I 

Iv_ana
Gost
Da li je neko putovao skoro do Nisa? Kakvo sve to izgleda, jat iskustvo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je neko ikad putovao od Nisa, verujem da je to jedno skupo i iskustvo.Bas me zanima npr. cena karte Nis-sofija ili nis-bg...Iv_ana:Da li je neko putovao skoro do Nisa? Kakvo sve to izgleda, jat iskustvo?

CAVKIC78:Od 28 novembra sa Niskog aerodroma pored postojece linije Nis-Cirih krecu jos dve linije Nis-Bec i Nis-Stutgard.Za mene je ovo super vest......ipak me interesuje koliko vi ljudi koji zivite u Nisu koristite Avioprevoz ,nedostaju li vam jos linija itd......

Za putovanje evropom nisam osetio neku bas veliku potrebu za avionom,ali je ovo svakako lepa vest jer daje bar mogucnost,takodje je dobro za privrednike iz cele juzne Srbije :smile:
 Za putovanje evropom nisam osetio neku bas veliku potrebu za avionom,ali je ovo svakako lepa vest jer daje bar mogucnost,takodje je dobro za privrednike iz cele juzne Srbije :smile:
Misanthropos:Naravno, sada je iz Beograda moguce leteti avionima low cost kompanija, ali ce Nislija morati da plati i kartu do Beograda ako bude hteo da ide za Atinu npr. iako je sve to moglo iz Nisa i naravno bez truckanja do Beograda busom ili kolima.
par puta putovala, odlican osecaj kad poletis iz svog grada i sleces za sat i nesto negde dalekoo dalekooo 8) , a jos bolji kada u toj dalekoooj zemlji vidis ime svog grada na aerodromu pored imena Pariz, London...a red ispred velikiWuestenkoenig:Od 28 novembra sa Niskog aerodroma pored postojece linije Nis-Cirih krecu jos dve linije Nis-Bec i Nis-Stutgard.Za mene je ovo super vest......ipak me interesuje koliko vi ljudi koji zivite u Nisu koristite Avioprevoz ,nedostaju li vam jos linija itd......

Mada bi u ovom trenutku s obzirom na ekonomsku situaciju Nisu dobro dosli neki Low cost letovi,cime bi bilo omoguceno da svi putuju
 Mada bi u ovom trenutku s obzirom na ekonomsku situaciju Nisu dobro dosli neki Low cost letovi,cime bi bilo omoguceno da svi putuju 
Wuestenkoenig:Ako ove linije prodju dobro,bice valjda jos novihMada bi u ovom trenutku s obzirom na ekonomsku situaciju Nisu dobro dosli neki Low cost letovi,cime bi bilo omoguceno da svi putuju

Misanthropos:Mogli ste/smo da letite/mo za 9 do 12 evra do Atine, Zagreba, Budimpeste, Beca... i to sve naravno iz Nisa, ali je problem JAT i Republicka uprava za saobracaj, .......