SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Pa koji je bio dan Gospodnji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koji je bio dan Gospodnji?
BRAVO NEO, Pa zar je za tebe sada SEKTAS I Jerej SRBOLJUB MILETIC? Zelis li javno da izjavis da je on izneo sektasku neistinu? Ne zelis valjda da kazes da i u toj mantiji se nalazi nekakav vrag? Sta to znaci kad kazes: "KO CE NORMALAN DA TI VERUJE?" Pa sta tu treba meni d aneko veruje? Nista. Sta sam ja rekao? NISTA. Ja sam naveo tekst i dao izvore odakle sam ga prepisao, pa ko odgovara za tekst, autor ili ja? E moj brate Neo slaboti ovoga jutra radilogika i pamcenje. Da li si razumeo da tvoj brat, pravoslavac, jerej, tvrdi da je patrijarh vasiljenki bio MASON? Neo brate, ne kazem to ja, jer skoro nista ni ne znam o tom patrijarhu, nego je to crno na belo napisao tvoj brat jerej. E sad, ako ti zelis da nas ubedis da u tvojoj crkvi i jereji su sektasi i iznose neistine, onda ima li u toj crkvi ista pouzdano u ta bismo mogli poverovati?ajde bre batali te sektaske propagandne tekstove....ko ce normalan da ti veruje...
BRAVO NEO,
Pa zar je za tebe sada SEKTAS I Jerej SRBOLJUB MILETIC?
Zelis li javno da izjavis da je on izneo sektasku neistinu?
Ne zelis valjda da kazes da i u toj mantiji se nalazi nekakav vrag?
Sta to znaci kad kazes: "KO CE NORMALAN DA TI VERUJE?"
Pa sta tu treba meni d aneko veruje? Nista. Sta sam ja rekao? NISTA.
Ja sam naveo tekst i dao izvore odakle sam ga prepisao, pa ko odgovara za tekst, autor ili ja?
E moj brate Neo slaboti ovoga jutra radilogika i pamcenje.
Da li si razumeo da tvoj brat, pravoslavac, jerej, tvrdi da je patrijarh vasiljenki bio MASON?
Neo brate, ne kazem to ja, jer skoro nista ni ne znam o tom patrijarhu, nego je to crno na belo napisao tvoj brat jerej.
E sad, ako ti zelis da nas ubedis da u tvojoj crkvi i jereji su sektasi i iznose neistine,
onda ima li u toj crkvi ista pouzdano u ta bismo mogli poverovati?
daj link za tu knjigu
pa nedelja dan vaskrsenja hristovog
Evo vidite šta piše....
DK
Isa 58:13 Ako odvratiš nogu svoju od subote da ne činiš šta je tebi drago na moj sveti dan, i ako prozoveš subotu milinom, sveti dan Gospodnji slavnim, i budeš ga slavio ne idući svojim putevima i ne čineći šta je tebi drago, ni govoreći reči,
Isa 58:14 Tada ćeš se veseliti u Gospodu, i izvešću te na visine zemaljske, i daću ti da jedeš nasledstvo Jakova oca svog; jer usta Gospodnja rekoše.
KS
Isa 58:13 Zadržiš li nogu da ne pogaziš subotu i u sveti dan ne obavljaš poslove; nazoveš li subotu milinom a časnim dan Jahvi posvećen; častiš li ga odustajuć' od puta, bavljenja poslom i pregovaranja -
Isa 58:14 tad ćeš u Jahvi svoju milinu naći, i ja ću te provesti po zemaljskim visovima, dat ću ti da uživaš u baštini oca tvog Jakova, jer Jahvina su usta govorila.
MKJV
Isa 58:13 If you turn your foot because of the Sabbath, from doing what you please on My holy days, and call the Sabbath a delight, the holy of Jehovah, honorable; and shall honor Him, not doing your own ways, nor finding your own pleasure, nor speaking your own words,
Isa 58:14 then you shall delight yourself in Jehovah; and I will cause you to ride on the high places of the earth, and feed yourself with the inheritance of Jacob your father. For the mouth of Jehovah has spoken.
... koji je dakle Gospodnji dan?
Sveti Vladika Nikolaj Velimirovic knjiga Emanuil strana. 130
PO PRAVOSLAVNOM UCENJU I UCENJU NJIHOVOG SVECA NIKOLAJA, ISUS JE VEC ODAVNO DOSAO I SA SVOJIM ANDJELIMA ZIVI U SVOJOJ IKONI?
Iako Isus kaze da ce njegov drugi dolazak biti jasan i glasan i vidljiv svakome oku:
Mt 24:26 Ako vam dakle kažu: Evo ga u pustinji, ne izlazite; evo ga u sobama, ne verujte.
Evo ga u ikonama, ne verujte.
