Ah ta ""bajna"" Rusija....

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako doživljavate Rusiju, Ruse i Ruskinje?

• 1. pri pomenu Rusije doživim električni orgazam - sami hvalospevi

• 2. Rusi naša "braća", Ruskinje naše "sestre", a Rusija naša "Majčica"

• 3. Rusija je odvajkada bila nama prijateljska zemlja

• 4. Rusija je je pravoslavna i slavenska zemlja kao naša al nije jedina

• 5. Rusija je zemlja koja nam baš i nebi trebala biti primer

• 6. Rusija je KATASTROFA - za sve antirusofile

• 7. zaboLe me za RusSiju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Aj da prihvatimo da pri pomen Rusija dozivljavamo orgazam.
ali znas li ti sta ste vi uradili nemcima???????
Ucinili sta veliko zlo svabama odnosno
svabe vise ne prde.
strasno!!!!!!!
Umesto sto bi nesto trebalo da lici na prdez

a ono svaki put.... mi Hrvati---mi Hrvati-----mi HHHHrrrrrvvvvvaaaaaaattttttiiiiiii
Sacuvaj boze

#012 Rusija: Uhićeno oko 60 protuvladinih prosvjednika

60551724.jpg

Ruska policija uhitila je u Moskvi tijekom protuvladinih prosvjeda oko 60 demonstranata, među kojima je i pisac Eduard Limonov, jer su pokušali organizirati neodobrene prosvjede u Moskvi i u Sankt Peterburgu, tražeći odlazak s vlasti aktualnog premijera i kandidata za predsjednika Vladimira Putina, izvijestio je France presse.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/rusija-uhiceno-oko-60-protuvladinih-prosvjednika.html

Jedan od vođa oporbe, Boris Nemcov rekao je kako se u gradu Nižnji Novgorodu u zapadnom dijelu Rusije okupilo oko 200 ljudi, no ondje nije bilo uhićenja. U Moskvi su prosvjedi, što su ih organizirali predstavnici oporbe i pisac Eduard Limonov, održani na trgu Triumfalnaja u središtu grada, pod sloganom 'Nova godina bez Putina'. Moskovska policija izvijestila je da je uhićeno 60 osoba te da je oko trga postavljen kordon.

Među ostalima, prosvjednici su isticali i transparent na kojemu je pisalo 'Smrt stanarima Kremlja'. U drugome po veličini ruskom gradu Sankt Peterburgu, uhićeno je desetak ljudi koji su prosvjedovali u središtu grada izvikujući 'Nova godina bez Putina' i 'Trebamo drukčiju Rusiju'. Bivša disidentkinja i aktivistkinja Ljudimila Aleksejeva je, reagirajući na uhićenja pred doček Nove godine, kazala kako je to 'sramotno i glupo'. 'Vlasti bi morale shvatiti da je razdoblje rastjerivanja prosvjednika završilo', kazala je.

Vladimir Putin suočava se s najvećim prosvjednim pokretom od dolaska na vlast 2000. On je tijekom dana kazao kako smatra da nema ničeg 'neuobičajenog' u tomu što Rusija 'ključa', jer je u jeku predizborno razdoblje. Ocijenio je da je to što se događa u zemlji - 'cijena demokracije'.

--------------------

ovaj kgbeovski diktatorčić ne ostavlja ljude na miru ni za doček Nove Godine :eek:

Svako normalan ove pijane azijate iz Sibira je isterao iz svojih drzava; Cesi, Slovaci, Poljaci, Rumuni, Balticke drzave......jedino ta jadna KGB petokolonaska udbaska sekta iz DSS i SRS hoce da Srbija budu KGB robovi. Ko je video sta su Rusi, taj od pijanih Rusa bezi gde stigne. Predsednici su im i dalje pijane budale.

medvedev-drunk3.jpeg

Poslednja izmena:
Tema stara 2 godine ... vidim da su se i tada Hrvati - inace svetska velesila - rugali maloj, slaboj Rusiji

Pa vi Hrvati ste stvarno jedinstveni u svetu, to se vise ne nazvati ni gluposcu, jer je ste sve granice gluposti davno presli

Dovoljno je reci samo Hrvati - najvisi stepen budalastine koji je samo za vas rezervisan :D

To mozda moze da se vidi u Kongu, Nigeriji, Uzbekistanu, Kazakstanu....i po tim AZIJATSKO-AFRICKIM mestima......ali u civilizovanoj Evropi sigurno ne, gde pijani ruski vojnici voze tenkove i ruse kuce ??!!!

Gde pijani svi rade; policija, vojska.....zato prosecan zivotni vek u Rusiji ne prelazi 57. godina za muske, sve mrtvo pijano od metil-alkohola. Gde ovo moze da se vidi u Kraljevini Svedskoj, Norveskoj, Nemackoj, Danskoj.....to samo moze da se vidi u divljoj AZIJI!!!!

Ti si jedna ozbiljno poremecena osoba. Kazi mi, sta su ti to Rusi uradili? Je l' te nisu platili kad si ih zadovoljavao? :zstidljivko:

To mozda moze da se vidi u Kongu, Nigeriji, Uzbekistanu, Kazakstanu....i po tim AZIJATSKO-AFRICKIM mestima......ali u civilizovanoj Evropi sigurno ne, gde pijani ruski vojnici voze tenkove i ruse kuce ??!!!

