General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505

realno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DodatakNa tribinama uvek zvezda pravi nerede ili nesto pale
.......hteo sam da kazem da zvezda uvek parvi nerede
Nemogu da verujem....
preduhotrio si me za 20-tak sekundi![]()
koji si tolmen![]()
Nesa.Da,ali nije normalno da neki klinac tj klinac od navijaca da pokusava da ubije sluzbeno lice
Posteno jeste......Alo breeee! Nesa je biser foruma!
![]()
![]()
![]()
sto sam bre tolmen
Posteno jeste......
tolmen u pozitivnom smislu...
Opet Nesa!za mene nije klinac,ali za službena lica koje je linčovao jeste klinac.
znam šta znači tolmen(mentol)
Neso to ti dodje kao TOLiki MEN [....................]NE NIJE TO MENTOL to je TOLMEN....
Ma bez brige,100% ce nas zaobici,ako nas zaobisao pticiji onda ce i svinjski grip!
LJUDI BEZ PANIKE,KOD NAS NECE DOCI
..................Gripu A ili H1N1 se moze ocekivati sledece godine ili sledeceg perioda ali moguce je i da ne bude u uopste u Srbiji
Srbija ce hvala bogu sve proci bez umrlih
NEMA POTREBE ZA PANIKU
Ljudi nema potrebe za panikom jer nasi strucnjaci danocno rade na suzbijanju svinjskog virusa,sanse da dodje u Srbiju su 50-50,prema tome mozemo samo da razmisljamo da li ce doci ili ne.
Postoji zastita od tog visrusa a to su-higijena,vitamini,antibiotici itd.
Simtomi su-velika temperatura od 38 do 41,povracanje,glavobolja,proliv,groznica itd.
Srbija nema jos potrebe da panici a ja mislim da i nece biti potrebe da se panici
Ponavljam moguce je da u Srbiji nece ni doci grip,bez panike
ZNACI SRBIJA ZAOBIDJENA ZA SADA
1-Istina je da u Srbiji nema svinjske gripe,
2-verovatno da i nece biti
3-nema potrebe za paniku
Ako nije sada dosla kod nas nece ni doci,e jedino ako taj virus putuje godinu dana ili 3 meseci
Ma bez brige,100% ce nas zaobici,ako nas zaobisao pticiji onda ce i svinjski grip!
LJUDI BEZ PANIKE,KOD NAS NECE DOCI[/QUOTE]
Nece doci kod nas
NEMA U SRBIJI SVINSJKOG GRIPA NITI CE BITI
Gripu A ili H1N1 se moze ocekivati sledece godine ili sledeceg perioda ali moguce je i da ne bude u uopste u Srbiji
Ne idi!!!!!!!!,nema gripe u Srbiji
Neso kralju
![]()
ala se raspisao za grip![]()
Potpisujem!Ma bez brige,100% ce nas zaobici,ako nas zaobisao pticiji onda ce i svinjski grip!
LJUDI BEZ PANIKE,KOD NAS NECE DOCI[/QUOTE]
Neso kralju :worth:
![]()
Potpisujem!
Stvarno je car!