Курир_Ђокица
Poznat
- Poruka
- 7.738
Ma za ona to, nego pita kako da to reši.
Effff sada.....valjda vi devojčice znate kako da obuzadte mačora?....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma za ona to, nego pita kako da to reši.
E pa uhvatio ju je njen , što bi rekla Tsu, shantoprc.
Svi mačkari prolaze kroz to, veruj mi.
Ma znam to,nego hoce zenskuuu![]()
E bre žemske kakoj ste okrutne....vi se smejete, a jadniku vetj pao mrak na noči, pa zaskače bilo šta žensko, nema veze dal ide na 2 ili 4.....
![]()
E bre žemske kakoj ste okrutne....vi se smejete, a jadniku vetj pao mrak na noči, pa zaskače bilo šta žensko, nema veze dal ide na 2 ili 4.....
![]()
Hahhahaha okrutne,ja sam mislila da vi muskarci volite takve,ali da ne skrecem sa teme...
Ne dajemo mi naše klikere na panj.....
![]()
e to me zapravo nervira kod machaka
ne znaju gde im je mesto
uskoro cu dobiti machku na 2 meseca, chuvanje prinudjeno
i bio je par puta ovde kao period privikavanja
al totalno ne poshtuje autoritet i voli da grebe i grize
kao zver neka
kad mu kazhem "nemoj da si ogrebo fotelju" ochekujem da poslusha
ili cu da ga izlemam
krsta mi
Hahhaahha nismo ni trazile...ovo je tema o mackama a ne o musko-zenskim odnosima![]()
imam kera
i kad keru kazhem "nemoj da radish" on ne radi
s druge strane
machketinu boli uvo
ako ti imash neki metod kako da ga prevaspitam rado cu saslushati
imam kera
i kad keru kazhem "nemoj da radish" on ne radi
s druge strane
machketinu boli uvo
ako ti imash neki metod kako da ga prevaspitam rado cu saslushati
Juce mi je Carli skocio na noge i poceo da ujeda. Ja se sagnem da ga sljepnem po glavi a on se naljuti i tako me izujeda da je krv tekla i tekla. Ponekad pomislim da je moj macak neka divlja macka. Pre neki dan uzmem u ruke papucu kao samoodbranu od njegovog napada a on iz mesta skoci na papucu i svu ruku mi izgreba. Danas opet divlja. Popeo se na regal i gleda da li moze na plafon. Kad je skakao sa regala slomio mi je stonu lampu. Ni to mu nije dosta dosao kod okicene jelke (stoji na visokoj komodi) i poskidao pola kugli i sad ih vuce po kuci. U mom komsiluku ima dosta macaka koje zive u stanu ali ni jedna nije ovako blesava kao ovaj moj ludi macak. Neda mi mira ni danju ni nocu. Noci se uvlaci pod jorgan i ujeda me za noge ili mi skace po glavi. Ceznem za vremenom kad resi malo da odrema.![]()