Gde pijani svi rade; policija, vojska.....zato prosecan zivotni vek u Rusiji ne prelazi 57. godina za muske, sve mrtvo pijano od metil-alkohola. Gde ovo moze da se vidi u Kraljevini Svedskoj, Norveskoj, Nemackoj, Danskoj.....to samo moze da se vidi u divljoj AZIJI!!!!

Ti si jedna ozbiljno poremecena osoba. Kazi mi, sta su ti to Rusi uradili? Je l' te nisu platili kad si ih zadovoljavao? :zstidljivko:

Rusija kao zemlja i njena politika kroz istroiju bila i ostala najvece zlo za Srbiji i srpske nacionalne interese i kao takvu treba otkrivati pravu istrinu kako je tamo po toj Aziji.

Poslednja izmena:
Crnogorac, ja nisam Hrvat nego Srbin iz Srbije, a vecina vas rusofila ovde sto piskarate vase DB ''rusofistvo'' nikad u danasnjoj Srbiji niste ni bili niti je videli, tako da vi pisete o nacoianlnim interesima kroz vasu udbasku- boljsevicku Cvorovicevu rusofiliju je paradoks svoje vrste.
Шта човек да помисли када пишеш латиницом?
Ти да си Гегула писао би ћирилицом.

Шта човек да помисли када пишеш латиницом?
Ти да си Гегула писао би ћирилицом.

Nema razloga da nam Rusi uvaljuju ćirilicu kada je srpska latinica takođe srpsko pismo, i zvanicno pismo jos od XIX veka, ne razumem da li je Nikola Tesla bio manji Srbin koji je iskljucivo pisao srpskom latinicom,latinica kao i cirilica uvek bila ravnopravno pismo kod Srba ? To mi sve liči na onu glupost sa tri prsta ( koju je inace koristio SS ) .jer to nije naša tradicija,ljube se 3x samo muslimani ( Arapi ) i to ne svi,ako pogledate naše stare filmove, Kralja i ostale uopšte običan narod na selu u to vreme,niko se nije ljubio 3x. Nacional-komunisti sve radite pogrešno a onda neka DB većina proglasi da je to deo našeg ''nasleđa'' ,a nije ! DB nacional-komumisticki Srbi sa komunistim i vasim ideologom Dobricem Cosicem, postali ste pravi DB talibani i još gori od njih,a sve je započeo i nastavio nesretni Koštunica ruski KGB placenik koji ni do dan-danas nam nije objasnio, zašto je UDB-a promenila njegovo rođeno prezime od Damjanovica u Kostunica ?

Poslednja izmena:
Nema razloga da nam Rusi uvaljuju ćirilicu kada je srpska latinica takođe srpsko pismo, i zvanicno pismo jos od XIX veka, ne razumem da li je Nikola Tesla bio manji Srbin koji je iskljucivo pisao srpskom latinicom,latinica kao i cirilica uvek bila ravnopravno pismo kod Srba ? To mi sve liči na onu glupost sa tri prsta ( koju je inace koristio SS ) .jer to nije naša tradicija,ljube se 3x samo muslimani i to ne svi,ako pogledate naše stare filmove, Kralja i ostale uopšte običan narod na selu u to vreme,niko se nije ljubio 3x. Nacional-kjomunisti sve radite pogrešno a onda neka DB većina proglasi da je to našeg ''nasleđa'' ,a nije ! DB nacional-komumisticki Srbi sa komunistim i vasim ideologom Dobricem Cosiem, postali ste pravi DB talibani i još gori od njih,a sve je započeo i nastavio nesretni Koštunica ruski KGB placenik koji ni do dan-danas nam nije objasnio, zašto je UDB-a promenila njegovo rođeno prezime iz Damjanovica u Kostunica ?

Српско писма је ћирилица, латиница се не сматра српским писмом и ако је многи користе.
Морамо чувати свој језик и писмо, јер ако изгубимо идентитет нестаћемо са ових простора као народ.

Crnogorac, ja nisam Hrvat nego Srbin iz Srbije, a vecina vas rusofila ovde sto piskarate vase DB ''rusofistvo'' nikad u danasnjoj Srbiji niste ni bili niti je videli, tako da vi pisete o nacionanlnim interesima kroz vasu udbasku- boljsevicku Cvorovicevu rusofiliju je paradoks svoje vrste.

Nejebac - davno je prosla 48 ... umro je Tito ... nema vise SFRJ ...

Sad mozes samo da pevas , kao tvoji preci kad ih je Tito amnestirao : ,, Druze Tito ti se ne boj Rusa , ustasa je iza svakog busa ,, ... i da gledas kako JA pravim Rusko Srpsku Imperiju ... tvoje je proslo ... :D

Српско писма је ћирилица, латиница се не сматра српским писмом и ако је многи користе.
Морамо чувати свој језик и писмо, јер ако изгубимо идентитет нестаћемо са ових простора као народ.

Pa onda se ti malo bolje informisi o SRPSKOJ LATINICI kada je ona nastala i pocela da se koristiI!!!!

Srpska latinica je, pored srpske ćirilice, jedno od dva standardna pisma srpskog jezika.Srpsku latinicu je početkom 19. veka, zajedno sa srpskom ćirilicom, kodifikovao Vuk Karadžić. Nakon reformi Ljudevita Gaja i Đure Daničića, srpska i hrvatska latinica su sredinom 19. veka ujednačene,

http://sr.wikipedia.org/wiki/Srpska_latinica

Back