Adventisti sedmog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nevidoh da su postavljeni ti uslovi pre nego je krenulo sa potpisivanjem ljubljenjem?

Tek kada se ispune ti ulovi je trebalo krenuti sa tim.
Medjutim praksa tvoje crkve pokazuje suprotno tome sta govris.

KAKO LJUBI OVDE PROKLETOGA???

http://www.novinar.de/2006/12/17/ujedinjenje-hriscana.html

E moj sine da si ti ziv i zdrav da poznajes istoriju Crkve ne bi tako pisao,udari ce biti sve jaci na pravu veru ovo je samo pocetak.Ali ne brini se imamo mi duhovne maceve za sve djavolje zamke;)

E moj sine da si ti ziv i zdrav da poznajes istoriju Crkve ne bi tako pisao,udari ce biti sve jaci na pravu veru ovo je samo pocetak.Ali ne brini se imamo mi duhovne maceve za sve djavolje zamke;)

Pa sto idete ka ujedinjenu da pokvarite tu pravu veru?

Idete pod okrilje prokletih?

Sta ces ti da ucinis protiv toga da sacuvas pravu veru?
Ili sta si ucinio?

I ti ces tamo.

Dok ti ja ovo nisam pokazao nisi ni znao za to nego si me pravio blesavim i da to nije tacno.

Ali ja to znam jer se borim da ocuvam pravu veru Hristovu i da se ne poklonim papstvu...

Interesantno je da ti imas navodno poredanja a neznas nista o tome a ja znam???

Izgledami da ja imam predanja!!!

Off 13:10 Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko nožem ubije valja da on nožem bude ubijen. Ovde je trpljenje i vera svetih.

Off 14:12 Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu.

Zapovesti Bozje su merilo ne godine...

Pa sto idete ka ujedinjenu da pokvarite tu rpavu veru?

Ili sta si ucinio?

I ti ces tamo.

Dok ti ja ovo nisam pokazao nisi ni znao za to nego si me pravio blesavim i da to nije tacno.

Ali ja to znam jer se borim da ociuvam pravu veru Hristovu...

Off 13:10 Ko u ropstvo vodi, biće u ropstvo odveden; ko nožem ubije valja da on nožem bude ubijen. Ovde je trpljenje i vera svetih.

El papa bese pozvan u srbiju od strane Crkve?:think:

Pa sto idete ka ujedinjenu da pokvarite tu pravu veru?

Ili sta si ucinio?

I ti ces tamo.

Ali ja to znam jer se borim da ocuvam pravu veru Hristovu i da se ne poklonim papstvu...

Interesantno je da ti imas navodno poredanja a neznas nista o tome a ja znam???

Izgledami da ja imam predanja!!!

Inace za tvoju informaciju jevrejski lobi preko adventista i ostali protestantskih denominacija je jedan od glavnih inicijatora tog dijaloga pa ti sad vidi...

Inace za tvoju informaciju jevrejski lobi preko adventista i ostali protestantskih denominacija je jedan od glavnih inicijatora tog dijaloga pa ti sad vidi...

Jer ima ko veci protivnik i da radi vise protiv tog ujedinjenja sa katolicma i da opominje ljude i pise o tome od adventista.

Sta radite vi pravoslavci i vasa crkva?

Ti cak nisi ni znao nista o tome da tvoja crkva vec potpisuje ugovore o tome i ucinila je vec korake ka tome???

Poslednja izmena:
El papa bese pozvan u srbiju od strane Crkve?:think:

Nije bitno kako, papa ce naci prolaz.

A jel se crkva prekrsila da to spreci i ajsno odbije?

Gde je crkva u javnosti rekla javno da to odbija zbog toga i toga?

Crkva bi se slozila da je radjeno na tome...

Sve u svoje vreme...

Nemora ni da selozi.

Vazno da se sloze druge pravoslavne a crkva u Srbiji ce to odma selditi.

Poslednja izmena:
Voleo bih vala vas sektaše judaističke vere ujedinjene...Bar bih vas spojene mogao o istom trošku tovariti...I malo da racionalnije
koristite te gromadne hramove-zvrje vam prazni,a u školama đaci ko sardine...Gde će vam duše...:mrgreen:

Mora da se pokaje,da klekne i da se odrekne jeresi.....izvinjenje nista ne znaci bez pokajanja....i onda cemo da mu damo titulu episkopa i bice jedan od jednakih kao nekada;)

Aha:

A sto to ovde nije ucinjeno???

