Курир_Ђокица
Poznat
- Poruka
- 7.738
Ma za ona to, nego pita kako da to reši .
Effff sada.....valjda vi devojčice znate kako da obuzadte mačora?....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma za ona to, nego pita kako da to reši .
E pa uhvatio ju je njen , što bi rekla Tsu, shantoprc .
Svi mačkari prolaze kroz to, veruj mi.
Ma znam to,nego hoce zenskuuu
Ma znam to,nego hoce zenskuuu
E bre žemske kakoj ste okrutne....vi se smejete, a jadniku vetj pao mrak na noči, pa zaskače bilo šta žensko, nema veze dal ide na 2 ili 4.....
E bre žemske kakoj ste okrutne....vi se smejete, a jadniku vetj pao mrak na noči, pa zaskače bilo šta žensko, nema veze dal ide na 2 ili 4.....
Hahhahaha okrutne,ja sam mislila da vi muskarci volite takve,ali da ne skrecem sa teme ...
Ne dajemo mi naše klikere na panj.....
e to me zapravo nervira kod machaka
ne znaju gde im je mesto
uskoro cu dobiti machku na 2 meseca, chuvanje prinudjeno
i bio je par puta ovde kao period privikavanja
al totalno ne poshtuje autoritet i voli da grebe i grize
kao zver neka
kad mu kazhem "nemoj da si ogrebo fotelju" ochekujem da poslusha
ili cu da ga izlemam
krsta mi
Hahhaahha nismo ni trazile...ovo je tema o mackama a ne o musko-zenskim odnosima
imam kera
i kad keru kazhem "nemoj da radish" on ne radi
s druge strane
machketinu boli uvo
ako ti imash neki metod kako da ga prevaspitam rado cu saslushati
imam kera
i kad keru kazhem "nemoj da radish" on ne radi
s druge strane
machketinu boli uvo
ako ti imash neki metod kako da ga prevaspitam rado cu saslushati
Juce mi je Carli skocio na noge i poceo da ujeda. Ja se sagnem da ga sljepnem po glavi a on se naljuti i tako me izujeda da je krv tekla i tekla. Ponekad pomislim da je moj macak neka divlja macka. Pre neki dan uzmem u ruke papucu kao samoodbranu od njegovog napada a on iz mesta skoci na papucu i svu ruku mi izgreba. Danas opet divlja. Popeo se na regal i gleda da li moze na plafon. Kad je skakao sa regala slomio mi je stonu lampu. Ni to mu nije dosta dosao kod okicene jelke (stoji na visokoj komodi) i poskidao pola kugli i sad ih vuce po kuci. U mom komsiluku ima dosta macaka koje zive u stanu ali ni jedna nije ovako blesava kao ovaj moj ludi macak. Neda mi mira ni danju ni nocu. Noci se uvlaci pod jorgan i ujeda me za noge ili mi skace po glavi. Ceznem za vremenom kad resi malo da odrema.