Uglješa1991
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
Advokati nemaju fiskalne kase. Meni je svejedno. Za stranke bi bilo pogubno.Znaci frizerka ili prodavacica novina moze, a gosn advokat ne moze.
Bas zanimljivo. I tebi je naravno to tako OK?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Advokati nemaju fiskalne kase. Meni je svejedno. Za stranke bi bilo pogubno.Znaci frizerka ili prodavacica novina moze, a gosn advokat ne moze.
Bas zanimljivo. I tebi je naravno to tako OK?
Naravno.Svi koji se u Srbiji bave pravom su lopovčine.Advokati zato i ginu.

Samo kad si ti pošten.Naravno.Svi koji se u Srbiji bave pravom su lopovčine.Advokati zato i ginu.
Advokati nemaju fiskalne kase. Meni je svejedno. Za stranke bi bilo pogubno.
Osim što je nepraktično izdavati fiskalni račun u sudnici ili u hodniku suda, to ne bi ostavljalo mogućnost da se radi ispod tarife, što je slučaj sa gotovo svim advokatima, već bi posle svakog ročišta ili podneska morali da platite i to u punom iznosu.Za mene nikako, a ja sam uvek stranka. Zasto bi za mene bilo "pogubno" da dobijem neku cagu kolko mi je
para ta stoka maznula? Zasto nije pogubno za moju frizerku ili pedikirku?
A razlika? Političar te guli dok si živ, a advokat samo kada mu se obratiš!Ima jedan vic o advokatima u Bosni....Koja je slicnost izmedju advokata i politicara....
I jedan i drugi te ubedjuju da niko ne radi bolje posao od njega....jer je to nemoguce.

A razlika? Političar te guli dok si živ, a advokat samo kada mu se obratiš!![]()
![]()
Naivno, ginu oni advokati koji nisu deo kriminalnog udruzenja advokature, a imaju ime da mogu da im naskodi....kriminalni advokati ne ginu, jer poznaju i ubice i sudije, pa i jednima i drugima trebaju.Naravno.Svi koji se u Srbiji bave pravom su lopovčine.Advokati zato i ginu.
Гину углавном адвокати који превазилазе уобичајене послоове заступања и одбране и укључују се у бизнис својих клијената.Naivno, ginu oni advokati koji nisu deo kriminalnog udruzenja advokature, a imaju ime da mogu da im naskodi....kriminalni advokati ne ginu, jer poznaju i ubice i sudije, pa i jednima i drugima trebaju.
Pa ste zato ubili advokata koji je branio milosevica, a ne ubijate advokate koji brane kriminalce....Гину углавном адвокати који превазилазе уобичајене послоове заступања и одбране и укључују се у бизнис својих клијената.
...
E vidis da rec znaci da imas slucaj koji je pravno tesko dobiti, ma koliko placao....
A tada u USA niko nece uzeti da te zastupa....
....Ali sistem ovde omogucuje bolju pravnu zastitu nego sistem u USA.
Medjutim , problem su sudije koje ne znaju ili ne zele da znaju procesno pravo, zakon o krivicnom ili parnicnom postupku, zatim ne postuju sustinu prava u pravnom zastupanju.
Neretko se desava da pogledas zapisnik sa sudjenja i da vidis da je u zapisnik usla izjava koja totalno drugacije znaci od one koju je svedok izrekao...sto se stenograf bolje obuci, sudija bolje prati stenografa koliko zakida ili secka, uvede snimanje audio svakog sudskog postupka, zatim finansira software za audio > text konverziju...ali se to ne radi...
Sudije imaju parolu radim 90% slucajeva rutinski , nit ko gleda nit mene interesuje, kao i lekari bace pogled na stranku i u 1,45 sekundi odrede ko je krivac a ko pravac i posle se samo klackaju kao putnik u prevozu..
50 000?Pucaš visoko.Ne mislim da mogu da podmitim sudiju.To može samo neki advokat. Pa neće skupiti toliko za 2-3 godine radnog veka.A nadam se da će jednog dana ova kvazidržava dobiti antikorupcijske zakone i posebne antikorupcijske policijske jedinice.Hehehe, zar stvarno mislite da možete sudiju da podmitite za 1\3 njegove plate. Kad se daje mito to je nesto ozbiljno 50.000 jura npr, a 500 evra možete da date ginekologu da vam odradi carski rez.
Možda se neki dovitljivi advokat setio da vam uzme jos 1000 evra kad je presudu vec dobio....

Istina, sudije su zakon iznad zakona.....ali ima tu nesto i u kesu, zar ne?Zašto uopšte angažujete lopove advokate?? ZKP u šake pa se sami pojavljujte na pretresima. Sudije prosto obožavaju takve pametnjakoviće.
Sudija se podmicuje na razne nacine, a prvi i osnovni je reizbor i zavisnost od uticaja advokatskih komora i njenih clanova u lokalnim vladajucim strukturama koje sa svoje strane koriste advokate za pokrivanje pljacki....Hehehe, zar stvarno mislite da možete sudiju da podmitite za 1\3 njegove plate. Kad se daje mito to je nesto ozbiljno 50.000 jura npr, a 500 evra možete da date ginekologu da vam odradi carski rez.
Možda se neki dovitljivi advokat setio da vam uzme jos 1000 evra kad je presudu vec dobio....
Zašto uopšte angažujete lopove advokate?? ZKP u šake pa se sami pojavljujte na pretresima. Sudije prosto obožavaju takve pametnjakoviće.