tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
Ccccc opet ti vodu okreces na svoju zensku vodenicu....
U cemu je problem Danijela bree?. Zasto imas tako neku opsesivno kompulsivnu potrebu da omalovazis muskarce??
mislim da to tebi ide bolje nego meni ..Izgleda da je to jedini zakljucak koji moze da bude, ako imas problema s muskarcem koji nece da slusa kad mu se lepo kaze. Mada, onaj ko je malo obrazovan i zna da misli morao bi sebi da postavi pitanje: A kako to muskarci vladaju od dana dokle dopire trag postojanja ljudske vrste, pa i polova? Meni se namece zakljucak da ipak vlada jedan drugi odnos, da vladaju neugledni, ruzni, slabi muskarci, jer su jaci od istih takvih zena, a lukaviji od muskaraca i zena suprotnih osobina. Tako da intelegencija i snaga tu ne igraju ulogu vec frustracije koje od coveka naprave monstruma.
Na to pitanje smo već odgovorili na jednoj drugoj temi (na kojoj izgleda ti nisi bio) i ima veze sa tehnološkim napretkom koji je zamjenio sada beskorisne muške mišiće(bez uvrede muškoj patrijahalnoj svijesti), a otvorio put intelektualnim djelatnostima za koje su Vidi čuda
podjednako sposobna oba pola ... u procentima gledajući svakako ..Imaju li muškarci, osim 'gomile beskorisnih mišića' još ponešto što nameću da bi bili dominantniji Pol ( a ne samo rod) u trenucima kada na drugi način ne mogu ostvariti svoju dominantnost ...
?A ratove koje vode, nisu li samo odraz te intelektualne nesposobnosti ??

Salim se za ono bolja, zene jesu bolja i lepsa polovina, kada su zene.

. Fizička agresivnost nekako se od kada je sveta i veka vezuje za muškiće