Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strujici:bla bla trutj trutj........Jel vruce u Afriki?
Šakal:Loš pristup...totalno...loš početak na ovoj temi a takv bi bio loš na bilo kojoj temi...ovo za 'bobice' ću ti oprostiti...jer vidim da ti je Egipatska Mitologija slaba strana...ubuduće zipa...![]()
Šakal:Hm...u Amenti se ide...isključivo sa mojim blagoslovom...propusnicom takođe...nekad davno beše Amenti...pa Palata...sad opet Amenti...privremeno...vraćam se pravdi...skoro sigurno...
Šakal:Hm...u Amenti se ide...isključivo sa mojim blagoslovom...propusnicom takođe...nekad davno beše Amenti...pa Palata...sad opet Amenti...privremeno...vraćam se pravdi...skoro sigurno...
lily-sid:Pozdrav svima!!!![]()
lily-sid:.....psssssssst....o tome cemo jednom....samo tiho....![]()
![]()
![]()
![]()
lily-sid:hehehe...za neke...veoma poucno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
angel 021:Uuh, što si tajanstvena..isti taja...![]()
Šakal:Hm...vodama Nila i talasima Sahare...hodim ka tebi...plešem kroz noć i puštam te da živiš...do kraja sveta...dok je tebe...biće i mene...laku ti noć želim Afriko...ma gde bila...
angel 021:Vode Nila, noćas u snovima...a u novembru...ko zna?... :wink:
I ti bi mogao - da promeniš sedište...obećao si ..uskoro, opet staru palatu..
I eto pravde. Za sve..laku noć ti želim u novo-staroj kući..
lily-sid:..skloniste od buke.. konacno mirna luka... sigurno utociste... topli dom...![]()
...mnooogo volem kolace... jednom ce mi doci..linije!!!angel 021:Deder, uđi kroz vratanca, pa da stavim katanac.....Bar neko, bre da ugreje stolicu u ovoj štenari od kuće..
..ajd' upadaj, oće seja kolačić da ti daaa :wink:
lily-sid:...mnooogo volem kolace... jednom ce mi doci..linije!!!![]()
...hehe...cica mace znaju ako su prisiljene da klisnu kroz prozor... :wink:angel 021:I slobode...deder, uđi, mac, :wink: mac...![]()
lily-sid:...hehe...cica mace znaju ako su prisiljene da klisnu kroz prozor... :wink:
Šakal:Hm...vodama Nila i talasima Sahare...hodim ka tebi...plešem kroz noć i puštam te da živiš...do kraja sveta...dok je tebe...biće i mene...laku ti noć želim Afriko...ma gde bila...