BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
Ovo nema veze sa mojim pitanjima, pises kojesta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nema veze sa mojim pitanjima, pises kojesta.
Koja ste pitanja postavili?
ja ne mogu stvarno da verujem da neki ljudi vise veruju prolupaloj zeni nego Hristu neka vam je Bog u pomoc sa vasom kvaziteologijom
Pa jasna, jesi li ti i tvoji susektasi naucili bibliju od americkih prevaranata,ili je to vase selektivno tumacenje?
A drugo:Mozes li poznavanjem pisma da budes spasen???
Eto pojasnio sam i ukratko pitao.
Ma ovo su teski osenari,pa sama cinjenica ko ih osnovao, u koliko sekti se jos p[odelili, i neispunjena prorocanstva?
Ja bih otisao glavom bez obzira od takvih.
Bez novog rođenja čovek ne može biti spasen...
a da bi se nanovo rodio, čovek se upoznaje sa ISTINOM kroz Božju reč - Sveto pismo...
u Svetom pismu grešnk može svojim očima (onima koji imaju oči) da vidi svoga Spasitelja i...
šta je sve govorio, šta je sve činio za ljude i najvažnije što je preuzeo MOJE GREHE...
... ako čovek hoće da uzvrati ljubavlju na ovu ogromnu ljubav Božju, onda će poslušati...
SVAKU BOŽJU REČ
(nećete biti selektivni, već ćete iz ljubavi hteti da učinite SVE ŠTO JE BOG ZAPOVEDIO)
Tako se grešnik uči da se vrati svome Ocu nebeskome koji ga voli i koji je spreman da mu pomogne...
iako mi nismo prvi pokazali ljubav (već sebičnost u životu) Bog se iz ljubavi smilovao na nas i NON-STOP se trudi da nas dovuče
ISUSU HRISTU
..
Ja smatram da nije sekta, nego Božji narod poslednjeg vremena...
A da li ste pročitali neku knjigu od Ellen White... evo postavio sam Put Hristu, i da li ste je makar pregledali?
Da li možete da nam kažete vaše mišljenje, da li je pisca nadahnuo Bog ili đavo?
Joh 5:42 Nego vas poznajem da ljubavi Božije nemate u sebi.
Joh 5:43 Ja dođoh u ime Oca svog i ne primate me; ako drugi dođe u ime svoje, njega ćete primiti.
Joh 5:44 Kako vi možete verovati kad primate slavu jedan od drugog, a slave koja je od jedinog Boga ne tražite?
Ja smatram da nije sekta, nego Božji narod poslednjeg vremena...
A da li ste pročitali neku knjigu od Ellen White... evo postavio sam Put Hristu, i da li ste je makar pregledali?
Da li možete da nam kažete vaše mišljenje, da li je pisca nadahnuo Bog ili đavo?
Opet sektasko ili proizvoljno tumacenje.
Nanovo rodjen, znaci biti krsten vodom i Duhom,ovim se zavrsava svaka prica.
Joh 5:42 Nego vas poznajem da ljubavi Božije nemate u sebi.
Joh 5:43 Ja dođoh u ime Oca svog i ne primate me; ako drugi dođe u ime svoje, njega ćete primiti.
Joh 5:44 Kako vi možete verovati kad primate slavu jedan od drugog, a slave koja je od jedinog Boga ne tražite?
Vi meni ništa niste odgovorili i nisam hteo da Vam ponovo postavljam pitanje da Vas ne bi sramotio...
ali sada me interesuje Vaš odgovor jer odjednom tvrdite da se Duh automatski dobija krtštenjem vodom
a nisu li i licemeri hteli da se krste i Jovan nije hteo da ih krsti:
Mat 3:7 A kad vide (Jovan) mnoge fariseje i sadukeje gde idu da ih krsti, reče im: Porodi aspidini! Ko kaza vama da bežite od gneva koji ide?
Mat 3:8 Rodite dakle rod dostojan pokajanja.
Mat 3:9 I ne mislite i ne govorite u sebi: Imamo oca Avrama; jer vam kažem da može Bog i od kamenja ovog podignuti decu Avramu.
Mat 3:10 Već i sekira kod korena drvetu stoji; svako dakle drvo koje ne rađa dobar rod, seče se i u oganj baca.
Mat 3:11 Ja dakle krštavam vas vodom za pokajanje; a Onaj koji ide za mnom, jači je od mene; ja nisam dostojan Njemu obuću poneti; On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.
Vi meni ništa niste odgovorili i nisam hteo da Vam ponovo postavljam pitanje da Vas ne bi sramotio...
ali sada me interesuje Vaš odgovor jer odjednom tvrdite da se Duh automatski dobija krtštenjem vodom
a nisu li i licemeri hteli da se krste i Jovan takve nije hteo da ih krsti:
Mat 3:7 A kad vide (Jovan) mnoge fariseje i sadukeje gde idu da ih krsti, reče im: Porodi aspidini! Ko kaza vama da bežite od gneva koji ide?
Mat 3:8 Rodite dakle rod dostojan pokajanja.
Mat 3:9 I ne mislite i ne govorite u sebi: Imamo oca Avrama; jer vam kažem da može Bog i od kamenja ovog podignuti decu Avramu.
Mat 3:10 Već i sekira kod korena drvetu stoji; svako dakle drvo koje ne rađa dobar rod, seče se i u oganj baca.
Mat 3:11 Ja dakle krštavam vas vodom za pokajanje; a Onaj koji ide za mnom, jači je od mene; ja nisam dostojan Njemu obuću poneti; On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.
Mat 3:12 Njemu je lopata u ruci Njegovoj, pa će otrebiti gumno svoje, i skupiće pšenicu svoju u žitnicu, a plevu će sažeći ognjem večnim.
Mat 3:13 Tada dođe Isus iz Galileje na Jordan k Jovanu da se krsti.
Mat 3:14 A Jovan branjaše Mu govoreći: Ti treba mene da krstiš, a Ti li dolaziš k meni?
Mat 3:15 A Isus odgovori i reče mu: Ostavi sad, jer tako nam treba ispuniti svaku pravdu. Tada Jovan ostavi Ga.
Mat 3:16 I krstivši se Isus iziđe odmah iz vode; i gle, otvoriše Mu se nebesa, i vide Duha Božjeg gde silazi kao golub i dođe na Njega.
Mat 3:17 I gle, glas s neba koji govori: Ovo je Sin moj ljubazni koji je po mojoj volji.
vizije su joj netacne,prorostva promasena..citao sam njena dela,ima hriscanskih vrednosti ali slepo sledeti dokazano lazne vizije to mi ne ide u glavu....na pravoslavnom bogoslovskom fakultetu se citaju dela svi denominacija pa i dela elen vajt,i kod katolika ima sjajnih dela i kod evangelista nekih...ali da slavim subotu koja je jevrejski praznik izlaska iz egipta umesto vaskrsenja gospodnjeg misim..no coment
Molim sve pravoslavne vernike i sveštenike, da daju nepristrasni vrednosni sud o sledećim knjigama:
Put Hristu
Vaspitanje
Misli sa Gore blagoslova
Hristove očigledne pouke
Da li su ove knjige nadahnute Božjim Duhom ili đavolskim duhom?
?
Molim sve pravoslavne vernike i sveštenike, da daju nepristrasni vrednosni sud o sledećim knjigama:
Put Hristu
Vaspitanje
Misli sa Gore blagoslova
Hristove očigledne pouke
Da li su ove knjige nadahnute Božjim Duhom ili đavolskim duhom?
?