Afrika

Loš pristup...totalno...loš početak na ovoj temi a takv bi bio loš na bilo kojoj temi...ovo za 'bobice' ću ti oprostiti...jer vidim da ti je Egipatska Mitologija slaba strana...ubuduće zipa...:twisted:

Šakal:
Loš pristup...totalno...loš početak na ovoj temi a takv bi bio loš na bilo kojoj temi...ovo za 'bobice' ću ti oprostiti...jer vidim da ti je Egipatska Mitologija slaba strana...ubuduće zipa...:twisted:

Amenti , novo prebivalište? Zapad, tamo gde sunce večno zalazi...mrak...ponovno spajanje..
Preseli se u Jabti...i umesto da živiš u tami, svetlost će se sama upaliti, na istoku...
Zašto si se preselio? Palata pravde...čudesne asocijacije na red i raspored...i sklad..spram prirodnih zakona...
Imam predlog: svi angeli u Amenti, a ostali u Jabti...
Čista zamena, bez doplate.. ;-)

Hm...u Amenti se ide...isključivo sa mojim blagoslovom...propusnicom takođe...nekad davno beše Amenti...pa Palata...sad opet Amenti...privremeno...vraćam se pravdi...skoro sigurno...

Šakal:
Hm...u Amenti se ide...isključivo sa mojim blagoslovom...propusnicom takođe...nekad davno beše Amenti...pa Palata...sad opet Amenti...privremeno...vraćam se pravdi...skoro sigurno...

Mora da si mi prećutno, ili telepatski ili magijski dao blagoslov...za večna vremena...Pa, prema tome, izađi iz moje postojbine..i doma...nov ponovo rođen, duhovno preporođen i sjedinjen sa svim i svakim do kog ti je stalo..
A ja ostajem.
Do kraja...u večitom mraku..na dohvat svetlosti...

Hm...vodama Nila i talasima Sahare...hodim ka tebi...plešem kroz noć i puštam te da živiš...do kraja sveta...dok je tebe...biće i mene...laku ti noć želim Afriko...ma gde bila...

Šakal:
Hm...vodama Nila i talasima Sahare...hodim ka tebi...plešem kroz noć i puštam te da živiš...do kraja sveta...dok je tebe...biće i mene...laku ti noć želim Afriko...ma gde bila...

Vode Nila, noćas u snovima...a u novembru...ko zna?... :wink:
I ti bi mogao - da promeniš sedište...obećao si ..uskoro, opet staru palatu..
I eto pravde. Za sve..laku noć ti želim u novo-staroj kući..

angel 021:
Vode Nila, noćas u snovima...a u novembru...ko zna?... :wink:
I ti bi mogao - da promeniš sedište...obećao si ..uskoro, opet staru palatu..
I eto pravde. Za sve..laku noć ti želim u novo-staroj kući..

..skloniste od buke.. konacno mirna luka... sigurno utociste... topli dom... :lol:

lily-sid:
...hehe...cica mace znaju ako su prisiljene da klisnu kroz prozor... :wink:

I odžak sam zatvorila..ovog puta, samo zbog tebe...I evnuhe zaposlila..čuvari vaše sreće...i kolce nabila po baštici - ako onaj naiđe kojim slučajem...samo čekam, ono čuveno: Laku noć, ma gde bile...e, videće...di smo..i za šta smo..kadre.. :evil:

Jel oce neko da mi objasni kakve veze ima sve ovo napred napisano sa Afrikom. Ja mislio vi stvarno o Africi pa svratio, kad ja tamo a ono medjutim!?!
Afrika je nesto sto treba doziveti. Ziveo sam 10 meseci u Akri (za manje upucene Akra je glavni grad Gane). Nesto sto se ne zaboravlja, i ne moze uporediti sa nicim poznatim. Afrika je jednostavno Afrika ali ona prava CRNA, ne arapske budalastine sa severa. I definitivno nema nista sa vasim dopisivanjem.

Laku noc, ne zaboravite nocas se menja vreme

Back