Ae... SRECAN 8. MART!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja danas nisam jela u skoli, da bi' dala pare za razrednu....eeeeej, ja nisam jela!!!
momci, lepo je sto ste se setili pa sad...da bas ne vole poklone i da je tetkast praznik ne verujem...
ja od malena za 8.mart dobijam poklone od tate

Pre svega zelim srecan 8. mart svim forumasicama i sve ono sto je lupi napisao (da se ne ponavljamo) :D

Evo malo edukacije: Naime 8. mart se proslavlja kao dan zena tj kao dan kada su se zene izborile za ravnopravnost polova i dobile pravo glasa! Jos jedan interesantan podatak je da je u Norveskoj ravnopravnost uspostavljena tek sedamdeset i neke godine ;)

@ovi sto pljuju 8. mart
8. mart je jedan lep praznik i mislim da skoro nema lepseg dogadjaja nego kad neka devojka, zena, dama mora da uzima taxi do kuce jer ne moze da ponese svo cvece i poklone koje je dobila taj dan.;)

@ovi sto pljuju razrednu
Nije lepo pricati o razrednoj tako koliko god da je skot i takodje nije lepo bojkotovati takvu jednu akciju kao sto je kupovina poklona za osmi mart... ako ceo razred ucestvuje i ako niko ne bojkotuje nije onda u redu da vi bojkotujete ipak ce vam na kraju biti zao ;)

Dovla:
@ovi sto pljuju razrednu
Nije lepo pricati o razrednoj tako koliko god da je skot i takodje nije lepo bojkotovati takvu jednu akciju kao sto je kupovina poklona za osmi mart... ako ceo razred ucestvuje i ako niko ne bojkotuje nije onda u redu da vi bojkotujete ipak ce vam na kraju biti zao ;)
Moja je skot na kub i cini mi se d aje nisam pljuvala ovde,posto je inace tolko pljujem da sada vise nemam zivaca! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back