Aforizmi forumasa :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde ovako - pocinjete da mi idete na zivce.

Ti se Nesho jednom u zivotu odluci sta zelis: Dakle nema vise kaki mi se ne kaki mi se.
Jel hoces da ostane tema? Jel hoces da te podj.ebavaju?
OK - ja nemam nista protiv, ali nemoj da kukas posle.

Dakle tema ostaje, a ti ako imas da se na nesto ili nekog pozalis - javi se Kimiju.
Ja perem ruke.

ajde ovako - pocinjete da mi idete na zivce.

Ti se Nesho jednom u zivotu odluci sta zelis: Dakle nema vise kaki mi se ne kaki mi se.
Jel hoces da ostane tema? Jel hoces da te podj.ebavaju?
OK - ja nemam nista protiv, ali nemoj da kukas posle.

Dakle tema ostaje, a ti ako imas da se na nesto ili nekog pozalis - javi se Kimiju.
Ja perem ruke.

xexexexe samo ti begaj....svratice bili i do nisha, a onda...zjooooooooo mogu da zamislim sa vasim naglaskom i padezima kako bi ova tema bila jos zanimljivija...

ps. aleko me preduhitrio u poslednjem citatu...ali imam ja jos jedan sjajan :per:

Царе имали још приљатејска утакмца

:zag:

xexexexe samo ti begaj....svratice bili i do nisha, a onda...zjooooooooo mogu da zamislim sa vasim naglaskom i padezima kako bi ova tema bila jos zanimljivija...

ps. aleko me preduhitrio u poslednjem citatu...ali imam ja jos jedan sjajan :per:

Царе имали још приљатејска утакмца

:lol::lol::lol:

ali vanzemajci su neprevazidjeni :D :D :D

moderatore izbrisi ovu temu greska moja velika

Ne valja biti u grupi Obraz niti ne valja biti neonacista

Сигуран сам да су протести безвезе и нимало паметна ствар

ја нисам полуписмен

Новосађани немају паметнија посла него да иду на улице и да вичу свако јаке глупости типа,Чанак под нож,усташе усташе.Као да их је Легија правио

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
NAJBOLJE OD SVEGA!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
NAJBOLJE OD SVEGA!

dalju,приљатејска,ИДЕЉУ,...sve su do jaja, ali imam jednu recenicu koja mi je favorit, ja mislim da nece u skorije vreme ispisati nista ni priblizno :
malo me nervira ali videcu nisam iskjucio mogucnost da zakjuca temu,a ovo je privatno ja sam probao na moru sa jednom devojkom i htela je ali bilo je puno ljudi pa nismo mogli (sex u moru)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back