Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bitno da na svom veb sajtu ima uputstvo kako da mu ljudi uplate donacije. Verovatno mu je "Bog" i to došapnuo da učini.Aha, on ''sluša'' odgovore, pa zato tako recituje i secka. Namučih se
slušajući ga, ali kada pogleda u kameru...ne mora ništa ni da priča...
Ja citirah Kroulija koji je upravo to rekao u jednom tekstu koji sam naveo i optuzhen sam za olultizamNadilaženjem suprotnosti biće postiže oslobođenje od večitog tumaranja
između krajnosti.
Ovo što se navodi u citatu nisu suprotnosti.Suprotnosti i jedinstvo
Dva oka stvaraju jednu viziju,
Dva stopala hodaju istom stazom,
Dve šake drže jednu stvar,
Dva uha slušaju jedan zvuk,
Dve nozdrve udišu jedan dah,
Dve noge podupiru jedno telo,
Dve usne izgovaraju jednu reč.
A sve njih jedan duh usmerava.
Wil Nesbit
Dobro i zlo, svetlost i tama, lepo i ružno, prijatno i neprijatno, teško i lako...
Polariteti. Sve što postoji ima svoju suprotnost.
Nadilaženjem suprotnosti biće postiže oslobođenje od večitog tumaranja
između krajnosti.
Zapravo, čitava nevolja u tom tumaranju je to što je ono nesvesno, mehaničko,
po inerciji. Onaj osećaj kada nas ''nešto vuče'' da donesemo neku odluku ili nešto
uradimo, pa pomislimo da to zapravo slušamo sebe. Ili neko možda ima doživljaj
da je to Božiji glas u njemu, jer jeste jače od njega.
Bilo da smo ateisti ili vernici u jednakom smo problemu. Neko će reći ''ali barem
sam uradio onako kako ja hoću, pa se ne kajem.'' Drugi će reći ''takva je Božija
volja bila, šta ja tu mogu''.
Ko je ikada uradio onako kako on hoće i ko je ikada Božiju volju video?
Bez nadilaženja suprotnosti ništa se ne može uraditi.
ali jesu leva i desna strana lica, tj zlo i dobro lice podeljeno po sredini, na čiju prevagu utiče Sveti DuhOvo što se navodi u citatu nisu suprotnosti.
Imam neki osećaj da si iz književnosti imao čistog keca.Ovo što se navodi u citatu nisu suprotnosti.
Ne, suprotnosti su ako se razlikuju po prirodi. A u gornjem slučaju oči su oči i noge su noge. Dva oka ili dvije noge imaju istu prirodu i funkciju, samo što su na različitim stranama tijela.ali jesu leva i desna strana lica, tj zlo i dobro lice podeljeno po sredini, na čiju prevagu utiče Sveti Duh
Osjećaj te vara. Imao sam sve petice.Imam neki osećaj da si iz književnosti imao čistog keca.
Sve zavisi koja strana kontroliše te parove ČPNe, suprotnosti su ako se razlikuju po prirodi. A u gornjem slučaju oči su oči i noge su noge. Dva oka ili dvije noge imaju istu prirodu i funkciju, samo što su na različitim stranama tijela.
Though it’s often been used in terrifying plot twists, Alien Hand Syndrome is hardly limited to the fictional world. Those with this scary, but fortunately rare, mental disorder experience a complete loss of control of a hand or limb. The uncontrollable limb often seems to take on a mind and will of its own, and sufferers have reported their “alien” limb attempting to choke either themselves or others, ripping clothing, or scratching to the point of blood. Alien Hand Syndrome most often appears in patients with Alzheimer’s Disease or Creutzfeldt-Jakob Disease, or as a result of brain surgery during which the brain’s two hemispheres have been separated. Unfortunately, no cure exists for Alien Hand Syndrome, and those affected by it are often left to keep their hands constantly occupied or use their other hand to control the alien hand.
Hmmm. Ovo je dobro kad oćeš žene da drpaš za grudi. Samo kažeš: izvini, bolujem od Alien hand sindroma.Sve zavisi koja strana kontroliše te parove ČP
Imaš onu bolest kada ruka davi čoveka ČP
To je jedinstvo, a naniže su suprotnosti. (Dobro i zlo, svetlost i tama, lepo i ružno, prijatno i neprijatno, teško i lako...)Ovo što se navodi u citatu nisu suprotnosti.
Не верујем ти. Онда не би имао проблем да разумеш стихове.Osjećaj te vara. Imao sam sve petice.![]()
Јел се два краја штапа разликују по природи или две стране новчића?Ne, suprotnosti su ako se razlikuju po prirodi. A u gornjem slučaju oči su oči i noge su noge. Dva oka ili dvije noge imaju istu prirodu i funkciju, samo što su na različitim stranama tijela.
Prijazan čovek.
Pogledat ću kasnije video...nisam znao da se Goran Marjanović zanimao za učenje 4. puta, meni je bio poznat kao jedan od onih koji su proučavali Tesline eksperimente.Gurđijev je to objasnio kao spoljašnji i unutrašnji krug čovečanstva. Gde su
u spoljašnjem krugu ljudi kojima su pometeni jezici i gde niko nikoga ne razume,
za razliku od unutrašnjeg kruga.