Ja sam za da nastaviš ovde, jer ovo je tema o adaptaciji.
Igrom slučaja sam je otvorila ja al učestvovali su i ostali, kacili smo slike i mislim da je logično nastaviti to ovde .
Taman cemo da obnovimo gradivo da damo svoje predloge sugestije i da te bodrimo
Kao neko ko je adaptaciju priveo kraju, zelim ti svu srecu i zivce da sve to isteras do kraja
Hvala ti puno na lepim zeljama ......a Ti napokon uzivaj
Pre nego sto pocnem da kacim slicice, ne mogu a da ne naglasim kako se osecam pred sam pocetak radova. .....
Ovo za mene nije samo obicna adaptacija stana......, ovo je za mene bukvalno pocetak jednog novog zivota jer nakon desetak godina braka i dvoje dece, prvi put pocinjemo da zivimo sami, tj. napustamo kucu u kojoj smo ziveli sa roditeljima.
Ja zapravo jos uvek ne mogu da verujem da se to desava i sludjena sam vec danima.
Iako znam da je ispred mene minimum tri meseca adaptacije, ja sam od srece i velikog uzbudjenja vec ovaj vikend pocela da pakujem stvari u kutije (bas kao Mirka

)
Smejem se i sama sebi zbog toga......., ali to je jednostavno valjda jace od mene.
Ali da se vratim na samu adaptaciju.
Stan je trosoban (plus devojacka soba koju rusimo) u fenomenalnoj predratnoj zgradi ali je jako zapusten tj. u stvarno katastrofalnom stanju. Za dva dana krecemo sa rusenjem plafona, nekih zidova i slicno. (cekali smo dozvolu za adaptaciju skoro 2 nedelje).
Nismo se odlucili za preduzimace vec za neke proverene ljude koji su radili i kod nasih prijatelja. Za sada imam fizikalce i elektricara, ostale cemo "uz put" po preporuci.
E pa toliko od mene za pocetak, sutra sigurno postavljam prve fotografije......