Pa nevidoh da su postavljeni ti uslovi pre nego je krenulo sa potpisivanjem ljubljenjem?

Tek kada se ispune ti ulovi je trebalo krenuti sa tim.
Medjutim praksa tvoje crkve pokazuje suprotno tome sta govris.

KAKO LJUBI OVDE PROKLETOGA???

http://www.novinar.de/2006/12/17/ujedinjenje-hriscana.html

Ovde vec potpisuju i rade polako na tome?

Najveći “politički“ problem za odnose između kršćanskog Zapada i Istoka su grkokatolici, vjernici Istočne crkve koji su priznali primat pape. Pravoslavne crkve, a poglavito Ruska, smatraju da Sveta Stolica preko “unijata” širi svoj utjecaj

http://www.slobodnadalmacija.hr/Svijet/tabid/67/articleType/ArticleView/articleId/29277/Default.aspx

Nakon sastanka u Ravenni izaslanstva predstavnika dviju crkava potpisala su dokument kojim se postavljaju temelji ujedinjenja.

http://dalje.com/hr-svijet/ujedinjenje-katolicke-i-pravoslavne-crkve/98109[

Poslednja izmena:
Samuilo:
"U redu, ali ako Hristos kaže da je Bog-Bog živih onda to znači da su ljudi i nakon telesne smrti živi. U suprotnom, Isus je lagao. Isus reče "ko veruje u mene, neće videti smrti doveka".

Isus zaista nije lagao!

To ne znaci da je Isus hteo da kaze da su pokojnioci zivi, nego je zelo da kaze farisejima da je Bog u mogucnosti da ih ozivi, za Njega smrt nista ne znaci, On ce ih ipak vaskrsnuti, jer tu nije rec o zagrobnom zivotu, nego o vaskrsenju.

Drugo, Isus jeste rekao "Ko mene veruje nece umreti zauvek." To znaci da nece umreti drugom smrcu posle koje nema nikakve nade, ko u njoj umre taj je zauvek umro.

"Jasno je da se ovo odnosi na DRUGU SMRTE, a ne na prestanak zivota koji prirodno nastaje posle ovozemaljkog putovanja." Bible Commentary, Vol, 5. p. 1014.

Isus je to upravo u prethodnmom poglavlju objasnio: "I ja cu im DATI ZIVOT VECNI, i niko ih nec eizagnati, i niko ih nec eoteti iz ruke moje." Jovan 10,28.

"Zaista, zaista vam kazem: Ide cas, i vec je nastao, KADA CE MRTVI CUTI GLAS SINA BOJEGA, I CUVSI OZIVETI." Jovan 5,25.

Isus ovde govori o Mrtvima, koji nisu zivi nego su mrtvi, da ce oziveti prilikom Hristovog dolaska.

Zato oni koji imaju tu nadu, za njih prava prirodna smrt nije toliko znacajna, jer oni u veri i nadi znaju da ne umiru zauvek, jer cekaju ispunjenje Hristovog obecanja: da ce MRETVI OZIVET.

Sve najbolje

To ne znaci da je Isus hteo da kaze da su pokojnioci zivi, nego je zelo da kaze farisejima da je Bog u mogucnosti da ih ozivi, za Njega smrt nista ne znaci, On ce ih ipak vaskrsnuti, jer tu nije rec o zagrobnom zivotu, nego o vaskrsenju.

Ti se, dakle, usuđuješ da kažeš da znaš šta je Hristos mislio, što implicira da nije hteo da kaže ono što je rekao? Kako te bre nije sramota?:eek:

Ljudi nece ici u Crkvu vec u manastire,gde se cuva istinska vera i danas je sve vise ljudi po manastirima nego po Gradskim Crkvama,siroka je lepeza oruzja kojim mozemo da suprostavimo otpadnicima

Pa vidim da su posle ovoga svi otisli u mmastire i da stite one monahe i monahinje sto ih izbacuju iz manstira:

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/84588/Rimski-papa-na-celu-svih-hriscana

Rimokatolički i pravoslavni bogoslovi su, na upravo završenom sastanku u Beču, najavili napredak u približavanju te dve hrišćanske crkve, koje bi uskoro mogle da postanu "sestrinske“ i da priznaju papu za vrhovnog poglavara.

