E moraću malo da budem prosta.Slatko bi ja tu učiteljicu napušila i stavila je da ona malo posedi u magarećoj klupi.Ionako deca imaju problem da ih vršnjaci ne shvataju i odbacuju zbog male različitosti,još je samo ona falila da to začini.Ma traži da ga vrati gde je bio i ne odstupaj od toga.Objasni joj da mora da razume da ponekad ima'' svoje minute''.Pa nije valjda non-stop nemiran i u pokretu.Čuvaj tu tvoju lepu,pametnu glavicu i ne daj na njega nikome,baš nikome.
Veruj mi da bih i ja isto uradila. On ima uciteljicu i ucitelja. Ona je zivi skot, uvek namrgodjena, drska, uvek me bukvalno kao policajac privodi na razgovore, ostra prema deci ....Dok je on blag, tolerantan, ponudio mi da on radi individualno sa njim...ma razliciti potpuno. Nekako mi je frka da se odmah sa njom zakacim na pocetku, tako da gledam da je maksimalno izbegavam i odlazim kod njega na razgovore.
Prekjuce me je sacekala onako na noz, krenula da se zali kako je nemoguc, kako ce se drugi roditelji zaliti...pa sve okolo do price da bi mozda eto bilo najbolje da ga prebacim negde. Tacno osecam da gleda sebi da olaksa, ostaje joj 29-oro mirne dece i milina. E pa bas necu, eto joj
Razgovarala sam danas sa njegovim defektologom, zena smatra da je neophodno da krene na neki sport, da negde izbaci tu energiju ali ja pojma nemam na sta bih ga upisala. A on zapeo za fudbal u Zvezdi i nista drugo.

.Upiši ga u zvezdu,biće sav važan kada kaže drugarima u kom klubu  trenira .
.Upiši ga u zvezdu,biće sav važan kada kaže drugarima u kom klubu  trenira .

Momoa
 Momoa !!!
!!! On je prosto takav i takvim ga prihvati, jer da postoje neka velika instant rešenja, ne bi smo svi mi imali ovolikih peripetija sa njihovim odrastanjem. Možeš mu pomoći u savladavanju gradiva,a o nekim od smernica i tehnika rada je već ponešto pisala Ana pre par meseci, pa ako hoćeš- pročitaj,podseti se, korisno je.On je,fakat,jedan pametan, pomalo zamišljen mali dečak, koji bi se još igrao.Pozz!
On je prosto takav i takvim ga prihvati, jer da postoje neka velika instant rešenja, ne bi smo svi mi imali ovolikih peripetija sa njihovim odrastanjem. Možeš mu pomoći u savladavanju gradiva,a o nekim od smernica i tehnika rada je već ponešto pisala Ana pre par meseci, pa ako hoćeš- pročitaj,podseti se, korisno je.On je,fakat,jedan pametan, pomalo zamišljen mali dečak, koji bi se još igrao.Pozz!