Ahmadinedžad: Holokaust je mit.

Elvin:
srbi su doveli srbe u situaciju u kojoj se srbi nalaze tako što smo glasali kako smo glasali,ipak i ovako je bolje nego pod sm-om

to za hleb obećavaju radikali...onaj imaginarni od tri dinara...

ps
pravilno je ne može

pps
lep ti avatar,samo neodoljivo podseća na svastiku...
'esi to stavio u čast nacista,il' si možda preš'o u pagane ?
ОЛИ ОДГОВОРИТИ ОНО ОД 30 %????????
zastavamala.gif

e pa sad sve su to teško dokazive floskule...nemam živaca da ih sve pobijam večeras...

6. ЗАТО ШТО НЕМАМО МЕХАНИЗМЕ ДА ЛАЖОВЕ У ПРЕДИЗБОРНИМ
КАМПАЊАМА МОЖЕМО ЕФИКАСНО И БРЗО СМЕНИТИ (сети се само
обећања Б.Тадића о "отварању 500 000 радних места - какав лажов!)

aj samo ovo...
peticija-skupština-uspešan referendum-smena...

Elvin:
izlaznost varira 2000 je bila prilično velika,kao i na referendumu 98,na izborima 91-92...itd.

povremena mala izlaznost nije dokaz želje za staleškom monarhijom...

na parlamentarnim izborima izlaznost je obično 45-55%
tako da...
Па није доказ да и не желе, нама се чалнство повећава, прелазе из свих странака разочарани себичношћу странака и лидера.

BL,ti toliko uprscavas stvari da to stvarno vrlo cesto zvuci, blago receno kao da si neinformisan...da ne upotrebljavam sada neki drugi izraz.
To kao MMF,Svetska banka,strane banke...bla bla...vidim one nase su radile ULTRA dobro. Narod nije gladova 90tih godina...stavrno nam je bila idila tih godina,ne znam sta nam je sve ovo sto danas imamo trebalo.
I mene niko ne moze da natera da izadjem na izbore. Nikakv MMF ili bilo koja slicna organizacija. Pominjao sam da sam na izbore izasao samo jednom i to 2000. i mozda posle jos jednom,ali nisma siguran. Znam da sam posao,ali se ne secam da sam usao na biracko mesto. :lol: Sve druge izbore sam preskakao.
I narod sada ne izlazi na izbore,jer ne vidi opciju. Izlaze samo radikali koji su jednim delom razocarani SPSovci i svima njima je odlicno bilo 90tih godina,zato i glasaju za SRS i SPS. Da je meni Cobe ili Seselj obezbedio neko milionce ili neki stancic od 150 kvm verovatno bih i ja mislio drugacije. Tako da ih sa te strane razumem.

PLESsitnihDEMONA:
BL,ti toliko uprscavas stvari da to stvarno vrlo cesto zvuci, blago receno kao da si neinformisan...da ne upotrebljavam sada neki drugi izraz.
To kao MMF,Svetska banka,strane banke...bla bla...vidim one nase su radile ULTRA dobro. Narod nije gladova 90tih godina...stavrno nam je bila idila tih godina,ne znam sta nam je sve ovo sto danas imamo trebalo.
I mene niko ne moze da natera da izadjem na izbore. Nikakv MMF ili bilo koja slicna organizacija. Pominjao sam da sam na izbore izasao samo jednom i to 2000. i mozda posle jos jednom,ali nisma siguran. Znam da sam posao,ali se ne secam da sam usao na biracko mesto. :lol: Sve druge izbore sam preskakao.
I narod sada ne izlazi na izbore,jer ne vidi opciju. Izlaze samo radikali koji su jednim delom razocarani SPSovci i svima njima je odlicno bilo 90tih godina,zato i glasaju za SRS i SPS. Da je meni Cobe ili Seselj obezbedio neko milionce ili neki stancic od 150 kvm verovatno bih i ja mislio drugacije. Tako da ih sa te strane razumem.
ПА упрошћавам ствари зато што тако лакше схвате поједини.
czipm.gif

BL,koliko ja posecujem ovu Politiku,par meseci ti po meni nisi izneo nijedan argument za neke svoje stavove i izjave.
O neki stvarima pises i izjasnjavas se kao oni sljakeri alkoholicari u kafancetu "kod Mila Amerikanca".
Taj Kosta Cavoski je izjavljivao za Cobeta: "Dovoljan je samo jedan metak i jedna sigurna ruka". Covek je klasican primer karijerista i trpa se tamo gde ce da bude glavni i da se on nesto pita. Kako je prodao svoje bivse ideale tako ce da proda i taj vas Obraz.

