Adsl, kablovski i drugi načini povezivanja na internet

moye li neko samo da mi odg na jendo pitanje posto nisma bas upucena, uzela sam adsl, ne znam koji paket i kako to ide, u telekomu, pretplata je oko 1500din. ako ja skidam muziku, filmove, itd, da li se povecava racun? hvala unapred

ne povecava se, samo sibaj, to su sve `flat` paketi, znaci da placas jednu cenu bez obzira na kolicinu prenesenih podataka :)

Mozda imas nesto sto opterecuje konekciju.Moras skenirati i ocistiti sistem,pa i formatirati hdd da bi bio siguran da je provajder.Ili probati sa drugim kompom/laptopom (koji nema takvih problema) da se konektujes preko tvog modema/rutera.Ili da dignes sistem na drugom hdd-u ako imas.
Meni malo pre puce veza dok sam igrao crossfire,a bio sam pri kraju i trebao dobiti sigurno 400+ poena.:besan2:Sreca pa je konekcija uglavnom stabilna inace bi poludeo.

Pa ciscenje u smislu da se ukloni gamad.SpyBot je ok mada ima i jos nekih alternativa.AV mora imati sveze definicije i moras imati neki FW.KIS recimo objedinjuje sve to.
Defragmentacija i CC cleaner mislim da nemaju efekta na resavanje ovog problema jer je problem konekcija a ne sam rad sistema.Moze biti da je provajder u pitanju a moze biti i da nesto opterecuje konekciju tako sto salje podatke negde na net.Kada je upload opterecen i download pada.
Ako hoces da vidis sa kojim IP adresama komunicira tvoj racunar koristi komandu netstat ili jednostavno to kucaj u google i kroz 10-ak minuta ce ti sve biti jasno.
Imas ovde objasnjene neke parametre.
U krajnjem slucaju formatiraj hdd i budi siguran da je i MBR (master boot record) obrisan jer ako se tu neka gamad upise dzaba i av.Imas na netu niz resenja lako ces naci.

Da se pohvalim.. xD

Placam 1.500 dinara, 1.5 Mb/s.. i evo mi download.. xD

untitled-16.jpg

535932262.png

Jel moze ovako :)))) a nocu ide jos brze, mislim da sam najbrzi u srbiji :hvala: Ljudi ja ne znam kako imate tako lose pingove ka Beogradu...Evo brz net ali verujte da ni to nije bas jednostavno, hard napunis za nedelju dana, pustim jedan film da odgledam skinem 8, ma ludnica, veliki bandwidth i nije bas neko resenje meni je bitniji ping.

Poslednja izmena:

Back