- Poruka
- 11.364
Mogu da produže, u ugovoru postoji stavka da ga produžuju na godinu dana ukoliko ga ne raskineš. (sitna slova)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da mi kablovska nije na divljaka i ja bih uzeo sbb ,10Mb/s po smesnoj ceni,ali sam se naslusao losih iskustava o njima a i dinamicka ip im se izgleda nesto sporo menja kada se resetuje ruter
ja sam se danas prebacio na 4Mb/s kod verata-1390din i uzeo wifi ruter za 990din ,naravno na revers,oprema se vraca,testiracu ga sutra koliko baca signal ali predpostavljam da ce par okolnih ulica moci da me vide
nista povoljnije nisam nasao,a ovo je majska akcija koja traje jos danas,inace "standardan" adsl paket od 4Mb/s kod njih kosta 1990din sto je po ovoj akciji sada paket od 8Mb/s
....cao narode internetski
....treba mi jedan savet, koji je net najpovljniji, kakva je stiuacija sa netom preko modema, sta savetujete...da napomenem treba mi net za surf,
eventualno youtub...ne skidam filmove i ostalo...
....i da sve to me zanima za Bgd...
....hvala...
Cao lepotice, predivna moja.
E ovako sto se tice kablovskog neta:
Ja koristim IKOM Flat 2 i dosta sam zadovoljan. Brzina mi je 5 megabajta u sekundi (5 mb/s) a placam oko 1600 mesecno za takav internet + kablovsku. Ono sto je speobno dobro kod ovog paketa jeste sto brzina cesto raste iz meseca u mesec i to mi se mnogo svidja.. Paket Flat 3 je nesto skuplji, ali tu je 8 mb/s i digitalna televizija sa nekim dobrim paketima kanala, a to su 1 Mega paket, 2 (HBO i u okviru njega mnogo HBO kanala) i 18+ (PLayboytv, hustler, x-dream, itd...) Ja nemam ovaj flat 3 jer nisam siguran da li moj tv moze da ima preko 100 kanala jer mogu samo da idem do 99, a mozda moze i vise ali nesto mora da se namesti nemam pojma i necu da pokusavam za sada.
SBB ne znam kakav je, ali sve je to isto. Mislim da je malo skuplji.
...ne znam cemo ovo boldovano???
...inace hvala na informaciji u vezi IKOM-a, u to sam upucena, jedino sto me kod njih nervira je sto moram da razvlacim silne kabove po stanu...to mozda ne izgleda
komplikovano, ali jeste, narocito kada se koristi laptop, a ne desktop...
...recimo da bi me zanimalo da uporedim cene vairles-a i cene kada se koristi modem, preko nekog operatera, cisto da uporedim i vidim sta mi je povoljnije iako mi se
cini da je IKOM i dalje naj povoljniji...ili se varam![]()
Onako, bzvz... Smetaju ti pohvale?
LOL, Ja ne razvlacim nikakve kablove po stanu jer sam uveo wirless. Trenutno ne postoji nijedna kompanija koja ce ti odmah uvesti wirless sa jakim netom veruj mi, a ako uvede placaces dosta.
Ti to moras sama da kupis.Wireless adapter za pc koji stavljas u kuciste (vrlo je lako kada sam ja uspeo sa 15 god. bez servisa, a nista nisam znao o hardveru), ako vec nije ugradjen fabricki i kupis jedan wirless modem koji ces povezati sa ikomovim modemom.
...ne smetaju, samo bi trebale da budu s' razlobom, a ne verujem da ti imas ijedan...
...koja je cena wireless adaptera, znas li?
Imaš mts provajder,vip i telenor.....cao narode internetski
....treba mi jedan savet, koji je net najpovljniji, kakva je stiuacija sa netom preko modema, sta savetujete...da napomenem treba mi net za surf,
eventualno youtub...ne skidam filmove i ostalo...
....i da sve to me zanima za Bgd...
....hvala...
Imaš mts provajder,vip i telenor.
Možeš da uzmeš osnovni paket za surf i on ti je 1100 dinara(za mts) dobiješ modem i to je to.
Imaš i varijantu post- pejda.2gb je 1200 dinara.
Pogledaj njihov sajt.Za vip sam čitala da su sporiji![]()
PROBALA SAM ,,NE MOZ DA SE OTVORIIzvadiš karticu i pročitaš broj...![]()
sta ne moze da se otvori onaj mts/telenorov/vip modem,u tom programu sto se dobija ima negde u opcijama broj preko koga se povezuje
osnovno je valjda da negde pise u ugovoru broj preko koga ide net