PLESsitnihDEMONA:
BL,koliko ja posecujem ovu Politiku,par meseci ti po meni nisi izneo nijedan argument za neke svoje stavove i izjave.
O neki stvarima pises i izjasnjavas se kao oni sljakeri alkoholicari u kafancetu "kod Mila Amerikanca".
Taj Kosta Cavoski je izjavljivao za Cobeta: "Dovoljan je samo jedan metak i jedna sigurna ruka". Covek je klasican primer karijerista i trpa se tamo gde ce da bude glavni i da se on nesto pita. Kako je prodao svoje bivse ideale tako ce da proda i taj vas Obraz.

kako da ne posećuješ politiku,kad su najbolji humoristi ovde:lol:

a čavoški je posebna priča,svgde je bio,još mu samo nedostaju neokomunisti u rezimeu,pa je kompletan...

PLESsitnihDEMONA:
Твоје мишљење, а ја немам намеру да се убеђујем са вама, имате нет па потражите.
pavel.gif

Elvin:
kako da ne posećuješ politiku,kad su najbolji humoristi ovde:lol:

a čavoški je posebna priča,svgde je bio,još mu samo nedostaju neokomunisti u rezimeu,pa je kompletan...
Stavrno sam junacki vise od godinu dana izbegavao Politiku. Bas sam jednom marlonu pricao. Pun mi je stojko politike i svega u vezi sa politikom. Ali onda kada sam video kakvih ovde komedijasa ima...odlucio sam da dolazim redovnije. :lol: :lol:
Malo mi je bilo tesko u pocetku dok skontam ko je ko i shta je shta...e sad se fino zavalim u ovu stolicu,dugnem noge na sto i kuliram. :lol: :lol:
I bas mi prija da ponekad citam BLa,jer zna da mi bude interesantan...nikada nisam naisao na coveka sa takvim stavovima. Bas mi je egzotican. :lol: I rado gledam njegove galerije slika.
Ja volim sve da vidim i da cujem.Ne ogranicavam sebe. Poslusam jednu stranu,pa poslusam drugu,pa onda probam da procenim. To ti dodje kao neka igra. :D:D

Wilkołak:
:roll: Jao.....znam sta se desilo. Lepo su mi govorili da ne drzim kljuceve od ludaje u levom dzepsu od jakne....vidi ti njega, opet je pobegao....
Odi Dimitrije, necu ti nista, ajde polako idemo do tvoje gumene sobice, ja cu ti dati ovu finu belu kosulju pa ces biti miran i zasticen od Jevreja, hajde, hajde, hopa-cupa.....

SESTRO, KLISTIR !!! :wink:

P.S.
Ali evo i jednog pitanja za Dimitrija! :?:
Naime, zeleo bih da cujem kako ti objasnjavas to sto danasnji PRESTOLONASLEDNIK ne zna da bekne na srpskom? Izgleda da je imao ucitelje Jevreje koji su ga namerno pogresno ucili, zavrteli mu um i ucinili ga nesposobnim da nauci jezik..... :shock:

KRALj JE PARAZIT !!! :x Cukundeda mu je bio bizmismen (ili svercer svinja) i sada je nas ACA od plemenitog roda? Karadjordje je izgubio vise u prvoj godini ustanka, nego Milos u dobijanju nezavisnosti...... los politicar, jos gori vojskovodja. Stradali su Nenadovici i Bircanini umesto Karadjordja..... Jedino Petar I sto je valjao, ostatak je SLjAM a PLEMICI su koliko sam i ja PLEMIC !!! :!:

P.P.S.
Ajd mi jos kazi da to Dimitrije nije od Dimitrije Ljotic i super !!!

Nisam hvalio karadjordjevice, osim pametnog poteza, sto se tice potpisivanja saveznistva sa Hitlerom. Samo srbozderski manijaci su bili protiv saveznistva sa Hitlerom.
Cinjenice o srbozderskim manijacima iz ds:
http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?t=5417

Back