afrodizijak

u visinama

Zainteresovan član
Poruka
248
sta je za vas afrodizijak?
ja i nemam neku ideju, pa pitam vas,
ne mora nuzno da bude hrana u pitanju. nego, sta sve kod vas dize sexualnu zelju.
ili sta je bilo ucinkovito kod partnerke/partnera?

Dobar miris partnera :aha:
Ne mislim pri tome da je cist(to se podrazumeva),niti na neki odredjen parfem,,,ali ,jednostavno miris je obicno taj koji na mene deluje kao afrodizijak.Bio je jedan Igor,prosecan frajer,mozda cak ni to,ali sto je mirisao :zaljubljena:
Svaki put kad je bio pored mene jedino o cemu sam mislila je kako da ga spopadnem.

Ne mislim pri tome da je cist(to se podrazumeva),niti na neki odredjen parfem,,,ali ,jednostavno miris je obicno taj koji na mene deluje kao afrodizijak.Bio je jedan Igor,prosecan frajer,mozda cak ni to,ali sto je mirisao :zaljubljena:
Svaki put kad je bio pored mene jedino o cemu sam mislila je kako da ga spopadnem.

e to, baš to, uh... :zaljubljena:

e to, baš to, uh... :zaljubljena:
:zaljubljena:
I to deo iznad sise između ramena i vrata:aha:

I samo da stoji pored mene, a vetar da nanese miris...mmm.... :zaljubljena:

Pare :mrgreen:

Volim kad vidim da ima pare,ono bas da je pun kao brod...

To me tako pali....

Ali, ne da mi daje pare, to me potpuno "smrzava"...

Volim da vidim da se muskarac potrudio ,da se borio da zaradi za sebe, da je sposoban...

Ali,samo u slucaju da mi se svidja...

Ima mnogo dzibera sa parama...te obozavam da "ne primetim"

zavisi od partnera....sa sadasnjim: nacin kako me gleda, kako hoda, strasno se napalim kad mu radim oral jer toliko uziva da je to fascinantno, kako uzdise u toku sexa, njegova jaja, telo mu je za 5+ jer tako zgodnog tipa jos nisam imala, smisao za humor, nacin kako iskazuje ljubav, temperament...ma samo pomislim na njega i vec mi se dize....kosa na glavi :D

zavisi od partnera....sa sadasnjim: nacin kako me gleda, kako hoda, strasno se napalim kad mu radim oral jer toliko uziva da je to fascinantno, kako uzdise u toku sexa, njegova jaja, telo mu je za 5+ jer tako zgodnog tipa jos nisam imala, smisao za humor, nacin kako iskazuje ljubav, temperament...ma samo pomislim na njega i vec mi se dize....kosa na glavi :D

prestani da curis po podu nove kancelarije :rotf:

:cmok:

Back