nas najnoviji nalaz pokazuje da nema candide

...pocela sam polako da mu uvodim ostalu hranu, bez puno slatkisa...medjutim, on je i dalje nekako "divalj", kada mu se nesto ne dopada, ili me nesto brani burno reaguje, cupa ,ujeda, place da bole usi...e sad ima tu svega ipak je to musko dete, od 1.5 dana... ,a opet ja nisam uspela da zakazem pregled za njega, nemam nikakve preporuke kod koga da ga odvedem i ne bih tako da nabodem nekog u imeniku i da ga vodim po principu deus ex machine...
ja sam zabrinuta jer kod njega je sve u letu, on ne hoda, samo trci...stalno je u pokretu i uopste nije lako provoditi dane sa njim...
sto se tice zabrana, zbog takvog njegovog radoznalog uma meni je jako tesko da ne zvucim stalno preteci i sa prefiksom ne...cas mi se uspenje za racunar, pa ga cacka, s njega predje na ostalu tehniku, tipa dvd-ija, pojacala, odatle trci u kuhinju otvara fijoke,kad ga izvlacim iz wc-a,dok ga nosim on hvata sve sto mu dodje blizu saka i tako u nedogled...
ne znam pod cega sve ovo da podvem, da sam zabrinuta jesam i onda tako obracam paznju na razne stvari ...