...ovo je vec dobro,prvi korak ka saznavanju Bibliske istine...idemo dalje:
Bolje ikad neko nikad...idemo dalje:
Pa zato sto nisi procitao NZ !!!
A zasto ovo kazem ?
Pa zato sto su puno puta iznoseni dokazi upravo iz NZ-ta ali to mogu propveriti samo oni koji su raspolozeni da uopste otvore NZ a to ocito nije slucaj sa tobom...
Evo tog dokaza jos jednom:
Jevr.4,4-9;
"...Jer negdje
reče za sedmi dan ovako: i počinu Bog u dan sedmi od sviju djela svojijeh.
I na ovom mjestu opet: neće ući u pokoj moj.
Budući pak da neki imaju da uđu u njega, i oni kojima je najprije javljeno ne uđoše za neposlušanje;
Opet odredi jedan dan, danas, govoreći u Davidu po tolikom vremenu, kao što se prije kaza: danas ako glas njegov čujete, ne budite drvenastijeh srca.
Jer da je Isus one doveo u pokoj, ne bi za drugi dan govorio potom.
Daklem je ostavljeno još počivanje narodu Božijemu..."
Dakle kao sto se jasno vidi,NZ- nam daje do znanja da je NARODU BOZIJEMU jos uvek ostavljeno pocivanje,onako kao sto je to radio Bog Nebeski u toku stvaranja,kada je subotnji pocinak bio prvi put ispraktikovan od strane Boga !!!
...ali se ne sekiraj,to vazi SAMO za Bozji narod u NZ, dok za ostale poput tebe to "nije obavezno"...
Molim te jos jednom mi pojasni kako je i u kom smislu 4-ta Bozja zapovest simbolizirala ( dakle bila sjen) na Isusa Hrista pa da je mogla biti ispunjena Njegovom zrtvom ???
I za kraj,daj mi molim te reci u koji je dan u sedmici Isus vaskrsao -u prvi ili u sedmi ???