Agresivan macak

mikole

Zainteresovan član
Poruka
290
Moj macak je po prilicno razmazen. Po celi dan me vreba po kuci i ujeda me za noge. Malo malo pa se popenje uz mene kao uz drvo. Kada ga mazim ujeda me za zglobove ruke. Ako ga blago lupim po glavi dok me ujeda on se jos vise razgoropadi. Sva sam izgrebana i izujedana. Narode sta da radim?:D
 
Poslednja izmena:
To je taj agresivni macak
 

Prilozi

 • DSC_0085.jpg
  DSC_0085.jpg
  17,5 KB · Pregleda: 38
 • DSC_0081.jpg
  DSC_0081.jpg
  35,7 KB · Pregleda: 37
 • DSC_0089.jpg
  DSC_0089.jpg
  29,1 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:
Mislim da im je to vid igre, lova, sta li vec...i da zaista uzivaju u tome, ali nije bas zgodno da dugo traje.

Svojevremeno sam koristila skijaske rukavice za nase drugarske obracune tog tipa :D.

Prvog macora sa tim porivima vise nema, nazalost, a sledeci je, uglavnom, prevazisao tu fazu i grebanje je sporadicno. Obicno svesno udjemo i jedan i drugi u taj duel "borbe" :D.
 
Moj macak je po prilicno razmazen. Po celi dan me vreba po kuci i ujeda me za noge. Malo malo pa se popenje uz mene kao uz drvo. Kada ga mazim ujeda me za zglobove ruke. Ako ga blago lupim po glavi dok me ujeda on se jos vise razgoropadi. Sva sam izgrebana i izujedana.

Jao, mica! :heart: Ako je star između 2 i 7 meseci, onda je to sasvim uobičajena stvar... Ćuti i trpi, a ako nešto obori ili polomi, samo mu uperiš njuškicu u to i blago lupneš po istoj :)

Narode sta da radim?:D

Daj ga meeeeeniii :lol: :heart:
 
Otkrila sam novu igru. Igramo se zmurke po kuci. Ja se kao sakrijem iza vrata a on kad me nadje jurne mi u narucje (doduse malo me uz put izujeda ali nije strasno). Juce se ja sakrijem iza stcica, a on prepredenjak mali popeo se gore pa me vreba sa stola. Bas mi je zabavno iako nosim oznake tog naseg igranja.
 
I mi se slično igrame šmurke.
Sakrijemo se (u kadu, iza vrata, iza noge od stola...), važno je samo da nam se oči ne vide. Onda povremeno virkamo jedna na drugu a kad nas se pogledi sretnu - odskočimo u vis a onda brzo trk u drugi zaklon.
A ja najviše volim kad se Maja negde "lukavo" sakrije, a ja se došunjam i štipnem je za rep! Ona odskoči metar uvis pa opet trk po kući.
Jedna cica je obožavala mene da uplaši. Obično je pratila kad se ja razletim da nešto radim, a ona se sakrije recimo iza vrata pa iznenada iskoči pred mene sva nakostrešena. Ja se naravno sva presečem, ponekad i ja odskočim od iznenađenja a ona ne zna šta bi od sreće!
Ludilo sa njima :hahaha:
 
Posto celog dana pada kisa a mack mora da se zabavlja smislila sam mu zanimacju. U kucu sam unela merdevine i na vrh postavila razne igrackice, kao nap. zvonce. Ludo se zabavlja vec dva sata. Pentara se silazi pa opet pentara. Celog dana me zasmejava.:heart:
 
I moja Jole ume da bude baš, baš agresivna. Ruke su mi u ogrebotnama i ujedima. Tako joj dođe period u toku dana kad mi kidiše na zglobove ili se uhvati za moju nogavicu i visi....Šašava je skroz. A "viru, viru" igrice obožava... U početku nisam kontala zašto se sakriva, jednom me je toliko prepala da sam ispustila tanjir sa hranom ali sada se igramo žmurke po kući i dvorištu....
Jedino da nađem način da se odvikne od kopanja po saksijama sa cvećem...
 
Ne znate vi sta je agresivnost!
Imam macora od 1.5 god. koji je neverovatan.
Prvo mi je isterao drugaricu iz kuce tako sto je rezao na nju a onda je na kraju pojurio i udario sapom dok je istrcavala kroz vrata.
Druga drugarica ga pomazila a on poludeo, poceo isto da radi kao i sa prvom. Sada se plasim da ga bilo ko pomazi sem mene i decka. Kao da je pas, pa ni moji psi se ne ponasaju tako.
 
Jel taj ukršten sa pit-bulovima? :zelenko:
Normalne mačke su tako agresivne kad ih nešto stalno boli pa im sve smeta. Jeste li išli skoro kod lekara?z:girl:

Ako je to pitanje za mene onda cu odgovoriti. Ako nije ipak cu odgovoriti.

Macak je zajedno sa svojom sestrom spasen iz kontenjera i rucno je hranjen. Privrzen je nama, i to dosta...tj. meni i decku. Letos je moj sestric trcao oko stola jedno 5min i ovom macoru koji je sedeo na stolu pukne film i udari ga sapom, ali bez kandzi. Sve sa facom sta mi tu trcis.
Zdrav macor, nista ga ne boli samo ima malo gadnu narav.
 

Back
Top