Eto ja procitao i sada je tvoj red.pa pročitaj bolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ja procitao i sada je tvoj red.pa pročitaj bolje
jel i treći put treba da ti postavljam stih?Eto ja procitao i sada je tvoj red.
Pa tako sto sto su startu zamenili Gospoda sa zmijom jer po svakoj teoloskoj logici sluziti SAMO Bogu podrazumeva poslusnost svemu sto On trazi od coveka ili jos preciznije - ne sme se slusati niko drugi koji bi osporio ono sto Bog kaze.
Adventisti da provladaju u svetu ???Цитат са Википедије на српском: "Адвентисти проповедају да ће Христ поново доћи на земљу када они превладају у свету."
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Адвентизам
+++
Значи никад. Али, наравно да ће доћи.
A bezis bato,bezis od mojih odgovora i jos vise od mojih podpitanja...?A Bog kaže, preko Mojsija, da nitko prije Židova na Sinaju nije dobio zakon sa zapovjedima koje im on izriče, pa nabraja zapovijedi Dekaloga. A ti, kao i Eva, ne slušaš Boga nego 'zmiju' koja kaže:
Ellen White, Velika Borba 1844.: Subotu posvećenu Stvoriteljevim blagoslovom i odmorom, svetkovao јe јoš Adam u svoјoј nevinosti u svetom Edemu, ali i kasniјe u svom palom, ali pokaјničkom stanju, kada јe bio isteran iz svoјe srećne domovine. Svi patriјarsi, od Avelja, pa do pravednog Noјa, Avrama, Јakova, svetkovali su subotu.
Адвентисти су више пута до сада мењали своје веровање што је јако необично за једну цркву која се позива на непромењиву Библију.Adventisti da provladaju u svetu ???
Iskreno ovo prvi put od tebe cujem a veruj mi,imao sam prilike da pricam s njima...
Koliko je meni poznato oni se drze Hristovog obecanja da ce doci kada se Njegovo jevandjelne bude ispropovedalo citavom svetu ali je to nesto sasvim drugo...
Ovakvu pljuvacku autoblamazu iskreno prvi put vidim - setili se da optuze adventiste za paganstvo jer su navodno cekali Isusa Hrista ???Адвентизам има многобожачко, паганско порекло: "Првобитно је термин адвентус означавао долазак цара (императора) на капије града." Адвентисти чекају Христов долазак и успоставу његовог земаљског царства које би трајало хиљаду година. Сличне идеје се јављају у зороастризму. Онда се просто обожава субота, што је идолопоклонство. Адвентисти симпатишу и баштине све јеретичке покрете из касне антике и средњег века. А сви они су били микс многобоштва и хришћанства. Тако је и адвентизам мешавина многобоштва и хришћанства.
A bezis bato,bezis od mojih odgovora i jos vise od mojih podpitanja...?
...sta ces,misje rupe su sve trazenije "nekretnine"u redovima papskih subotomrza. ..![]()
Адвентисти су више пута до сада мењали своје веровање што је јако необично за једну цркву која се позива на непромењиву Библију.
Ponavljam jos jednom i mislim da vise stvarno nema smisla - Bozje zapovesti nikome pre Sinaja nisu date u pisanoj formi stoga budi spokojan,Mojsiju niko ne dira...uznemirava se tvoj papa ali je to vas interni problem,vidite vi sami sta cete i kako s njim.OK, mene si se riješio. Otjeraš me u mišju rupu i 'mirna Makedonija'. Ali, vrišti Mojsije - nisu ove zapovijedi date našim očevima, nego baš danas nama koji smo ovdje.
Naučavali su, na primjer, da je 22.10.1844. Bog odbacio pokvareni svijet (sve osim onih koji su prihvatili vjerovati da tada Isus na Nebu preseljavao 'iz jedne u drugu Svetinju), da je tada Isus prestao posredovati za grešnike i sukladno ovome da je 22.10.1844. završilo vrijeme za pokajanje i spasenje grešnika.
Наравно да је адвентизам у вашем суботарском облику повезан са паганством. По чему? По томе што не тражите царство небеско већ царство земаљско (хиљадугодишње царство), исто као и Јевреји у Исусово време. Сам Исус је рекао да треба прво тражити царство небеско и правду његову. А ви радите обрнуто. И још се усуђујете да рачунате рокове које ни сам Исус не зна, већ само његов Отац. И испромашивали сте више пута до сада предвиђања и не срамите се ширити своју причу која је више пута пала у воду.Ovakvu pljuvacku autoblamazu iskreno prvi put vidim - setili se da optuze adventiste za paganstvo jer su navodno cekali Isusa Hrista ???
