Adaptacija stana od poda do plafona

Fale beli frontovi visokog sjaja , oni sto smo vracali i ponovo narucivali .....
Ovo na ljubicastim frontvoima je folija koju jos nisam skinula ....ne stizem ....

Ovo je dnevna soba

rmvccy.jpg

Molim da se primeti da su knjige vec slozene :)

...zbog tebe, Mirka, ja neću skoro pustiti majstore u kuću...Znaš šta sam sve preduzimaču nacrkutala: te neće moći ovo, te ono, te znam ja te fazone ( pričala mi Mirka!), te - to je skupo....A on u jednom momentu kaže: Au, gospođo, vi sve najcrnje varijante iznosite...??!:lol:
More....:evil:

El ti prošla tepetura??!

Tako, lepo tebe Mirka obučila nema sad sa tobom cile mile. :)
A ko je Mirku obucio????
Zivot :evil:

Pitura prošla , al kašljem ko tuberan , tvoj sam kandidat uskoro ako ne spustim loptu i počnem da mirujem umesto sto vitlam po ovom stanu medj ovim kutijetinama .

Mirka kuhinja je super....a nebi ti bila u kozi samo zbog onih silnih kutija,koji je to posao :((

Jooooooooj :dash: jesteeeeeeee :dash:

Da vidite spavacu sobu nasta lici, moj muz je u nedostatku kutija i krmaca garderobu izbacivao na bracni krevet , pa onda te kutije ponovo pakovao drugim stvarima....to je sad jedna gomiletina stvari do plafona koje sam ja pre toga peglalaaaaaaaaaaaa :evil: :dash:

Ja imam opet problem sa pločicama:roll:
Početkom decembra sam u Keramičkom centru u Novom Sadu naručila mozaik koji sam platila 58.000 din. Nakon 3 nedelje pločice su stigle, ali ne i mozaik. U prodavnici počeli da se izvlače kao kasni, doći će itd. ali nedelju dana kasnije javi nam se šef radnje i kaže da pločice nisu ni poručene jer je ceo kamion oktazan bla bla. Mi lepo tražimo naš novac nazad jer ne možemo da čekamo još mesec dana. oni kažu nema problema,storniraćemo fakturu i vratiti novac na račun sa koga je plaćeno. Pošto je nama izvođač platio te pločice, mi nismo proveravali da li mu je novac vraćen ili ne jer nam je šef prodavnice tri puta rekao da je vratio novac. Pre dva dana zvoe nas izvođač i kaže kako je proveravao fakture i shvatio da mu novac iz Keramičkog centra nije vraćen. Zovemo mi prodavnicu, telefoni ne rade. Jedan prijatelj iz Novog Sada ode do prodavnice, ne radi. Doduše, unutra je roba, nije napušteno, ali nema nikog. Proverim ja juče firmu na sajtu APR-a-aktivno privredno društvo, sve ok. Proverim prinudnu naplatu na NBS, kad ono, firma u blokadi od 20. februara, dug 944.000 din:sad2:
I šta ja sad da radim? Nema šanse da u skorije vreme dobijem novac. Ne živim u Novom Sadu da bih mogla svaki dan da idem do radnje i proveravam da li ima neko tamo pa da im uzmem robu u toj vrednosti. Čini mi se da ću ostati kraća za 58.000:(

...moj savet...oproban više X sa takvima...
...TUŽIŠ tu firmu...proces ćeš dobiti (sa dobrim advokatom) za 4-6 meseci...ulaziš ODMA u stečajnu masu te firme...a veće deo svojih sredstava sa svim troškovima suda i advokata ćeš naplatiti od Garantnog Fonda...
...da ne kvarim temu više...ako te interesuje...javi na pp...pa ćeš dobiti detaljna uputstva...

Kuhinja ti je super... lepo se uklopila uz pločice tj. mozaik...
Vidim imaš uljani radijator... eee živote, mi ga koristimo već 3 godine zbog lošeg grejanja... :( nadam se da ti nećeš imati ovakvih problema a da će radijator završiti na terasi...:D

Sviđa mi se tuš kabina... nego, zanima me kakva je za održavanje? Nisam detaljno čitala, jeste li vi nju isprobali?
I ja ću morati uzimati tako nešto, ali mi se čini da na tim staklima ostaje svaka kap i da se mora ribati svaki dan da bi bilo čisto... čini mi se da je bolja varijanta peskirano... ali ne i lepša...:(

Moji beli frontovi visokog sjaja su stigli bez felera ali ih je mašina prilikom sečenja na meru oštetila. Vrlo su osetljivi ona ih je izgrebala.
Nas 15 ih je gledalo i zasedalo i slegalo ramenima i na kraju su mi rekli da na zalost na te frontove ne mogu da racunam jer em u startu dolaze sa felerom em ih mašine grebu, drobe i ostecuju, jako su osetljivi :(

Moram da pohvalim ljude iz firme Eurohrast .
Ulozili su nadljudske napore da meni pribave kvalitetan materijal i da posao odrade profesionalno.
Gazda je lično pregledao frontove kad su stigli , vracao i trazio potencijalne fleke.
Zvali su me da pregledam svaki put kad je stiglo, i generalno pokazali vrlo veliku spemnost na saradnju . Al kazu sa tim belim visokim sjajem jednostavno ne mogu da urade posao kako treba i prestace da ga rade posle ovog iskustva .

Meni su na kraju vratili pare i još se oni meni izvinili iako realno nije do njih.

Svaka čast na profesionalnosti majke mi, to ne vide' za ova 4 meseca nigde.
Pri tom, niko mi se nije namrstio , niko prevrnuo ocima, niko postavio pitanje niti komentarisao da sam zvocalo.

Bele frontove cemo uraditi od medijapana , farbacemo ih visokim sjajem, i ja se ljutim na moje stolare sto to odmah nismo uradili nego su mi filozofirali kako je to skupo. Verovali ili ne ispalo je jeftinije nego sa ovih gotovim univerom il sta li je vec.

Da samo isli na farbani medijapan do sad bi em kuhinja bila gotova em bi bila cela bela kao sto sam prvobitno i zamislila, a kako stoje stvari cak bi mozda i ustedela neki dinar :)

Eto , pa mozda moje iskustvo nekom bude dragoceno.

e evo i mene u foto finisu. stvari su polako legle na svoje mesto i ostaje mi jos da kupim neke sitnice, da ugradim klime i ubacim televizore i onda prenosim cetkicu za zube :D
danas sam bila tamo da uslikam neke detalje i da napunim space bag vrece i sad kad sam prebacila slike ostala sam bez teksta... uporedila sam stanje pre i posle i evo meni najzanimljivijih slicica...

dakle sa ulaznih vrata nekada je sve izgledalo ovako.
P8230246-1.jpg

a sada izgleda ovako.
P3300459-1.jpg

Back