Minnie'95
Ističe se
- Poruka
- 2.976
Procitala sam prva dva dela i knjiga je stvarno super. Govori o odrastanju jednog tinejdzera koji se susrece sa razlicitim problemima. Sta vi mislite o njoj i da li ste je procitali? ;-)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije on bash tipichan dechak, chak na neke stvari gleda vishe kao devojchicaipak je to dnevnik decaka,na neke stvari gleda drugacije nego devojcice...
Procitala sam prva dva dela i knjiga je stvarno super. Govori o odrastanju jednog tinejdzera koji se susrece sa razlicitim problemima. Sta vi mislite o njoj i da li ste je procitali? ;-)
Jesam ranije, dok sam bila mladja.
Secam se prvog dela, bile su plave korice, kao noc da je pala, i kuca.
Kad sam uzela u biblioteci, bas mi se ucinila, onako..primamljivo
A drugi deo crvena knjiga.
Vise se i ne secam.
Znam da je imao devojku. Mislim da se zvala Pandora.
Citao sam i ja ovu knjigu... Prva 3 dela su odlicna a kad sam citao 4. ili 5. izgubio sam zelju za citanjem knjige... Ne znam zashto
Citala sam prvi deo,a zapocela drugi.Ali,nijedan nije ostavio neki veci utisak na mene,jer ipak je to dnevnik decaka,na neke stvari gleda drugacije nego devojcice...Ne znam ,moj brat je obozavao.Mislim ,pak da je vredi citati u tom nekom periodu od 12-13 godina...