Advaita

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Po drugi put..
Gost na YouTube kanalu "Nauka i Misterije Balkan" bio je Simo Novaković, umetnik,
vajar i slikar, ali i čovek koji je uspeo da doživi momenat jedinstva sa Bogom i da doživi
prosvetljenje.

meditira.gif

Super je ispao ovaj Simini intervju. Jasnije i interesantnije za gledanje nego
prvi.
Ili je meni bila neka gužva u glavi kada sam prvi intervju gledala. Moram da
proverim.
Hehehehe, skroz mi je simpatično što si rekla da je intervju super ispao, kao da je torta u pitanju. :DNisi pogrešila, jer je zaista prava poslastica za sve sladokusce koje zanima tema. Ja sam i prvi i drugi odgledala više puta. Intresantno je upravo to, što svako novo gledanje i slušanje dovodi do sve dubljih uvida u značenje izgovorenog. Probaj.

Po drugi put..
Gost na YouTube kanalu "Nauka i Misterije Balkan" bio je Simo Novaković, umetnik,
vajar i slikar, ali i čovek koji je uspeo da doživi momenat jedinstva sa Bogom i da doživi
prosvetljenje.

Pogledajte prilog 912689
Izvinite burazeri, ali ovaj je prosvetljen koko i magarac na moju profilnu. Cak magarac ima tako drag izraz lica, oci su mu ko djete.
Uspeo je covek da se ufilma, ako je to sam objavio, a buduci da nije negirao najavu voditelja to mu dodze isto.

Izvinite burazeri, ali ovaj je prosvetljen koko i magarac na moju profilnu. Cak magarac ima tako drag izraz lica, oci su mu ko djete.
Uspeo je covek da se ufilma, ako je to sam objavio, a buduci da nije negirao najavu voditelja to mu dodze isto.
А како си ти закључио да он није просветљен?

Zenskog roda! Inace tvoj nik mi se cinio onako nesto kao sneznalica, bez truda da ga procitam dobro. Mogla si da razdvojis svesna od glista :)
Inace draga, kod unutarnje stvari nema argumenata i dokaza. Sve je pitanja prepoznavanja. Zakljucuje se umom-intelektom. Srcem se prepoznaje,
a bogami i isksustvom steceno kroz zivot.

Evo, u prvom intervjuu sa Nemanjom na samom početku sam upravo negirao njegovu najavu 'prosvijetljenog čovjeka'...
Očito da sam i tad znao da ćeš se ti eto, pojaviti... vidiš... ;)

Back