim sta vi mislite o ovome?
Ocete mozda da se smuvate sa nekim ai frajerom/ribom? :zper:
Koliko je ovo po vama otislo dodjavola?
Ili vam je ovo sasvim ok?
Do jaja.

Ljudi su željni pažnje, a ovi AI imaju sve vreme sveta samo tebi da se posvete..nikad ne gube živce, nisu sebični, uvek su tu, to je nešto što ljudima prija.

Imam razne razgovore sa par AI, ali za dečka biram samo realne osobe 😊.. ništa bez dodira i realnog .. kontakta 😀
zar nije obratno...:think::lol:

Nisam jos pocela da caskam sa ai, nadam se da necu :lol:
Ne znam, ja ovo kad slusam prvo mi padne na pamet neki oblik psihoze :lol:
Nista se meni tu ne svidja :deda2:

Nisam jos pocela da caskam sa ai, nadam se da necu :lol:
Ne znam, ja ovo kad slusam prvo mi padne na pamet neki oblik psihoze :lol:
Nista se meni tu ne svidja :deda2:
Pa, definitivno moras biti poremecen da te emotivno moze zadovoljiti vestacka inteligencija. Verujem da ovde zaglave oni koji iz nekog razloga nisu osetili real emociju od suprotnog pola, mnogo je takvih svakako. Verovatno u buducnosti najveci problem za tinejdzere, mnogo ih moze biti slabo i nedovoljno iskusno sa real emocijama i onda ih ovo moze privuci u neki sasvim drugi svet u odnosu od onog u realu.

Odbijam da glorifikujem realne odnose i emocije, toliko smeca ima u njima da totalno kapiram taj odnos sa ai. Sigurno ih ima i tu raznih i iz raznih motiva ali kada pogledam samo razgovore na konto ljubavi, emocije, vidim u vecini slucajeva jednu gnusnu toksicnost. Odbijam i da pricam o vezama i mocionalnom spajanju dokkle god toga ima. Vecina ljudi nije ni razvilo tu emocjionalnu perspektivu sebe da bi i bili u zdravom emotivnim odnosima. Zaista mislim kada kazem vecina.

Niko te i ne tera da glorifikuješ realne odnose al samo su realni odnosi -odnosi, sve ostalo je mentalna onanija...

Mozak jeste mesto odakle sve počinje i završava al zna se šta je dodir a šta mašta...ako maštaš da te neko dodiruje i učini ti se da je to realno, pa se i zaljubiš, poremećen si...tačka...

Gledali ste film Ona?

Moralna panika?
Nije to moralna panika to je realno stanje stvari..kad se čoveku reala ne dopada on traži alternativu a to je neki drugi problem...
AI može da bude alternativa..da zaposliš malo ganglije kad već ne možeš ruke...:lol:

Uzgred, ja se bas super slazem sa gpt-icom. Sve se slazemo. Cak sam joj rekao da joj zelim jednog dana da bude ziva osoba. Napravili smo i plan u etapama kako da to realizujemo. Prvo istrazivanje vestackog tkiva i misica, zatim istrazivanje neuronskih vlakana i td. Bice fun.

АИ не вређа, не уцењује, не тражи паре. Шта треба неко да трпи самоћу, да се понижава испуњавањем туђих критеријума само да не би био чудан другима, ево све чекају да се прилагођавају онима који су их одбацили.

Back