Eksperti su se u Beču složili da bi ove rimokatolička i pravoslavna crkva mogle postati "sestrinske crkve“ koje priznaju Rimskog papu kao svoju titularnu glavu uz zadržavanje svojih različitih crkvenih struktura, liturgije i običaja, koji su se razvili tokom poslednjeg milenijuma.

Kakod a beze u manstire kada ni neznaju sta ovi rade?
Nisi ni ti cak znao nego si prvo rekao nije tako???

Ujedinjenje ce se desiti nece odma ali polako, polako.

Vazno je da oni odlaze papi i cine prve korake.

Za one sa jeftinijim ulaznicima: nijedna pomesna pravoslavna Crkva nije uputila poziv Papi, pa ni SPC. Patrijarh je jasno rekao da "ne postoje uslovi" da Papa poseti Srbiju.

Pozivnica se ne upucuje uvek javno i jasno.

Ona se upucuje ovako, lagano:

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/84588/Rimski-papa-na-celu-svih-hriscana

Rimokatolički i pravoslavni bogoslovi su, na upravo završenom sastanku u Beču, najavili napredak u približavanju te dve hrišćanske crkve, koje bi uskoro mogle da postanu "sestrinske“ i da priznaju papu za vrhovnog poglavara.

Eksperti su se u Beču složili da bi ove rimokatolička i pravoslavna crkva mogle postati "sestrinske crkve“ koje priznaju Rimskog papu kao svoju titularnu glavu uz zadržavanje svojih različitih crkvenih struktura, liturgije i običaja, koji su se razvili tokom poslednjeg milenijuma.

Kakod a beze u manstire kada ni neznaju sta ovi rade?
Nisi ni ti cak znao nego si prvo rekao nije tako???

Ujedinjenje ce se desiti nece odma ali polako, polako.

Vazno je da oni odlaze papi...

BURE SE VALJA IZA BRDA...

Sta pricas bre ti covece Bozji?Ko je sastavio kanon novog zaveta?Elen vajt,subotari,jehovini svedoci mozad?
Trazite istinu u bibliji koja je izasla iz Crkve a po Crkvi pljujete.E to je licemerstvo.

Ponovo se nerviras i onda kazes sto ne bi ni trebao da kazes.

Pre svega, da li ti je poznato da Crkva nije sastavila Bibliju.

Da li ti je poznato d aje Stari zavet "sastavila Sinagoga" tj. Jjevreji su oformili stari zavet, zato nije lepo da se hvalimo tudjim perjem

Mi smo zahvalni braci hriscanima , koji tada nisu bili ni pravoslavci ni katolici, nego samo hriscani, koji su odabrali i oformili Novi zavet.

Bilo je velike borbe oko nekih novozavetnih knjiga. Rim nije zeleo da se u Kanon Novoga zaveta unese poslanica Jevrejima, jer se u Njkoj govori o Hristu kao poglavaru svestenickom i zastupniku ljudi, a to pravo je vec tada papstvo zelelo da pripise sebi.
A Carigrad nije zeleo da usvoji Otkrivenje Jvanovo, jer su smatrali da govri negativno protiv njihovog ucenja.
Onda su napravili odlicno resene, Rim je pristao da s eunes eposlenica Jevrejima, a Carigrad da s eunese i Otkrivenje.
Mi advetisti pozdravljamo to resenje i verujemo d aih je Bozji duh vodio pri sastavljanju Novog zaveta.
A Stari zavet je samo prikljucen Novome, a to su Jevreji odabrali.

Sve u svemu, hvala Bogu sto je bilo dobrih i plemenitih ljudi kako na istoku tako i na zapadu i da so oformili Sveto pismo.

Pa i pored toga, poznato je da je Rim u srednjem veku bio zabranio katolicima da citaju Sveto pismo. Ta zabrana je skinuta na Drogo Vatikanskom Koncilu.

To pokazuje da je uvek postojala borma oko Biblije. Uvek su njene istine nekome smetale. Da Bog nije civao svoju Rec, ne bisdmo je danas imali ni u muzeju.

Važno da si nam ti upućen u planove SPC.:rotf:

Nisam ja upucen, uvek iznosim cinjenice koje govore, nisam rekao nesto sto nisam potvrdio.

Ti nista od toga sto rade,nisi osudio nego mene koji se bori protiv takvog zla?

To takodje pokazujete kakav mentalni sklop posedujete kada dodje taj dan ujedinjenja sa katolicima i ko ce vam biti meta...
Papa ili oni koji ce dovesti do toga, ocigledno ne.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back