- Poruka
- 51.813
a za mene moze jedno tri lav piva točena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prestani da curis po podu nove kancelarije![]()
![]()
Ja kad pogledam seriju beverly hills, poludim posle![]()
![]()
Jel sama sebi uvrćeš bradže?![]()
meni je afrodizijak moje telo. na primer tokom seksa se lozim na sebe. al to ja mislim da svi tako rade.
i meni je afrodizijak tvoje telo...tokom sexa se lozim na tebe...nadam se da to svi ne rade...![]()
a zamisljas me ko zmaja![]()
zamishljam??
zashto??
pa znam kako izgledash Novka...chak sam te i golu video...![]()
sta je za vas afrodizijak?
ja i nemam neku ideju, pa pitam vas,
ne mora nuzno da bude hrana u pitanju. nego, sta sve kod vas dize sexualnu zelju.
ili sta je bilo ucinkovito kod partnerke/partnera?
znala sam da ce neko da me zeza, al sto bas ti sine brute
ma ne uvrcem drugi osecaj za filing probam da objasnim al nema sanse![]()
zavisi od partnera....sa sadasnjim: nacin kako me gleda, kako hoda, strasno se napalim kad mu radim oral jer toliko uziva da je to fascinantno, kako uzdise u toku sexa, njegova jaja, telo mu je za 5+ jer tako zgodnog tipa jos nisam imala, smisao za humor, nacin kako iskazuje ljubav, temperament...ma samo pomislim na njega i vec mi se dize....kosa na glavi![]()
kada bi se riba pojavila sa gajbom ladnog piva...sta je za vas afrodizijak?
ja i nemam neku ideju, pa pitam vas,
ne mora nuzno da bude hrana u pitanju. nego, sta sve kod vas dize sexualnu zelju.
ili sta je bilo ucinkovito kod partnerke/partnera?
Treba te ubiti da se ne mucis.
Ala si se ti primila...ccc Dzabe godine i iskustvo, pala si k'o devojcurak - samo sto imas velike seSi, pa si jos vise tresnula na nos...![]()
Kada se naguzi preko sudopere
a el bas mora sudopera?
sto nije nesto fensi
Kućišteklavir??![]()
meni je afrodizijak moje telo. na primer tokom seksa se lozim na sebe. al to ja mislim da svi tako rade.