Eh,da. Dođe vreme da malo predahnemo od muke zvane škola.Čini mi se kao da odlažem neki težak kamen, tek da malo predahnem, pa od septembra opet na krkače... Nije to odmor samo od škole i "bitki" koje nas dvoje vodimo u vezi njegovih obaveza. To je predah i od one stalne brige "šta će biti s tobom sutra" , vreme kada tražim razloge za optimizam,kada se nadam da će iduće godine biti bolje i tako...Možda je glupo što sada pišem o svojim osećanjima, možda će neko reći da je to egoizam,ali imam neku potrebu da se malo izjadam,pa koga nervira nek ne čita.Svaka čast i mužu koji misli da sve ovo nije tako strašno i da ja malo "dramim", i prijateljicama čijih se komentara na ovu temu ponekad malo pribojavam, npr.-nemoj me pogrešno shvatiti,ali jeste malo čudan..., ali ne bih bila ovde gde sam sada da ne mislim da najbolje mogu razumeti oni koji istu muku muče,a kojih u stvarnom životu nemam oko sebe.
Elem, prošle godine 4,16,a sada na kraju šestog:3,85. Užasava me pomisao na sedmi,kažu,najteži razred. Naročito me muči to što ja gubim bitku sa upumpavanjem školskog gradiva u jednu malu nezainteresovanu glavužicu.Gospode,kako sam iscrpljena.
Eto, neću se više samosažaljevati.To nije lepo,al baš mi je prijalo...
E,da.Što se mokrenja tiče,to je znači sada pod pokroviteljtvom dečjeg nefrologa. Zašto?-Iskreno,neznam.Tako je valjda nefrolog odlučila, psihijatar nije imala pritužbi.Pijemo te lekove i u zadnih 10-ak večeri, probudim ga oko 12 uveče da ode u WC.To sam,samo ne tako redovno, i ranije činila.Sporadično,po ličnom nahođenju,ali mi je uvek bilo žao da ga skroz razbuđujem,pa on skoro da odbaulja u WC i opet ode da spava. Sad mu kažem da me pogleda u oči(ljepotice,probudse

) i malo pokušavam da razgovaram sa njim. Ujutro se uglavnom seća da sam ga razbuđivala.
Što se tiče one zapadnjačke tehnike (bed wetting),malo sam guglala,ali ništa ubedljivo nisam našla.Ana,da li znaš gde se to može nabaviti i koliko košta?
Takođe, zamolila sam jednog prijatelja koji živi u Americi,da malo potraži opremu za neurofidbek za kućnu varijantu vežbanja. Jako sam se zagrejala za to i mislim da bi nam moglo biti od pomoći,ali me on pita :Kako se konkretno zove taj softverski paket ili CD-ovi?- jer ga to tamo pitaju.Takođe kaže da nije siguran da će se uređaj koji je namenjen za Američko tržište uopšte moći koristiti u Evropi, zbog neke brzine snimanja.Nisam to baš najbolje razumela,ali ako ima neko da mi pomogne u vezi ovih nejasnoća bila bih mu puno zahvalna. Toliko za sada. Možda je malo depresivno,ali oporaviću se već,a bez AD.

Puno,puno pozdrava svima,