goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
E,moj stripija
još jedan kandidat za opciju 1
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,moj stripija
još jedan kandidat za opciju 1
![]()

Fckn Rusija je jedna od retkih drzava na svetu, koja , od kada je nastala ( ebo je onaj ko je napravi ) NIKADA , ali NIKADA nije imala period za koji bi se za njen narod mogao reci da je ziveo lepo i dostojno coveka...Od nastanka te "doline placa", bilo da je njome vladao vojar, car . *********, ili sada tajkun ...Rusija je bila samo dzak pun nesrece , pljacke, bede i gladi .....
Ukratko...najodvratnija drzava na kugli zemaljskoj...

Fckn Rusija je jedna od retkih drzava na svetu, koja , od kada je nastala ( ebo je onaj ko je napravi ) NIKADA , ali NIKADA nije imala period za koji bi se za njen narod mogao reci da je ziveo lepo i dostojno coveka...Od nastanka te "doline placa", bilo da je njome vladao vojar, car . *********, ili sada tajkun ...Rusija je bila samo dzak pun nesrece , pljacke, bede i gladi .....
Ukratko...najodvratnija drzava na kugli zemaljskoj...
"ode srce..." ti sa krstarice kad ovaj tvoj post vidu dežurne patriote i idolpoklonici Putina
Zbog te retard parole Srbija se danas i raspada.
kad nam vi minotauri dođete u Knin
kako ono beše: "Dogodine u Kninu" ...koliko se sećam na popisu babe Vange nigde se ta "dogodine" godina ne pominje...mora da je u nekoj drugoj svetlosnoj godini od ove naše![]()
"ode srce..." ti sa krstarice kad ovaj tvoj post vidu dežurne patriote i idolpoklonici Putina

zabole me za njih i daleko im lepa kuca
ne piše ti se dobro 
au i ti si prstom takao u osinjak (ne mislim na sliku avatara, nego na bolnu tačku svakog patriote i velikog Srbina - Rusiju)ne piše ti se dobro
![]()
ma i za njih me zabole, uostalom ako im je tako dobro tamo sto ne idu

uh, ala ste vi croati nadmoćni, samo mi još nismo kolektivno zapevali spasiba matuška ruska
bolje otvori neku temu danke dojčland pa da mi malo opletemo po vama

Čuo sam slične priče.Nemali broj naših ljudi koji su recimo išli tamo da rade na gradilištima ali i na nekim finijim poslovima imali su velike probleme sa mafijom a neki su i ubijeni,na vrlo brutalan način.

pa lepo otvori temu danke dojčland pa tamo opleti...nemoj da zagađuješ ovu temu sa Nemačkom...ovde pričamo o Rusiji
![]()

Čuo sam slične priče.Nemali broj naših ljudi koji su recimo išli tamo da rade na gradilištima ali i na nekim finijim poslovima imali su velike probleme sa mafijom a neki su i ubijeni,na vrlo brutalan način.

#001 Njemački atomski otpad u Rusiji - tempirana bomba
![]()
Atomski otpad iz bivšeg DDR-a Njemačka će poslati u Rusiju, no on neće završiti na nekom sigurnom mjestu nego u selu Majak na Uralu, skladištu pod vedrim nebom oko kojeg se djeca rađaju s anomalijama, a stariji neuobičajeno često obolijevaju od leukemije.
Već sada u tamošnju rijeku Teču bude ispušteno pet do šest milijuna prostornih metara radioaktivnog materijala, a stanovništvo se tretira kao pokusne kuniće - odmah nakon rođenja dijete se automatski uvrštava u pokusni sustav.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6248620,00.html
--------------------------------------------------
ah ta ""bajna"" Rusija
da čujemo ove rusofile i velike SrBe koji se vesele par albanskih plastičnih boca koje doplivaju do hrvatskog akvatorija a kad je u pitanju Rusija doživljavaju električni orgazam po forumuda vidimo te vrle stručnjake za nove ruske metode skladištenja nuklearnog otpada pod vedrim nebom!?
a evo i male ankete za sve rusoFilčine a i one koji to nisu...kako oni doživljavaju Rusiju
Kako doživljavate Rusiju, Ruse i Ruskinje?
1. pri pomenu Rusije doživim električni orgazam - sami hvalospevi
2. Rusi naša "braća", Ruskinje naše "sestre", a Rusija naša "Majčica"
3. Rusija je odvajkada bila nama prijateljska zemlja
4. Rusija je je pravoslavna i slavenska zemlja kao naša al nije jedina
5. Rusija je zemlja koja nam baš i nebi trebala biti primer
6. Rusija je KATASTROFA - za sve antirusofile
7. zaboLe me za RusSiju
Konkurencija je velika morao sam da se potrudimТи си се баш помучио да испаднеш тупав.