Adaptacija stana od poda do plafona

lajsne su zakon :)
evo mojih "lajsniranih" polica u oba kupatila :)

iznad lavaboa su sada ogledala celom povrsinom, ali nemam vremena da ih slikam,
pakujem se, putujem veceras da izbijem stres izazvan sredjivanjem stana :super:
ove su slike iz vremena dok su radovi bili u toku

ostajte mi veselo, nadam se da ce biti lepih slika kad se vratim

poz

• Podržavam
Reactions: ®
Trebao bi da bude, ali vidis ovaj moj nije nista special... I traje vec godinama, i u starom kupatilu u kom nije bilo ventilacije a i sad kad imam prozor. Ramu ne fali bas nista, samo kad zena pocne da cisti svom snagom ogledalo odpadne po neki lepljeni staklic :evil:. I nesto ne uspevam da uploadujem slicicu mojih lajsni, nagora sam od sve dece :rumenko:.

Neko kaze da je ok lepiti meni je licno idiotizam shebati tolike plocice lepkom .
A nije losa ideja za plocice na ramu al nemam ideja ni za lek nekreativna sam postala od kad su majstori izasli. Sad bi samo da kupim gotovo okacim i cao.

Muz me davi ne moze da se brija a meni licno vise fali ogledalo u hodniku ....al i to mora da ode neko da kupi .

Za sebe :) pa ako dodjemo mi ti nam daj po posteljinu i jastuk i mesto u cipelarniku i moli boga da ti ne dodjem ja jer onda uzimam i tvoje mesto u istom.
Ma neeee, ja volim da čujem to ''mi'' i da radim za ''mi'' :zaljubljena:
E a za picelice - dogovoreno, ja nosim 36, pa mogu i u vitrinu da ih stavim a da se ne vide :hahaha:
E to je prava stvar. Jako funkcionalno (naravno ako ima prostora za dva).
Najgore mi je ono čekanje i guranje (posebno kroz jutro), ko će prvi oprat zube i sredit se.

Baš je lipo kupatilo...

Lyriza, onda je pametnije imati 2 wc šolje jer na čekanje za pranje zuba možeš da čekaš, a na ono drugo - teško :whistling:
Mada ja volim da sam sama dok obavljam jutarnju higijenu

Back