Kako vidiš iz priloženog(blizu smo godištem,pa sam prešla na ti,ako smeta vratiću se na vi !), nije baš da se ne zanimamo za ovaj forum.Što se mene tiče,često navratim,kao i sada i pročitam šta ima novo.Neki postovi mi se učine korisnim,neki ne,a neki su mi eto samo zanimljivi(tvoji,npr.).Po svemu što si napisala u zadnje vreme vidi se da si jako uplašena(tu je WW da ti pomogne,što i čini),a i rekla bih da ti ne činiš baš puno da sebi olakšaš,već naprotiv.Sigurno da ti nije lako, ali
molim te nemoj toliko da mučiš sebe pitanjima koja su sama po sebi veoma teška.Ako se sada baziramo samo na tvoje lične probleme: psihić rekao za vaspitanje deteta ovo ili ono...Pa zar mi mame,koje smo ih nosile u utrobi 9 meseci (ili 7),ne osećamo onako nagonski da li(u globalu gledajući), postupamo ispravno ili ne?Ne mislim na neke određene postupke,već zaista onako, sagledano u makro-planu?...Analize tvoje ličnosti,u cilju prišivanja koktela dijagnoza...Ako je tebi taj lekar do sada pomogao,hvala mu ,a ako više nisi nego jesi zadovoljna njegovim pristupom problematici,promeni ga.A u međuvremenu, život
onaj stvarni ide svojim tokom.Ti si to što jesi,i složila bih se:ama baš ti takvoj kakva jesi ništa ne fali pod kapom nebeskom.Što se deteta tiče, tu si da činiš (što i činiš!),sve što možeš,ali ti (i tvoj muž) mu prvenstveno trebate
zdravi.I psihički i fizički.Hoću da kažem:misli malo i na sebe,ali ne tako što ćeš se mučiti kojekakvim teškim pitanjima,već relax...u interesu tvoje porodice,a i tebe same.Možda će i pas ređe da smrdi,ako sin oseti da si manje brižna,a više opuštena,a to nemože da se glumi.Izađi negde gde voliš,misli na svoj unutrašnji život, nemoj da te zbog toga grize savest.To je u interesu svih vas.Ma,nije mi u interesu da sada pametujem, po receptu Drage Savete, sve ovo ozbiljno mislim.Znaš šta, za 8.mart sam išla sa prijateljicama na muški striptiz i super smo se provele

Eto,piši!