27 Jer kao što munja izlazi od istoka i pokazuje se do zapada, takav će biti dolazak Sina čovečijeg.
28 Jer gde je strvina onamo će se i orlovi kupiti.
Jednom se javio Hristos prepodobnom Serafimu Sarovskom kad je ovaj kao mlad duakon sluzio Liturgiju sa jeromonasima:
Pahomijem i Josigom.
O tome je Serafim pricao sledece:
Posle maloga vhoda oglasim ja ubogi sa carskih dveri:
Gospode, spasi blagocestivi!
I kad sam orarom zaokruzio prema narodu i rekao:
I vo vijek i vjekov. Ozri me luca kao od suncane svetlosti.
Pogledav na to sijanje ja sam video Gospodina i Boga nasega Isusa Hrista
u obliku Sina covecjega, blesteceeg nebesnom svetloscu i okruzenog nebesnim andjelima, arhandjelima, heruvimima i serafimima,
kao nekim rojem pcela, kako ide na vazduhu od zapadnih vrata hrama.
Kad se priblizio tako amvonu, Gospod je uzdigao Svoje preciste ruke.
iblagoslovio je sluzasce i predstojasce.
Zatim je stupio u SVOJU IKONU sto stoji s desne strane carskih dveri.
A ja, zemlja i pepeo, sretajuci tada Gospoda Isusa na vazduhu, udostojio sam se
narocitog blagoslova od njega...
Sledi Nikolajev recept za prizivanje sotone i demona kroz moltive Mariji...
G. Neo The Chosen One,
Da li treba da postavim kontekst na sve ove stihove #2336 koje ste izvadili iz njihovog konteksta?
?
evo fariseja koji bozja dela pripisuju demonima,kako vas je Hristos lepo opisao
OVA SMEJURIJA BOZJE DELO?
Sveti Vladika Nikolaj Velimirovic knjiga Emanuil strana. 130
PO PRAVOSLAVNOM UCENJU I UCENJU NJIHOVOG SVECA NIKOLAJA, ISUS JE VEC ODAVNO DOSAO I SA SVOJIM ANDJELIMA ZIVI U SVOJOJ IKONI?
Iako Isus kaze da ce njegov drugi dolazak biti jasan i glasan i vidljiv svakome oku:
Mt 24:26 Ako vam dakle kažu: Evo ga u pustinji, ne izlazite; evo ga u sobama, ne verujte.
27 Jer kao što munja izlazi od istoka i pokazuje se do zapada, takav će biti dolazak Sina čovečijeg.
Jednom se javio Hristos prepodobnom Serafimu Sarovskom kad je ovaj kao mlad duakon sluzio Liturgiju sa jeromonasima:
Pahomijem i Josigom.
O tome je Serafim pricao sledece:
Posle maloga vhoda oglasim ja ubogi sa carskih dveri:
Gospode, spasi blagocestivi!
I kad sam orarom zaokruzio prema narodu i rekao:
I vo vijek i vjekov. Ozri me luca kao od suncane svetlosti.
Pogledav na to sijanje ja sam video Gospodina i Boga nasega Isusa Hrista
u obliku Sina covecjega, blesteceeg nebesnom svetloscu i okruzenog nebesnim andjelima, arhandjelima, heruvimima i serafimima,
kao nekim rojem pcela, kako ide na vazduhu od zapadnih vrata hrama.
Kad se priblizio tako amvonu, Gospod je uzdigao Svoje preciste ruke.
iblagoslovio je sluzasce i predstojasce.
Zatim je stupio u SVOJU IKONU sto stoji s desne strane carskih dveri.
A ja, zemlja i pepeo, sretajuci tada Gospoda Isusa na vazduhu, udostojio sam se
narocitog blagoslova od njega...
Sledi Nikolajev recept za prizivanje sotone i demona kroz moltive Mariji...
Molim Vas recite nam, da li je Subota (jevrejski Shabbat) bio biblijski 7. dan?
Ako je IV Božja zapovest važila do Hrista, zašto ne bi važila i nakon Hristovog vaskrsenja?
?
Molim Vas da odgovorite ako imate neki argument.
cetvrta zapovest je i dalje na snazi a dan odmora je nedelja dan hristovog vaskrsenja,odmor nasim dusama
a sta ti misli da Hristos spava 2000 god mozda,ne javlja se svojim duhovnicima koji mu se mole danonocno......hulis na svetog Duha..ali neka to su i fariseji radili i otisli u zaborav
Hristos je rekao:
covek je rekao da ga je video i da se povukao u ikonu....sto ne znaci da je jos tamo...e bre nista ne znate
Pa kad je na snazi zasto se onda bunis???
Kakve veze ima dan odmor a sa danom vaskrsenja???
To ni sma neznas...
cetvrta zapovest je i dalje na snazi a dan odmora je nedelja dan hristovog vaskrsenja,odmor nasim dusama