To je bre centralna poruka hriscanstva u zoni buducih dogadjaja i zenit njihovih ocekivanja.
Biti hriscanin automatski znaci biti adventista sto ce reci ocekivati Hristov dolazak.
A so se subote tice,ona se svetkune aktivnim radom u toku 6 radnih dana i potpuni obustavak tih radnih aktivnosti u toku sedmom a sve to po primeru Bozjeg stvaranja u toku realnih 6 dana i Njegovom pocinku u sedmom.
NISTA VISE I NISTA MANJE OD TOGA !!!
zato što nisu duhovni već klasičan ateistički materijalizamНаравно да је адвентизам у вашем суботарском облику повезан са паганством. По чему? По томе што не тражите царство небеско већ царство земаљско (хиљадугодишње царство), исто као и Јевреји у Исусово време. Сам Исус је рекао да треба прво тражити царство небеско и правду његову. А ви радите обрнуто. И још се усуђујете да рачунате рокове које ни сам Исус не зна, већ само његов Отац. И испромашивали сте више пута до сада предвиђања и не срамите се ширити своју причу која је више пута пала у воду.
Суботари су на граници атеизма. Немају никакву духовност, нема никаквог мистицизма, голи рационализам.zato što nisu duhovni već klasičan ateistički materijalizam
taj zapadni sistem vrednovanja i verovanja je dijametralno suprotan od istočnjaka. oni bi hteli da vladaju i na zemlji i na nebu, međutim nema od toga ništa, evo i na zemlji istok se budi. jednog dana poješće sami sebe ko i rimsko carstvoСуботари су на граници атеизма. Немају никакву духовност, нема никаквог мистицизма, голи рационализам.
Тако је. Да се у нечему сложим и са тобом.taj zapadni sistem vrednovanja i verovanja je dijametralno suprotan od istočnjaka. oni bi hteli da vladaju i na zemlji i na nebu, međutim nema od toga ništa, evo i na zemlji istok se budi. jednog dana poješće sami sebe ko i rimsko carstvo
Наравно да је адвентизам у вашем суботарском облику повезан са паганством. По чему? По томе што не тражите царство небеско већ царство земаљско (хиљадугодишње царство),
исто као и Јевреји у Исусово време. Сам Исус је рекао да треба прво тражити царство небеско и правду његову. А ви радите обрнуто. И још се усуђујете да рачунате рокове које ни сам Исус не зна, већ само његов Отац. И испромашивали сте више пута до сада предвиђања и не срамите се ширити своју причу која је више пута пала у воду.
Читао сам неке старије адвентистичке текстове а Јеховини сведоци су из исте кухиње изашли.Kakvo bre carstvo zemaljsko sta je tebi,opet te slagali neki pluvaci ?
Hriscani ocekuju 2 Hristov dolazak da ih uzme na nebu tamo gde ce i On s njima zauvek biti...!!!
Ovo su Njegove reci stoga se dobro proracunaj kome ces verovati - Hristu ili pljuvacima ???
P.s. da nisi mozda pomesao loncici pa si umesto JS-ke
pomenuo adventiste ???
A cuo sam i da su jako ruzni,dugacke usi gotovo zagarantovani a kazu da ne odrzavaju licnu higijenu stoga svi imaju vashke...zato što nisu duhovni već klasičan ateistički materijalizam
Lepo sto citas bar nesto nego gde ti je "... IZVINI,POGRESIO SAM,LAZNO SAM IH OPTUZIO...?Читао сам неке старије адвентистичке текстове а Јеховини сведоци су из исте кухиње изашли.
Ништа нисам лажно оптуживао. Нисам ја крив што сте мењали веровање.Lepo sto citas bar nesto nego gde ti je "... IZVINI,POGRESIO SAM,LAZNO SAM IH OPTUZIO...?
Ponavljam jos jednom i mislim da vise stvarno nema smisla - Bozje zapovesti nikome pre Sinaja nisu date u pisanoj formi stoga budi spokojan,Mojsiju niko ne dira...uznemirava se tvoj papa ali je to vas interni problem,vidite vi sami sta cete i kako s njim.
Kako bre isi kada si rekao da ocekuju Hrista da bi bili na zemlji umesto na nebu gde ce i Hristos biti ?Ништа нисам лажно оптуживао. Нисам ја крив што сте мењали веровање.
Исус је рекао да ће доћи на Земљу, преображену Земљу. Шириш небиблијска веровања.Kako bre isi kada si rekao da ocekuju Hrista da bi bili na zemlji umesto na nebu gde ce i Hristos biti ?